Maison & Kitchen Reviews 45

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Heel goed dat dit merk pfas vrije producten verkoopt. Twijfelde heel even aan betrouwbaarheid maar na lezen andere truspilot review besteld en heel snel netjes geleverd gekregen. Mooie contactgrill v... See more

Company replied

Rated 4 out of 5 stars

Ik heb mijn bestelling 4 dagen geleden geplaatst en deze zou de volgende dag verzonden worden. Hij is echter nog steeds niet verzonden en komt waarschijnlijk te laat voor moederdag. 10-5-2025 Ik... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Ten eerste prachtig product die beige pannenset. En licht, heel fijn. Goed en duurzaam verpakt. Prettig dat je de set in de doos aan hengsels kon tillen. Wat ik jammer vind is dat je de meeste pannen... See more

Company details

1. Kitchen Furniture Shop

Written by the company

Maison and Kitchen – Gezond Koken, Duurzaam Genieten. Bij Maison and Kitchen geloven we in de kracht van gezond koken, waarbij zowel jouw welzijn als dat van de planeet centraal staat. Onze producten zijn zorgvuldig geselecteerd met het oog op een gezondere levensstijl. We bieden een breed assortiment kookaccessoires en keukengerei dat 100% PFAS-vrij is, zodat jij met een gerust hart kunt koken zonder schadelijke stoffen. Wij willen bijdragen aan een betere levensstijl voor zowel mensen als dieren, en zetten ons in voor een duurzamer milieu. Bestel je voor 16:00 uur, dan zorgen wij ervoor dat je bestelling de volgende dag al in huis is – snel en eenvoudig! Kies voor Maison and Kitchen en maak van elke maaltijd een moment van zorg voor jezelf, je omgeving en de toekomst.

Contact info

1-star

Replied to 66% of negative reviews

Typically replies within 2 weeks

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Helaas een zeer teleurstellende…

Helaas een zeer teleurstellende ervaring met Maison & Kitchen.

In december heb ik contact opgenomen over een pan die bij normaal gebruik defect is geraakt. De pan vervormde en veroorzaakte bovendien schade aan onze inductiekookplaat. Dit is uitgebreid en zorgvuldig toegelicht, inclusief het aanleveren van het bestelnummer en alle gevraagde informatie.

Na een eenmalige reactie van de klantenservice heb ik meerdere keren per e-mail geprobeerd een vervolgreactie te krijgen, maar hier is nooit meer op gereageerd. Ook telefonisch contact opnemen bleek onmogelijk: de verbinding wordt telkens na ongeveer een minuut verbroken zonder iemand te spreken.

Op basis van de reacties van het bedrijf bij andere recensies ben ik zelfs gaan controleren of ik wel bij het juiste bedrijf had besteld. In mijn bestelbevestiging staat echter duidelijk deze website vermeld.

Tot op heden is er geen inhoudelijke terugkoppeling gekomen over de garantie of een oplossing, terwijl het duidelijk om een defect product gaat. Ik hoop via deze weg alsnog contact te kunnen leggen met het bedrijf, zodat er serieus naar een passende oplossing kan worden gekeken.

Jammer, want van een bedrijf in deze prijsklasse mag je een betere service en nazorg verwachten. Op basis van mijn ervaring kan ik Maison & Kitchen helaas niet aanbevelen.

2 February 2026

Dit zijn oplichters

Dit zijn oplichters. Je krijgt troep uit China opgestuurd. Zeer slechte kwaliteit. Terugsturen kost je over de 30,- en daarna worden je mails ook niet beantwoord en ook het geld niet teruggestort.

10 September 2025

Beste Sanne,

Bedankt voor je bericht. Wij zijn niet de juiste webshop — je hebt niets bij ons gekocht. Waarschijnlijk gaat het om maisonkitchen.com, een andere partij met wie wij niet verbonden zijn. Helaas horen wij vaker dat klanten daar negatieve ervaringen mee hebben.

Wij willen je graag helpen om dit op te lossen. Als je ons een e-mail stuurt, kunnen we de bedrijfsgegevens van die website met je delen.

We willen je ook vriendelijk vragen om deze review te verwijderen of aan te passen, aangezien deze onterecht aan ons gericht is en onze reputatie schaadt. Als de review blijft staan, behouden wij ons het recht voor om verdere stappen te ondernemen om onze goede naam te beschermen.

Khalid

EDIT: Wij gaan aangifte doen van smaad en laster.

Vlugge levering

Vlugge levering, mooie pannenset

28 October 2025

Beste Patricia,

Bedankt voor uw review. Veel plezier ermee!

Rated 1 out of 5 stars

Rectificatie review uit blijven bestelde levering.

Beste Team Maison & Kitchen,

Dank voor uw antwoord op onze eerdere review, u heeft gelijk wij hebben de bestelling geplaatst bij een andere website. Ik heb dan ook onterecht een negatieve review geplaatst mijn excuses daarvoor.
Ik heb de review tevens verwijderd.
Dat ik u in de review in verband heb gebracht met oplichting betreur ik ook ten zeerste!

Met vriendelijke groeten

Jean

11 October 2025

Reply from Maison & Kitchen

Edit: Aan wat hebben we de 1 ster te danken. Graag onterechte ster wijzigen of veranderen. Als u ons een email stuurt kunnen we wel de gegevens delen van de partij.

