Jeg bestilte en Festool rystepudser hos Malingudsalg.dk den 15. april 2025. Efter ingen opdatering på ordren skrev jeg en mail den 6. maj – og igen den 4. juni – uden at få noget svar overhovedet. I... See more
See what reviewers are saying
Jeg bestilte 10 liter maling ! Ønskede den leveret en bestemt dag ! Det virkede! Ikke meget kommunikation men det fungerede, og så var det en okey pris og fragtfri leveret ! Havde set de dårlige anm... See more
Bestilte en spand maling lørdag, herefter ingen kontakt. Rykker efter varen søndag efter 8 dage. Modtager derefter endelig om mandagen en track & trace, at varen er afsendt og bliver leveret tirsdag... See more
Bestiller onsdag eftermiddag. Bliver ringet op torsdag, de kan ikke levere den ønskede vare men tilbyder et alternativ, det accepterer jeg. Håber det kommer lørdag (de siger 1-3 dages levering)... See more
Hasn’t replied to negative reviews
Hvad har Malingudsalg på hylderne?
Hvad har Malingudsalg på hylderne?
Jeg købte 4 spande maling i starten af januar. Ingen af de fire spande kunne jeg få leveret. Vi blev dog enige om at ændre kvaliteten på tre af malingerne. Dermed kunne de tre spande leveres.
Den sidste spand maling har Malingudsalg ikke formået at levere efter 1 1/2 måned. Vi er nu blevet enige om at annullere den sidste del af handlen for, at begge parter kan komme videre.
Mit indtryk af netbutikken er, at een ting er hvad der er til salg og bliver solgt. En anden ting er, hvad Malingudsalg rent faktisk kan levere.
Træls for jeg har spildt en tid på at købe hos Malingudsalg og vente forgæves på en meget almindelig vægmaling fra en kendt fabrikant.
Reklamerer med 1-3 dages levering.
Reklamerer med 1-3 dages levering.
Har ikke hørt en lyd efter 4 dage, to telefonopkald ikke besvaret.
Vælg en anden shop til dit malingindkøb
Bestilte 25/4 modtog varen 15/6.
Svare aldrig på mails.
Via telefon kan man få kontakt (3-4 gange er jeg kommet igennem).
117 undskyldninger, hvorfor varen ikke leveres som aftalt.
Trækker pengene på dit kort langt tid før varen er sendt (16/5).
Som aftalt med sælger kunne de kun levere 5 bøtter lak i stedet for de bestilte 6, hvilket jeg accepteret. Men har jeg fået pengene retur, som de lovede, for den sidste bøtte lak. NEJ.
Jeg orker næsten ikke at kontakted dem igen.
De besvarer ikke deres mail
De besvarer ikke deres mail, varer sendt forkert og ikke alt kom frem..
en af varerne er forkerte og vi venter stadig på svar fra dem.
elendigt
hold jer væk elendig service, elendig levering og derpå elendig retur
Middel karakter til middel købsoplevelse
Så alt i alt 10 dage på at levere en spand maling!? Modtager ikke engang en undskyldning fra firmaet om at de har glemt ordren, hvilket tydeligvis må være sket.
PS: Der medfølger heller ikke en rørepind med til malingen... Mærkeligt.
Kan anbefales
God overskuelig hjemmeside, godt udvalg, gode kvalitetsvarer, super god pris og hurtig levering.
Kontaktet 3 gange ang. tilbud, aldrig fået et.
Har 3 gange snakket med dem over telefon, og derudover haft en mail korrespondance kørende ang. de materialer vi skulle bruge. De har svaret hver gang pr telefon, og sagt at de nok lige skal kigge på det og vende tilbage.. Det har de bare aldrig gjort, heller ikke efter man har ringet og rykket efter svar to gange.. Det er sgu for ringe service..
fin service
Bestilte søndag, fik varen onsdag :-)
Det eneste der mangler er en mail om at nu er varen på vej
Kvalitetsvarer til halv pris inkl. fantastisk service
Her kan du finde det samme som i butikkerne, bare til halv pris, inkl
god service og hurtig levering. Kan kun anbefales!
Helt ok.
Bestilte søndag eftermiddag og havde varen tirsdag eftermiddag.
Ingen info om levering/track and trace
Jeg fik mine varer som bestilt - og kvaliteten er fin.
Jeg fik dog på intet tidspunkt info om leveringsdag, track&trace eller hvem der bragte det ud, så jeg kunne følge med...
Måtte holde øje i min netbank for at se hvornår varerne blev afsendt. Bestilte tirsdag aften - torsdag blev pengene trukket og fredag blev varerne leveret.
Ville være rart at kunne følge med via track&trace, samt at vide hvem der bragte ud.
vil helt klart handle her igen ;o)
Bestilling mandag modtog varen torsdag i perfekt stand ;o)
Kan godt anbefale andre at handle her.
Perfekt! Aldrig mere den lokale malerforretning.
Onsdag kom jeg på at jeg ville male i weekenden. Jeg undersøgte diverse webshops, og fandt frem til Malingudsalg.dk - Fredag morgen havde jeg mit maling og weekenden kunne begynde :)
Tak for god service & hurtig levering.
Lynhurtig levering *** siden modificeret...
Bestilte 10 L Gori 100 Skifer om eftermiddagen - dagen efter omkring middag stod bøtten på trappestenen. Flot!
***01.10.2014
Genbestilte samme vare her to år senere. Fik en opringning dagen efter (Mandag), hvor man informerede om, at varen ikke var på lager, at der nok ville gå en uge, og at de havde leveringsproblemer, hvorfor man tilbød et andet mærke. Jeg accepterede leveringstiden, da farverne gerne skulle passe sammen. Personen jeg talte med lovede at ville ringe besked Fredag. Det skete så ikke.
Modtog forsendelsesinformation Mandagen efter.
Desværre benytter de nu fragtfirmaet VNL, som jeg tidligere har haft rigtigt dårlige erfaringer med.
Malerbøtten ankom, i vel ramponeret tilstand, om Tirsdagen. Om ramponeringen skyldes fragtfirmaet eller afsender, vides selvsagt ikke.
Snupper to stjerner af for ramponeringen og den manglende opringning.
Skadet forsendelse - Ingen svar
Købte 3 spande maling, hvor de 2 var skadet ved modtagelse.
Malingen var kun løbet ud i indpakningen, men jeg måtte finde nyt emballage til malingen.
Malingen var desuden sendt med Post Danmark, som ikke må håndtere væsker.
Jeg har forgæves forsøgt at få svar via mail fra malingudsalg.dk (mail fremsendt med billeder)
SUPER SERVICE ALT PERFEKT- DET ER TOPPEN AF POPPEN
Super service, en netshop med kvalitets maling og service i toppen af poppen :-)))
Bestilte maling torsdag aften...Fik leveret allerede dagen efter ...også på en helligdag, fantastisk.
Køb maling her og du fortryder det ikke :-)))