Company details
Written by the company
ManyFast is een veelzijdig mediabedrijf wat uitblinkt in haar levertijd. Of het nu gaat om corporate headshots of een aftermovie van een event, ManyFast levert áltijd binnen 24 uur. Zo niet? 10% korting op de factuur.
Contact info
Netherlands
- manyfast.nl
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Dramatisch opgeleverd werk
Bij een collega-makelaar zagen wij fraaie dronevideo’s, gemaakt door dit bedrijf. Op basis daarvan hebben wij hen uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek.
Het waren vriendelijke jongens met een goed verhaal en zij presenteerden zich als specialisten in vastgoedfotografie, plattegronden en NEN-metingen. Op basis hiervan besloten wij om Zibber tijdelijk los te laten en een test met hen te doen.
Voor twee woningen hebben zij fotografie, plattegronden en een NEN-meting uitgevoerd. De oplevering was echter bijzonder slecht, met uitzondering van de dronebeelden. De foto’s waren van zodanig lage kwaliteit dat onze klant deze direct afwees. Wij hebben daarom noodgedwongen nieuwe foto’s laten maken via Zibber.
De plattegronden waren ronduit slecht en zaten vol fouten. Ook na een revisie wees de klant deze af, waarna wij opnieuw plattegronden hebben laten maken tegen extra kosten van €300. We hebben hiervoor enige korting ontvangen, maar tevreden waren we allerminst.
Bij het tweede adres waren de foto’s wederom matig, maar deze klanten waren minder kritisch. De plattegronden daarentegen waren opnieuw dramatisch van kwaliteit. Toen één van de woningen werd getaxeerd, bleek bovendien dat het NEN-meetrapport totaal niet klopte. De taxateur heeft de woning opnieuw moeten inmeten.
Toen wij hierover contact opnamen met Many Fast, kregen wij te horen dat wij te laat zouden hebben gereageerd. Dat schoot bij mij volledig in het verkeerde keelgat. Er werd geen verdere korting aangeboden, terwijl de factuur in onze ogen volledig kwijtgescholden had moeten worden. Het gaat hierbij niet om het geld, maar om de belachelijk slechte uitvoering. Als klap krijg ik nu een incasso brief bah bah

Reply from ManyFast
Altijd een hartelijk ontvangst bij deze…
Altijd een hartelijk ontvangst bij deze mannen! Ons vaste adres voor productfotos
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.