lunenburg.nu Reviews

TrustScore 3.5 out of 5

3.6

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Hier een bestelling gedaan (stofzuiger). Echter werd er niet geleverd. Bij het contact werd telkens aangegeven dat het product niet op voorraad was bij de leverancier, terwijl andere webshops wel kon... See more

Rated 5 out of 5 stars

Na een heel slechte ervaring met AEG/Electrolux in de zoektocht naar een vaatwasser, bij Lunenburg in Nuland beland. Mooie winkel, goede adviezen, een prima prijs/kwaliteit; kortom een fijne winkel. N... See more

Rated 5 out of 5 stars

Ze bestaan nog… winkels met echte vakkundige medewerkers. Onze ervaring met de koop van een airco. Lunenburg heeft een ouderwets goede service. Het is een bedrijf waarbij de klant koning i... See more

Company details

1. Appliance shop
  2. Electronics store
  3. Washing Machine & Dryer Shop

Information provided by various external sources

We zijn een familiebedrijf dat al 35 jaar bekend staat als dé elektrospecialist in de wijde omgeving. Dat komt door ons brede assortiment en onze eerlijke prijzen, maar ook door de vertrouwde gezichten in de winkel, het professionele advies dat ...

Contact info

Average

TrustScore 3.5 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

5 reviews in the last 12 months

Write a review

Bestelling niet geleverd

Hier een bestelling gedaan (stofzuiger). Echter werd er niet geleverd. Bij het contact werd telkens aangegeven dat het product niet op voorraad was bij de leverancier, terwijl andere webshops wel konden leveren.
Na twee maanden gewacht te hebben mij gel terug gevraagd (en gekregen).

30 January 2026
Rated 2 out of 5 stars

Teleurstellende afhandeling en klantbenadering. Geen meerwaarde ten opzichte van online kopen

Voor €1400 een De’Longhi La Specialista Maestro gekocht bij Lunenburg om het MKB te steunen irt tot online verkoop. De machine was na 10 minuten al stuk. Eerst werd ik terugverwezen naar De’Longhi (“zelf regelen”), terwijl ik het product bij Lunenburg heb gekocht. Uiteindelijk kon de koop worden ontbonden. Daarvoor moest ik vrij nemen en de machine terugbrengen.

Geen enkele vergoeding/coulance voor tijd/kosten of de koffiebonen (25eu) die ik kwijt ben. Geen koffiemachine, wel in totaal ca. 50eu kwijt. Zet dit tegenover voorrijkosten van een bedrijf.

Conclusie: Service houdt te wensen over en klantgerichtheid ontbreekt. Volgende keer koop ik gewoon online — minder gedoe, duidelijkere voorwaarden en geen kosten als een product direct defect blijkt (mijn 2e ster bij de beoordeling is voor Oscar).

In een winkel kopen levert geen voordeel op ten opzichte van online:
❌ Geen extra service
❌ Geen probleemoplossend vermogen
❌ Geen klantgerichtheid
❌ Jij draait op voor alle ellende
Het MKB klaagt over het feit dat mensen steeds vaker online bestellen. Ik begrijp in dit geval waarom.

3 December 2025

steelstofzuiger…afgeschreven

Jammer genoeg mijn steelstofzuiger €479,00 Philips kreeg als resultaat van onderzoek, accu en iets in de motor stuk repareren niet meer de moeite waard. Het repair café Hevo in Rosmalen constateerde dat de oplader geen stroom gaf!! nieuwe adapter €48,00 online bij stofzuigeronderdelen.nl gekocht en hij doet het weer perfect. Onderzoekskosten van Lunenburg waren €15,00 die heb ik retour gekregen. Als het aan Lunenburg had gelegen was de stofzuiger afgeschreven. Dus een second opinie is de moeite meer dan waard.

24 September 2025

Bedrijf Lunenburg.nu betrouwbaar?

Is het bedrijf Lunenburg.nu betrouwbaar?

