Marskture Reviews 19

3. Sightseeing Tour Agency
  4. Tour Agent
  5. Travel agent

Written by the company

Marskture tilbyder unikke naturoplevelser i Tøndermarsken og Nationalpark Vadehavet. Vi guider store og små grupper, og sætter en ære i, at alle får oplevelse de ikke glemmer igen.

4.0

1-star

Rated 2 out of 5 stars

Kaos

Musling tur med grill
Mødestedet bliver ændret, nogle får en sms, vi modtager ikke en og da vi ringer mener Jan ikke vi har plads, hvad han dog finder ud af vi har.
Da vi ankommer til det nye sted, er der ingen information om hvad vi skal.
Ved vadehavet heller ikke meget om hvor og hvad vi skal se efter ved en musling
Grill event skal vi et andet sted hen, hvor der er håndværker, så vi er ikke samlet.
Muslingerne bliver ikke skyllet men åbnet på bordet, som så er møj beskidt og man kan smage sand i muslingerne.

Det var en oplevelse, men kun forbi vi selv gjorde det til en god oplevelse

4 April 2026

Fantastisk Østers- og Bunkertur

Vi var en gruppe gamle soldaterkamerater på østers og bunkertur. Jan havde jeg booket turen igen og det var en helt fantastisk service Jan udviste.

Steffen hans kollega var guiden på turen og var lige så fantastisk. En ægte naturmand med masse af spændende historier om området og Vadehavets spisekammer.

En igennem fantastisk oplevelse og kan kun varmt anbefale det til andre.

26 April 2025

Tranetur Sølsted Mose

Tranetur Sølsted Mose

Starter til tiden 💪 ser syv traner og mange andre fugle gode spots ,samt fugle tårne , skeand blåhals rørspurv dobbelt bekkasin tårnfalk rørhøg måger, kunne høre rørdrum men så den ikke.

13 April 2025
Rated 4 out of 5 stars

Østers (overlevelses)tur

Meget venlige guider (Steffen og Jan?) som var meget vidende. Desværre var vi ramt af ekstremt lavvande, som gjorde især turen ind fra østersbankerne meget hård. Men med hjælp fra guiderne gik det for alle at komme i land - nogen dog med gummistøvlerne i hånden. Masser af østers og et fint grillarrangement bagefter. (Og Brigitte overlevede, Steffen!)

Østerstur med grillevent

Fantastisk naturoplevelse som kan anbefales. Vi var på østerstur med grillevent den 22. marts 2025 med kraftig øst vind. Men med de to dytige, venlige og hjælpsomme naturvejledere Jan og Steffen fik vi en meget god oplevelse.

Rated 5 out of 5 stars

Skøn tur og guider i topklasse

Skøn tur og guider i topklasse, som var rare, sjove og meget engagerede. Udover dejlige østers blev vi beriget med viden om området, hvad havet har at byde på, sankning og skal nu hjem og dyrke kartofler i tang.
Tak for en fantastisk oplevelse.
Caroline

Rated 5 out of 5 stars

Østers tur med grill arrangement

Østers tur med grill arrangement, fantastisk tur med masser af skøn natur og så var vi heldige med det skønneste vejr.

Vores guide Steffen var super, han havde masser af interessant info om vadehavet og så var han fyldt med god Sønderjysk humor. (Fedt når man møder mennesker der virkelig brænder for det de laver)

15 March 2025

Unikt sted

Dejligt sted at overnatte, der var stor opmærksomhed på gæsterne, og udvidet service. Vi gået forkert vi blev hentet og kørt til den korrekte rute

22 October 2024

Fantastisk østerstur

Vi var på østerssafari med Steffen og selvom vi var ramt af pålandsvind var det en fantastisk tur. Steffen er en super formidler og vores to 8-årige drenge var også helt begejstrede. Vi er glade for at vi valgte en tur med grill så vi også fik spist østers på nye måder og havde tid til at sludre. Vi kommer helt sikkert igen og selvom det er en lang tur over fra København er det helt klart turen værd.

