Markisebutik Reviews 65

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Alt var som det skulle være hurtig levering de rigtige farver og Ivan var super hjælpsom over telefonen jeg fik ovenikøbet lov til at låne ekstra beslag så jeg kunne finde ud af hvad der passede bed... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi startede med en anbefaling fra een af vores naboer. I hele bestillingsflowet havde vi god sparring med Ivan fra Markisebutik.dk. Vi var omkring deres showroom/lager for fremvisning af stofprøv... See more

Rated 5 out of 5 stars

rigtig go service og hjælp lige fra start da mit markiseprojekt var lidt anderledes fordi markisen skulle stå på et fladt tag., ikke lofthøjde nok. Efterfølgende opringning fra Ivan Om det fungerede... See more

4.9

3-star
2-star
1-star

Service

Hjælpsomme og nemme at kommunikere med. Ligeledes hurtig og nem levering til min bopæl. Meget venlig betjening og fin service.

2 May 2023

Super god service

Jeg købte en markise hos markisebutik.dk en tirsdag aften og blev allerede den efterfølgende morgen ringet op af en medarbejder, som fulgte op på ordren og oplyste, at han var ved at arrangere fragt af markisen, så levering kunne ske allerede den efterfølgende dag. Markisen ankom som planlagt torsdag formiddag, og i mellemtiden havde jeg modtaget manualen til markisen via e-mail. Det var en super god oplevelse.

29 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

God pris og høflig behandling.

God pris, hurtig levering og nemme at handle med, kan klart anbefales, markisen er i rigtig god kvalitet, og vi fik god hjælp over telefonen da vi monterede markisen. Klart 5 stjerner herfra.. 👍

24 February 2023
Rated 5 out of 5 stars

Købte sort hellukket markise m motor …

Købte sort hellukket markise m motor L: 4,5m x B: 3,0m online.
Fik varen leveret til døren (mod mindre transportgebyr) ca .48 timer efter købet.

Markisen var nem at opsætte og alle materialer til opsætning på væg medfølger. ( Man skal være 2 om at løfte markisen på plads i beslagene - den vejer ca 70 kg )

Markisen fremstår i god kvalitet til kun kr. 6.900,00 og indregulering var nemt og lige til.
Bemærk at det ikke fremgår af manualen, hvor vægbeslag skal monteres - der er dog 3 gennemsigtige klistermærke på kassetten, som indikere hvor beslagene skal sidde (ca 45 cm fra enderne og i midten)
Jeg er meget tilfreds med købet og kvaliteten.

Jeg talte med Markisebutikken.dk (Ivan) bl.a. vedr. placering af vægbeslag og fik en rigtig god kundeservice.

Jeg kan kun på det varmeste anbefale firmaet.

21 September 2022
Rated 5 out of 5 stars

Har netop købt tre store markiser

Har netop købt tre store markiser, og er særdeles tilfreds med forløbet og resultatet: Meget kompetent og proaktiv service ( også udenfor normal arbejdstid), markiserne er af god kvalitet, står flot når de er rullet ud.
Kan klart anbefales
Kurt Gimsing

13 July 2022
Rated 5 out of 5 stars

Nem bestilling via deres hjemmeside

Nem bestilling via deres hjemmeside, stort udvalg og indikering af lagerbeholdning. Høj grad af serviceniveau ved levering,
Gedint produkt m.motor. Ubesværet opsætning og nem justering ved hjælp af den danske manual.

24 June 2022

God og billig markise

Efter 10 år med vores gamle markise hvor motor var stået af gik vi igang med at lede efter en. Vi faldt over markisebutik.dk som skilte sig ud som markant billigere. Det viste sig at den vi havde oprindeligt kom herfra og istedet for en ny markise tilbød de en ny motor som trods alt er meget billigere.
Vi købte så en ny - 6 m. Det er vi utroligt glade for. Den er nem at sætte op og den virker bare.
Og så får man en super service!!

23 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Hej ..Har købt en 4,5 meter markise for…

Hej ..Har købt en 4,5 meter markise for ca. 1 mdr. siden. Har lige fået den hængt op...lever fuldt ud til vores forventerninger...super kvalitet til prisen...og super service og svartider...kan kun anbefales her fra.
Mvh. René Clemen

22 June 2022
Rated 5 out of 5 stars

Vi var meget i tvivl omkring vores…

Vi var meget i tvivl omkring vores mulighed om opsætning af en markise i vores sommerhus størelse og plads men fik bare den bedste vejledning så vi var ikke i tvivl omkring købet. Meget venlige og markisen kom til aftalt tid, god kvalitet og rigtig god service.Kan sikkert anbefale firmaet hvis i/du drømmer om at få en markise.

6 June 2022

Fantastisk! God vejledning og service - og hurtig responstid

Fantastisk!

Havde et stort ønske om en god stor markise - 6 x 3 meter - og så på Markisebutik.dk, at de havde det. Ringede, og fik fat Ivan, som hjalp mig med at vælge rigtigt.

God vejledning undervejs også - fik billeder af hvordan den skulle hænges op, hvad der skulle til, mulighed for at komme ud og se den og god sparring.

Da jeg så endelig bestemte mig, så var der hurtig levering.

…og endelig et opfølgende kald om alt var OK (hvad det var) og en tilkendegivelse af at hvis der var noget, så skulle jeg bare ringe. Virkelig god service!

Markisen er af god kvalitet.

Bare en fornøjelse ! :-)

30 April 2022