Ondanks de negatieve reviews wil ik dit bedrijf het voordeel van de twijfel geven.
Daarom heb ik per mail contact gezocht ivm mijn interesse voor de LGoled55C46LA televisie, die momenteel in de aanbieding is.
Heel snel kreeg ik van dhr Franklin Lehmler alle benodigde informatie over dit apparaat.
Hij gaf aan dat dit bedrijf een officiele LG dealer is. Navraag bij LG werd bevestigd.
Van belang is om te weten of deze TV een Benelux/Europees model is.
Hij gaf mij het serie nummer en ik heb dit bij LG gecheckt. LG gaf aan dat dit correct een Benelux model is.

Gisteren naar het bedrijf gegaan voor de aankoop.
Wij werden daar heel vriendelijk ontvangen en kregen gelijk een kop thee en koffie aangeboden.
De verkoopster gaf aan dat de TV met het eerder gegeven serienr was verkocht, maar er lagen nog ca 6 andere Benelux TV's van hetzelfde model.
Aangezien ik twijfelde, gaf de verkoopster aan om het serienummer bij LG te controleren.
LG gaf aan dat ook dit een Benelux model is.
Bij het afrekenen werden wij niet lastig gevallen met aanbiedingen betreffende extra garantie en extra calibreren, zoals dat bij Mediamarkt en andere bedrijven het geval is.
De TV heb ik thuis uitgepakt en geinstalleerd en alles werkte tot heden uitstekend.
Op basis van mijn ervaring met dit bedrijf concludeer ik, dat dit bedrijf heel betrouwbaar is met bijzonder klantgericht vriendelijke medewerkers.
Een pluim voor Lunenburg.nu

16 September 2025
Rated 5 out of 5 stars

Fantastische service bij Lunenberg!!!

Ik heb Greenpan artikelen besteld bij Lunenberg. Meteen dezelfde dag wordt het verzonden maar het pakket raakt weg bij DHL. Er moet een onderzoek komen, dus zit er voor mij niets anders op dan een week te wachten. Maar het moest mee op vakantie! Lunenberg stelt voor een tweede set te sturen en dan zien ze de weggeraakte set graag retour mocht hij alsnog aankomen. We kunnen beiden niets doen aan het kwijtraken maar wat een fijne service!!! Complimenten en allemaal bestellen bij Lunenberg! Dank ook.

22 July 2025
Rated 5 out of 5 stars

Zeer klantvriendelijk en deskundig geholpen

Zaterdag geholpen bij info voor nieuwe wasmachime. De verkoper wist goed te adviseren, en was zeer vriendelijk. De verkoper heette volgens mij Rob. Was de eerste keer bij lunenburg, maar komen zeker terug. Je voelt je direct op je gemak bij lunenburg nuland

14 June 2025

alles klopt bij Lunenburg

Binnen 20 uur na bestelling de tv in huis. 's Ochtends werd ik gebeld door Lunenburg dat de levering tussen 14 en 16 uur zou plaats vinden. 14:30 waren ze er. Alles klopt bij deze firma!

27 February 2025

Tv voet gekocht

Na Lang op zoek te zijn naar specefieke voet voor me televisie had lunenburg deze op vooraad.
Geen track trace gekregen maar was netjes na 2 dagen bezorgd.
Super top

1 February 2025

Slechte ervaring met De’Longhi Magnifica Evo én Lunenburg.nu

Ik heb onlangs een De’Longhi Magnifica Evo besteld bij Lunenburg.nu (factuurnummer 24128792), maar het hele proces – van aankoop tot gebruik – is een grote teleurstelling. Vanaf dag één heeft het apparaat problemen gegeven. Soms werkt het voor 1 of 2 kopjes koffie, maar vervolgens weigert het volledig en springt het direct in storing. Na het reinigen van de koffiemolen werkte het apparaat heel even, maar daarna begon het drama opnieuw.

Ondanks het zorgvuldig volgen van de handleiding en al mijn inspanningen, blijft het apparaat storingen geven. Wat het nog erger maakt, is dat zowel De’Longhi als Lunenburg.nu totaal geen verantwoordelijkheid nemen. De fabrikant schuift alles af op "gebruikersfout" en biedt aan een monteur te sturen tegen belachelijk hoge kosten, alsof dat een normale oplossing is voor een splinternieuw apparaat van ruim €500. Lunenburg.nu? Die geven geen enkele ondersteuning en laten hun klant volledig in de kou staan.