22 October 2024

FANTASTISK

Vi ankom hele familien på 10 pers - lidt nervøse - vi vidste jo ikke hvad det var "vi havde rodet os ud i" - men med Steffen og Jan som guider blev vi undervist i denne for os som kommer fra Lolland - totalt ukendte jagt - vi fik historier, til tider røver historier - vi trampede gennem "plutten" som vi kalder det - fremme på østersbankerne i den smukkeste solopgang - fik lov at smage og fylde vores spande, til senere tilberedning på grill og bål - på tilbagevejen så vi vandet komme tilbage over bankerne -helt fantastisk syn. fremme ved bilerne blev der "banket" et par borde op - grill og bål tændt - så blev der serveret bobler - og vi fik de lækreste gratinerede østers - rå med snaps ( har det lidt svært med rå østers - da Steffen fortalte de først dør når de rammer mavesyren....) men de fleste i familien elsker dem - selv en GT blev vi tilbudt - alt i alt en tur til mere end 5 # vi kan 100% anbefale denne tur

17 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Hele pakken i top klasse !!!

Jeg ankom sammen med min kone, bror og hans kone fredag aften. Da der var fyldt , fik vi lov at leje Jan’s private lejlighed. Fik lækker Thai mad på stedet. Fin morgenmad, den vildeste østers safari tur med Jan & Steffen. De var fantastiske, sjove, vidende og brænder for det… lækre østers på mange måder, og husk også at tilmelde grillen bagefter… grillede østers, røgede øster, grillede lokale pølser, kaffe på bål og bobler, GT, osv.
masser af røver historier… 10 store stjerner ud af fem !!!!
Senere fik vi en meget smuk aften med sort sol, masser af spændende historier… om søndagen fik vi en super tur rundt på Rømø, masser af spændende historier, inde og se bunkers, på kirkegården, verdens bredeste strand…
Jan & Steffen er simpelthen nogle fantastiske personer, lidt ligesom at være med i Nak & æd…
Vi kommer HELT sikkert igen, og vil gøre det til en fast tradition en gang om året med alle vores voksne børn fremover, de er friske på alt, så næste gang skal svampe tur og måske fisketur også prøves…
1000 tak for en fantastisk weekend vi aldrig vi glemme….
Glæder os så meget til næste gang.
Mvh.
Frank Qvist & Co.

5 October 2024

Sælsafari

Vi har været på sælsafari, og vi havde Steffen som guide. Det var en super oplevelse, og på turen derud, hvor vi skulle se sæler, fortalte Steffen om området og de forskellige dyr og planter. Mig og mine børns viden er meget begrænset for området, så vi stillede mange spørgsmål, og Steffen fik os til at føle, at vi kunne spørge om alt uden at vi virkede tossede. På turen fik vi tilegnet os en viden om området, som vi ikke ville have fået, hvis vi havde taget turen på egen hånd.

12 July 2024

SÆL-VADE PÅ RØMØ

Vi var en familie afsted på sæltur med Steffen som guide og sikken en oplevelse. Det var et smuk område og Steffen var super god til at forklare om naturen vi gik i, planterne vi så og info om dyrene omkring os. Vi så en masse sæler, smagte på planter og fik sjove historier og nyttig information.
Hel klart noget vi vil anbefale til andre der vil opleve Vadehavet og sæler 🤩

12 July 2024

Naruroplevelser der gør indtryk

Vi var på Østerssafari med efterfølgende grill af østers på Marsk Camp. Det var en fantastisk oplevelse, hvor alle sanser blev beriget.
Steffen startede turen, og senere stødte Jan til.
Man kan tydeligt mærke deres entusiasme og begejstring for naturen, der blev krydret med mange sjove anekdoter.
Det kan varmt anbefales, det er en oplevelse, der gør indtryk.

29 March 2024
Rated 5 out of 5 stars

Uovertruffet oplevelse med fantastisk guide

Vi var 6 mennesker på østersafari med Steffen som guide. Vi var alle novicer ud i at høste østers, men Steffen var på hele vejen med en hjælpende hånd og masser af nyttig information. Hans store viden om alt i naturen samt hans vindende væsen gjorde det til en helt særlig oplevelse.
Vi er allerede gået i planlægning med en af de andre ture, man kan booke - og med Steffen som guide selvfølgelig.

16 December 2023

Super guide og oplevelse

Vores guide, Jan, var super imødekommende og god til at kommunikere forud for vores tur, der både omfattede en overnatning på hans hostel samt en østerstur med grill på stranden.

Vi havde en super tur, hvor vi lærte en masse om området og dyrelivet, og fik spist en masse østers tilberedt på mange forskellige måder.

16 December 2023
Rated 5 out of 5 stars

Østerstur med grill, en super oplevelse

Vi var på en Østerstur med grill, med vore voksne sønner og svigerdatter, og det kan virkelig anbefales, alle var super glade for oplevelsen.
Passionerede mennesker, som virkelig ved noget omkring emnet/området, og som er super gode til at formidle det.

21 October 2023

Is this your company?