Mcon Reviews 4

TrustScore 4 out of 5

4.0

Written by the company

Jeg driver MCON med fokus på professionelle og energieffektive løsninger inden for salg, service og montering af luft-til-luft og luft-til-vand varmepumper samt rens og justering af ventilationsanlæg. Jeg har siden 1998 ejet virksomheden og mit mål er at hjælpe både private og erhvervskunder med at få et bedre indeklima, lavere energiforbrug og en mere komfortabel hverdag. Når du vælger MCON, får du personlig rådgivning fra start til slut. Jeg tager altid udgangspunkt i dine behov og sørger for, at du får en løsning, der passer til boligens eller virksomhedens størrelse, brug og energimæssige krav. Korrekt montering og ordentligt håndværk er en selvfølge for mig. Jeg tilbyder komplette løsninger inden for luft-til-luft varmepumper – fra rådgivning og valg af anlæg til installation, service og vedligehold. Derudover udfører jeg professionel rens og justering af ventilationsanlæg, så anlægget fungerer optimalt og bidrager til et sundt og behageligt indeklima. Hos MCON lægger jeg stor vægt på kvalitet, punktlighed og god service. Jeg går op i detaljen og forlader ikke opgaven, før alt fungerer, som det skal. Mit mål er at gøre det trygt og nemt for dig at vælge den rigtige løsning – og at levere et resultat, du kan være tilfreds med i mange år frem.

4.0

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Hurtig og super god service

Hurtig og super god service! Vi tjekkede prisen forinden på ChatGPT, som skrev at både det foreslået produkt samt prisen var et godt og anbefalelsesværdigt valg. Kan varmt anbefales 👍🏼

23 February 2026
Rated 5 out of 5 stars

Super tilbud og hurtig hjælp/service

Mikael var hurtig med et tilbud og hjælp🤩💪 som var væsentlig skarpere end andre👍 Super flot og effektivt arbejde og gør meget for at efterlade det hele flot og alt fungere. Anbefaler Mikael til service og installation/køb 👍👍

2 February 2026
Mcon logo

Reply from Mcon

Mange tak for de pæne ord

Rated 4 out of 5 stars

Meget hurtig kontakt

Meget hurtig kontakt mht. Aftale , som iøvrigt blev overholdt til punkt og prikke.
Super godt valg, opsætning og vejledning af Panasonic HZ25XKE
Så kan kun anbefale Michael.

28 January 2026
Mcon logo