Ik had van een premium koffieapparaat en een gerenommeerde webshop betere service en kwaliteit verwacht. Lunenburg.nu is snel met verkopen, maar als er problemen zijn, kun je het verder zelf uitzoeken. Dit is simpelweg onacceptabel.

Ik ben extreem teleurgesteld in zowel De’Longhi als Lunenburg.nu. Dit is de eerste en laatste keer dat ik iets koop bij deze webshop. Als je geen zin hebt in frustratie en een waardeloze aftersales, koop dan hier vooral niet!

15 January 2025
Rated 4 out of 5 stars

Service

Ik had een combi magnetron nodig en zoekende kwam ik bij Lunenburg uit. Het was geen goede koop geweest. Gebeld en wilde het omruilen naar Samsung mc35r8058. Uiteraard met bij betaling. Hier werd totaal niet moeilijk overgedaan. En gisteren werd deze thuisbezorgd en omgeruild.
Het ziet er mooi uit. Wat mij tegenviel is de lamp. Rechts voor is goed verlicht en de grotendeels is donker. Erg jammer. Mijn vorige combi magnetron, ook van samsung, was gewoon erg goed, de verlichting, het bedienings gemak enz…werd helaas niet meer verkocht. Alleen al hierom zou ik het niet aanraden.
Kopen bij Lunenburg is wel aan te raden.

10 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Ik stond vandaag met een lekke band…

Ik stond vandaag met een lekke band voor de apotheek in Den Bosch west.Lange Roy van de Lunenburg uit Nuland zag mij tobben en kwam mij meteen te hulp.
Zooooo aardig,wat een goede reclame voor jullie zaak.
Kei behulpzaam, deze werknemer verdient een pluim!!!
Hartstikke bedankt nogmaals!!
Gr.Renate Giele

23 December 2024

Ze bestaan nog…

Ze bestaan nog… winkels met echte vakkundige medewerkers.

Onze ervaring met de koop van een airco.

Lunenburg heeft een ouderwets goede service. Het is een bedrijf waarbij de klant koning is, waar kom je dat tegenwoordig nog tegen?

Mijn ervaring: goed en eerlijk advies, zeer concurrerende prijzen, eigen technische dienst (duurzaamheid) en de klant staat centraal.
Bij Lunenburg is hun visie gericht op een lange termijn relatie.

9 September 2024
Rated 4 out of 5 stars

Vernietigend telefonisch oordeel netjes hersteld.

Bij het uitpakken van een Sonos Ace bleek dat de rits van de opberghoes kapot was. Dit telefonisch gemeld. Medewerker zei direct dat dit niet kon en suggereerde dat we dit zelf hadden gedaan!! Wat een vooroordeel. Geen oplossing geboden. Niets! Mooie winkel maar service is er niet.

De volgende dag teruggebeld door het hoofdkantoor met excuses. Dit was niet zoals het hoorde. Mag gratis een nieuwe hoes komen ophalen. Top geregeld achteraf.

21 August 2024

Is en blijft Top

Wij kopen al vele jaren met grote tevredenheid ons wit - en bruingoed bij Lunenburg en vandaag een nieuwe TV met Soundbar gekocht.
Deskundig en vriendelijk advies van Marco en hebben ook alle tijd en aandacht voor je.
Nu nog even de levering en installatie afwachten maar zal zeker goed komen.
Lunenburg is en blijft wat ons betreft een aanrader ook m.b.t. service en prijs/ kwaliteit.

12 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Afspraak voor kapotte inductieplaat op…

Afspraak voor kapotte inductieplaat op dinsdag 5 maart, maar monteur Willem vond dat veel te lang voor een ko9kplaat dus belde op 1 maart op dat hij binnen 5 minuten wilde komen. Heeft de kookplaat deskundig weer aan de praat gekregen met duidelijke informatie over mogelijkheden en onmogelijkheden. Helemaa top! Goed werk Willem, dank je wel!

1 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Echte mensen met echte service

In een digitale wereld is het fijn als er winkels zijn waar je nog terecht kunt als het niet door een chatrobot opgelost kan worden. Prima prijs en een fantastiche service. Dit noem ik toegevoegde waarde.

5 February 2024

Is this your company?