Gehoor onderzoek bij Makker. Uitslag besproken met Marcha, duidelijk, heldere uitleg waarna een bij mij passend hoorapparaat is uitgezocht. Hoorapparaat is tot volle tevredenheid afgesteld en afgele... See more
See what reviewers are saying
Company details
Written by the company
Makker Hoortoestellen heeft 40+ jaar ervaring in het audiciens vakgebied. Wij richten ons op kwaliteit en persoonlijke aandacht. Onze gediplomeerde audiciens helpen u graag bij het kiezen van het juiste gehoorapparaat. Maak direct een vrijblijvende afspraak of doe de gratis hoortest!
Contact info
Kampweg 3, 3941 HC, Doorn, Utrecht, Netherlands
- 0343745014
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Simply the best
Hoorapparaat is tot volle tevredenheid afgesteld en afgeleverd met de nodige uitleg over gebruik en schoonmaken.
Goede service achteraf, soms even wachten in de winkel, geen straf met een lekker kopje koffie of thee!
klantgericht en kwaliteit
Ontzettend goed en vriendelijk geholpen door Rik voor gehoorbescherming. Kundige en leuke mensen!
Makker heeft de passende oplossing geboden.
Makker heeft de passende gehoortoestellen (Phonak) geleverd. Daardoor is het nu weer mogelijk, ook in een behoorlijk drukke omgeving, alles goed te horen. En dus te kunnen communiceren.
Prima informatie ontvangen en een uitstekende, klantvriendelijke behandeling.
Superfijn en alle tijd!
Bij Makker in Doorn werd ik superfijn geholpen door Charlotte. Diverse gehoortoestellen uitgeprobeerd en uiteindelijk de meest passende oplossing gevonden voor mij. Heel fijn was het dat er goed naar mijn wensen geluisterd en meegedacht werd. Daarbij was het ook heerlijk dat er steeds genoeg tijd ingepland was en je niet binnen een half uurtje met nog veel vragen weer buiten stond. Charlotte is een topper, en het bedrijf is er echt voor de klanten.

Een puike serviceverlening.
Enkele weken geleden ben ik door Makkum in Doorn geholpen met een nieuwe dome nadat mijn eigen audicien tot twee keer toe de verkeerde gaf omdat ze maar twee maten hadden. Gelukkig voor mij had Makkum mijn goede maat en hoefde ik niets te betalen. Hiervoor nog mijn hartelijke dank en wanneer ik nieuwe gehoorapparaten ga aanschaffen kom ik terug. Nog een goed en gezond 2026.

Deskundige hulp
Deskundige hulp, snelle service, ook zonder afspraak wordt je snel geholpen als er ruimte tussen de afspraken is.

Hebben we!
Dringend op zoek naar een filtertje voor mijn Phonak hoortoestel. Makker was al weer de derde winkel die ik bezocht. Ze hadden het wel en ik kreeg het gratis mee. Word je blij van als consument!

Reply from Makker Hoortoestellen - Doorn
Marcha heeft me uitstekend geholpen.
Marcha heeft me uitstekend geholpen na eerst een lekkere bak koffie en bijpraten over de hengelsport. Na de testperiode eerst nog de programma's in de hoortoestellen te hebben gefinetuned heb ik ze aangeschaft. Ik ben nog steeds erg tevreden.
Een compliment waard!
Charlotte van der Linden heeft mij uitstekend begeleid bij de aanschaf van mijn hoortoestel. Opvallend vond ik haar warme betrokkenheid in combinatie met eerlijkheid, efficiëntie en technische vaardigheden. Ook een flinke dosis humor maakte het voor mij eenvoudiger om de stap naar een hoorwinkel te maken. Kortom: zeer aanbevelenswaardig!
Zeer goede en prettige audicien
Na een goede ervaring met de advisering en aanschaf van gehoorapparaten van mijn vrouw, heb ik een afspraak met Charlotte van Makker in Doorn gemaakt. Omdat ik een gehoorprobleem heb aan maar 1 oor, is advisering voor mij wat lastiger. Charlotte heeft mij daarin prima begeleid en ik heb meerdere toestellen kunnen uitproberen. Tijdens haar vakantie heeft Marscha die begeleiding over genomen. Complimenten voor beide dames voor hun deskundigheid en klantvriendelijkheid. Wat een enorm verschil met wat ik heb ervaren bij adviseurs van een grotere keten, daar is alles gericht op verkoop van gehoortoestellen, bij Makker Doorn staat de klant centraal. Ik kan ieder met volle overtuiging Makker Doorn aanbevelen.

