Murermester og Bygningskonstruktør Morten B. Jensen ApS Reviews 20

TrustScore 4 out of 5

4.1

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Det startede med et godt møde. Vi skrev til Morten for at få et tilbud på tegninger til vores tilbygning og hjalp til byggeansøgning. Han foreslog selv om han ikke måtte give et tilbud på det og he... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde behov for etablering af et nyt terrændæk, hvor Morten hjalp med udlægning af rionet, samt støbning og slibning af betonfundament. Morten trådte hurtigt til og udførte opgaven til ug. Int... See more

Rated 5 out of 5 stars

Byggeteknisk gennemgang og kompetent rådgivning I forbindelse med huskøb fik vi Morten ud til en byggeteknisk gennemgang. Vi fik en super grundig gennemgang af huset i sin helhed, hvor han kom med... See more

1. Bricklayer
  2. Structural engineer

Written by the company

MURER & BYGNINGS­KONSTRUKTØR PÅ FYN Hvis du er på udkig efter en erfaren murer eller en kompetent bygningskonstruktør, kan du trygt vælge os. Læs meget mere om vores ydelser inden for murerarbejde og vores arbejde som bygningskonstruktør her www.mbmbolig.dk

4.1

Great

TrustScore 4 out of 5

5-star
4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Rated 1 out of 5 stars

Det startede med et godt møde.

Det startede med et godt møde.
Vi skrev til Morten for at få et tilbud på tegninger til vores tilbygning og hjalp til byggeansøgning. Han foreslog selv om han ikke måtte give et tilbud på det og hele projektet, da han også tilbyder fuld entreprise, hvilket vi selvfølgelig takkede ja til.
Da han var herude fik vi et rigtig godt indtryk af ham og han sagde inden han tog hjem, at vi ikke lige fik et tilbud dagen efter, hvilket selvfølgelig var helt fair. Efter knap 3 uger skrev jeg til ham da vi stadig intet tilbud havde fået, for lige at høre hvornår vi kunne forvente at høre fra ham. Efter 3-4 dage skrev han så at han havde fået flere opgaver i kalenderen og derfor ikke kunne hjælpe os med projektet. Nu står vi tilbage og har spildt 3 uger, vi er skuffet over at han selv foreslår os at stå for hele projektet også pludselig skriver at han har sagt ja til andre opgaver og at vi selv har måtte rykke ham for svar for at finde ud af at det var der vi stod. Han kunne i det mindste have skrevet at han alligevel ikke magtede projektet, eftersom at han har valgt at prioritere andre projekter frem for vores.
Jeg skal ikke kunne udtale mig om, om Morten er en dygtig bygningskonstruktør og håndværker, men overvejer I total entreprise så er det nok ikke ham I skal satse på 👎🏻

20 February 2026

Etablering af terrændæk

Morten trådte hurtigt til og udførte opgaven til ug. Intet at sætte en finger på. Han har desuden været utrolig god at sparre med undervejs, samt været venlig at låne os diverse udstyr, som gjorde vores eget arbejde meget nemmere.

Kan kun varmt anbefalde at benytte Morten B. Jensen til jeres næste mureropgave. Nok ikke sidste gang vi får hjælp derfra.

22 December 2024

Høj faglighed og Kvalitets arbejde

Morten har haft en delvis entreprise på vores nye tilbygning, undervejs blev det til en fuld entreprise på grund af hans høje faglighed og måden han til gik vores projekt. i de indledende samtaler med Morten, turde og var han i stand til at udfordre vores tankegang omkring vores projekt og kom med nogle rettelser som vi sætter stor pris på i dag. Jeg vil til hver en tid turde anbefale Morten B. Jensen til alle projekter store som små.

17 October 2023
Rated 5 out of 5 stars

Vi bruger Morten til vores badeværelse…

Vi bruger Morten til vores badeværelse ordrer, Morten er en dygtig murer der tager alle opgaver seriøst,, det gør heller ikke noget han er uddannet bygningskontruktør når vi har spørgsmål til bygningsdels løsninger

21 August 2024

Renovering af badeværelse

Renovering af badeværelse
Morten har haft opgaven med støbning af gulv samt opsætning af fliser i forbindelse med renovering af badeværelse.
Vi er meget tilfredse med resultatet.
Foruden at levere et godt håndværk, er Morten en behagelig person som er arbejdsom og overholder aftaler og tidsrammer.
Klar anbefaling herfra

1 July 2024
Rated 5 out of 5 stars

Vi skulle have have skiftet 5 revnede…

Vi skulle have have skiftet 5 revnede mursten i vores hus, og jeg fandt Morten her via trustpilot.

Morten gør et godt stykke arbejde og er en rigtig behagelig gut at snakke med.

Anbefaler ham gerne til andre.

12 June 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk vejledning og gennemført arbejde!

Vi har haft Morten til at gennemgå vores hus inden køb, og med ham i hånden følte vi os utroligt trygge! Han gennemgik huset med en faglig brille på, og fortalte os om ting vi skulle være opmærksomme på. Efter huskøb har vi haft Morten ude og lave forskellige opgaver, og jeg må sige at håndværket er i absolut særklasse! Jeg vil på ingen måde have kvaler ved at anbefale Morten til alle jeg kender!

14 April 2023
Rated 5 out of 5 stars

Fagligt dygtig og effektiv murermester

Vi har haft Murermester Morten B. Jensen til at udføre diverse mureropgaver ifbm. Renovering af en gammel landejendom. Morten tager ejerskab på opgaven og bidrager med rigtig god rådgivning. Han går effektivt til arbejdet. Og kombineret med et dygtigt håndelag for murerfaget gør det ham absolut anbefalingsværdig.

27 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har været ansvarlig for alt murer- og…

Har været ansvarlig for alt murer- og flisearbejde i forbindelse med totalrenovering af vores badeværelse og køkken. Alt er forløbet perfekt hele vejen igennem og slutresultatet er blevet suverænt. Kan kun give de største anbefalinger.

19 January 2024
Rated 5 out of 5 stars

Byggeteknisk gennemgang og kompetent…

Byggeteknisk gennemgang og kompetent rådgivning

I forbindelse med huskøb fik vi Morten ud til en byggeteknisk gennemgang. Vi fik en super grundig gennemgang af huset i sin helhed, hvor han kom med fornuftige og forståelige forklaringer på årsager og bud på handlinger heraf. En god oplevelse, som hjalp os med at komme videre i vores vurdering og beslutning om køb. Morten B. Jensen ApS kan klart anbefales.

16 November 2023

Super oplevelse for førstegangskøbere

Vi kontaktede Morten Bonde i forbindelse med huskøb. Han hjalp os med en byggeteknisk gennemgang af huset, som gjorde det let og overskueligt at gennemskue husets tilstand. Han var velforberedt og forklarede det så os “ikke byggeteknisk kyndige” kunne forstå det. Stor anbefaling her fra.

10 January 2024

Take a closer look