Beste Jean,

Wij hebben uw review gelezen, maar na controle blijkt dat u geen bestelling heeft geplaatst bij ons (maisonandkitchen.nl). Uw ervaring lijkt te gaan over een andere website, namelijk maisonkitchen.com.
Wij zijn niet verbonden aan die partij, en werken volledig onafhankelijk.

Wij verzoeken u vriendelijk om uw review te verwijderen of aan te passen, aangezien deze onterecht onze naam in verband brengt met oplichting — iets wat juridische gevolgen kan hebben.

Dank voor uw begrip.

Team Maison & Kitchen (maisonandkitchen.nl)

Rated 2 out of 5 stars

Beschadigde pan na eerste vaatbeurt

Beste team Maison & Kitchen,

Op 25 juli 2025 heb ik de onderstaande mail naar jullie support@-adres gemaild, maar helaas nog geen reactie ontvangen. Vorige week een Insta-dm gestuurd, ook nog geen reactie op... Aangezien telefonisch contact niet mogelijk is, kan ik jullie hopelijk via deze weg wel bereiken.

Mijn vriendin en ik hebben een 16 delige pannenset van jullie via Bol gekocht. Na 1 keer de grote soeppan te hebben gebruikt en in de vaatwasser te hebben gedaan, blijken er al kleine krasjes op de bodem te zitten. Dit lijkt ons niet de bedoeling, want de pannen zijn immers vaatwasserbestendig volgens jullie website. We zouden het zeer op prijs stellen als jullie ons een nieuwe pan kunnen toesturen. We horen het graag!

18 July 2025
Rated 1 out of 5 stars

Pan retour gestuurd; maar geld pas terug gekregen na negatieve recensie.

Ik heb op 11 juli een pan retour gestuurd (daar ook nog € 8,99 aan kosten voor gemaakt), een ontvangst bevestiging gekregen van M&K maar nooit mijn geld terug ontvangen. Ondanks diverse mailtjes en persoonlijk bericht op Instagram nooit een reactie ontvangen. Telefoonnummer is niet in gebruik. Ik voel me opgelicht.

Inmiddels heb ik bericht van M&K ontvangen en mijn geld teruggestort gekregen. Maar dat neemt niet weg dat het vaag is dat dit pas gebeurde nadat ik bovenstaande recensie had geschreven.

14 August 2025

Beste Elise,

Bedankt voor je bericht. Fijn om te horen dat de terugbetaling inmiddels goed is aangekomen. Door de vakantieperiode hebben wij helaas wat later gereageerd dan je van ons gewend bent. Dat was onze fout – onze excuses voor het ongemak.

Team M&K

Rated 4 out of 5 stars

Bestelling niet ontvangen, geen reactie op mails

Helaas een week na bestellen nog steeds niks ontvangen ondanks dat er met snelle bezorging wordt geadverteerd, ook geen verzend bewijs in de mail gekregen. Op mails en dm wordt niet gereageerd. Na het zien van de goede reviews dacht ik dat deze webshop te vertrouwen was, ben bang dat ik toch in een dropshipper ben getrapt. Helaas 30 euro armer zonder verjaardagscadeau.

Inmiddels reactie gehad van de webshop en het probleem is netjes opgelost.

1 July 2025

Beste Anne,

Onze excuses dat jouw bestelling niet verwerkt kon worden door ons fulfilmentcentrum. Door een technische fout is deze order daar binnengekomen als backorder. Verdere informatie hebben wij jouw per e-mail gestuurd en het bedrag is inmiddels teruggestort.

Moeilijk contact te leggen

Er is geen contact te krijgen met M&K. Dat vind ik zeer treurig!

17 June 2025

Beste Lisanne,

Je e-mail is helaas in onze spamfolder terechtgekomen, waardoor u tot nu toe geen reactie van ons heeft ontvangen. Onze oprechte excuses hiervoor! Je hebt een maand geleden een e-mail gehad van me collega. Daar hebben we geen reactie meer op gehad.

Rated 3 out of 5 stars

Slecht geïnformeerd

1 onderdeel van bestelling werd niet geleverd. Moest hier zelf naar informeren, bleek niet meer leverbaar te zijn.
Pas na mijn verzoek om info werd dit duidelijk en het te veel betaalde snel terug betaald.
Pannen zijn oké

4 June 2025
Rated 4 out of 5 stars

Ik heb mijn bestelling 4 dagen geleden…

10-5-2025
Ik heb mijn bestelling gelukkig nog op tijd ontvangen en ben gebeld door een behulpzame medewerker.
De onduidelijkheid is waarschijnlijk ontstaan door achterstanden bij PostNL

6 May 2025

Beste Henk,

We begrijpen goed dat je de bestelling graag op tijd voor Moederdag had willen ontvangen. Onze excuses voor het ongemak.

We hebben de zending afgelopen dinsdag overgedragen aan PostNL. Door de feestdagen zijn er helaas vertragingen opgetreden in de bezorging van de pakketten die die dag zijn verzonden.

Volgens de laatste trackinginformatie is je bestelling inmiddels bezorgd bij je buren op huisnummer 117. Zou je kunnen nagaan of het pakket daar is afgegeven?

Mocht dat niet het geval zijn, laat het ons dan gerust weten. We zoeken dan uiteraard direct naar een passende oplossing.

Adam

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look