Aanrader
Ik zou Makker Hoortoestellen erg aanraden. Ben bijzonder vriendelijk en attent geholpen bij mijn kapotte gehoor apparaat.

Geweldig geholpen
Ik, 85 jarige, was dolblij met de geweldige hulp, die ik als vakantieganger heb gekregen. Fantastisch, ik wist niet dat dit nog bstaat!! N dikke 10, heel heel erg bedankt!!

Perfect geholpen
Perfect geholpen
Vriendelijke personen
Zeer tevreden hoe ze met de mensen omgaan

Hoogwaardige service
Hoogwaardig product aangeschaft na uitgebreid advies en uitvoerige afstelling. Alles met veel persoonlijke aandacht en gelegenheid tot uitproberen. Nazorg aan huis. Perfecte service en deskundigheid.

Reply from Makker Hoortoestellen - Doorn
Makker is echt een aanrader!
Door het audiologisch centrum UMC in Utrecht ben ik doorverwezen naar Makker en daar ben ik blij om, want ik ben ontzettend goed geholpen door mijn audicien Charlotte. Ze is een begripvolle, kalme en vriendelijke vrouw die echt de tijd voor je neemt. Ik kwam met burnout klachten binnen en werd van audicien naar UMC gestuurd. Ik voelde me net goudlokje van het sprookje van de drie beren. Eerst te zacht, toen te hard en daarna precies goed. 'Precies goed' is misschien wat overdreven, maar de kwaliteit van horen is sterk verbeterd. Het is echt zo fijn dat er naar je geluisterd wordt. "Waar loop je tegen aan, wat zijn je twijfels en ook hoe gaan we dat oplossen". Charlotte heeft dat voor mij gedaan. Zo heeft ze er op aangedrongen dat ik de solo-apparatuur direct in proef-gebruik ging nemen. Niet nog een paar maanden wachten zoals bij het UMC werd aangeraden. Dat was een goed advies. De solo geeft me zoveel meer rust in bepaalde situaties. Als moeder van 3 jonge kinderen moet je wel onder de mensen blijven of je nou wilt of niet... en aangezien ik mezelf toch wel een beetje aan het uitgummen was (fade out) ben ik blij dat ik de solo nu in diverse situaties in kan zetten zodat het geluid 'naar mij toekomt' ipv dat ik het moet 'ophalen'. Ook heeft ze het geluid wat veel te hard en intens was ingesteld bij het UMC verandert naar een veel acceptabeler niveau. M'n hersens sloegen echt op tilt bij die instellingen, maar met deze instellingen kan ik nu weer beter spraakverstaan.
Ik raad Makker en vooral ook Charlotte zeker aan!! :-)

Een nieuw leven.
Na wellicht te lang te hebben rond gelopen met een slecht gehoor gaat er letterlijk en figuurlijk weer een nieuwe wereld voor me open. Was gewoon vergeten wat een goed gehoor betekent voor je humeur en je contacten met andere mensen.
Mede dankzij het goeie advies en de accurate hulp van de medewerker van Makker en de nieuwe hoortoestellen van Phonac kan ik weer volwaardig deelnemen aan het leven.

Vriendelijkheid en service.
Altijd een vriendelijke ontvangst.
In de proef periode zorgvuldige en geduldige uitleg en bijstelling van mijn hoortoestellen. Service staat op een bijzonder hoog niveau heb ik ervaren. Heel plezierig om met de zelfde audicien te maken te hebben. Charlotte (toppie meid) Ben zeer tevreden met mijn nieuwe hoortoestellen.
Eddy

Reply from Makker Hoortoestellen - Doorn
Perfecte en vriendelijke ondersteuning en hulp
Wat een verademing om geholpen te worden door Marcha! Zij weet waarover ze spreekt aangezien zij zelf ook gebruik maakt van gehoor ondersteuning. Dat praat en overlegd gewoon makkelijker👌🏻

Goede ervaring
Op een vriendelijke en professionele wijze is Charlotte er achter gekomen dat een gehoorapparaat niet voor mij geschikt is. Voor haar stond klantenbelang voorop en niet het verkopen van apparaten. Prima!

The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.