medgravyr.se - Personliga presenter på nätet Reviews 260

TrustScore 5 out of 5

5.0

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jag beställde två varor med tryck och kunde inte varit nöjdare. Trycket ser så proffsigt ut och är välgjort så det kommer nog att hålla bra. Uppfyllde verkligen mina förväntningar och lite till. Utöve... See more

Company replied

Rated 5 out of 5 stars

Knivarna är sylvassa och såååå snygga, det tog 2 dagar att få hem och den lilla gravyr texten vara bara så pricken över i. Blev helt perfekt det kändes lite mer lyxigt med skylten man kunde sätta i oc... See more

Rated 5 out of 5 stars

Så otroligt god service! Här är varför: • Väldigt enkelt att beställa och göra det personligt • Glasen kom efter 2 dagar • Dom motsvarade bilden • De var inslagna i silkespapper i färgen guld för... See more

Company details

1. Interior designer

Information provided by various external sources

Hos medgravyr.se hittar du 100-tals presenttips. Vi har personliga presenter med gravyr för alla tillfällen. Välkommen in och bli inspirerad.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Den stilrena ljuslyktan blev så fin med…

Den stilrena ljuslyktan blev så fin med gravyr.Blev så väl bemött,tack Henrik för att du löste mitt problem så snabbt.Annmarie

25 March 2026

Reply from medgravyr.se - Personliga presenter på nätet

Stort tack AnnMarie för du tog dig tid att lämna ett omdöme! Vi är glada att du blev nöjd med din Orrefors Ice cube med personlig gravyr.

Vacker sabel med gravyr!

Beställde sabel med gravyr på måndagfm på eftm får jag meddelande att den är skickad, får den på tisdagen!!
Helt fantastisk snygg sabel i en fin trälåda. Gravyren var proffsigt gjord.
Väl inpackad! .Mottagaren kommer med säkerhet bli överraskad av presenten!!

5 December 2025
Rated 5 out of 5 stars

Så himla nöjd med ljuslyktan till mitt…

Så himla nöjd med ljuslyktan till mitt barnbarns dop. Proffsig gravering, snabb leverans så stort Tack!

16 January 2025

Reply from medgravyr.se - Personliga presenter på nätet

Stor tack Katta för din fina kommentar här. Riktigt roligt att du är nöjd med produkten och vår snabba leverans.
/Adam, Medgravyr

Snabb service

Snabb service. Golfhandduken med gravyr ser proffsig ut. Är mycket nöjd./Eva

23 October 2024

Reply from medgravyr.se - Personliga presenter på nätet

Tack för din fina recension här Eva.
Kul att du uppskattar våra tjänster och produkter.

Fantastisk service och produkt - 5/5

Behövde en akut 30-års present till en vän, och kom på en idé med en champagnesabel med namn ingraverat.
Skrev i panik i chatten på hemsidan och frågade om leveranstid vilket var 3-5 arbetsdagar vanligast.
Blev efter det frågad när jag behövde sabeln, till vilket jag svarade dagen efter. Frågade sen om jag bodde i Göteborg, men Stockholm var svaret.
De löste alltså beställning, gravering, och leverans över Sverige på mindre än 24h och jag fick ge en otroligt snygg present till min vän.
5/5 utan tvekan i allt från leverans till mottagande till hantering! Kommer exklusivt använda medgravyr för allt liknande tack vare denna grymma service!

Enormt tack igen till Henrik på chatten!

30 May 2024

Reply from medgravyr.se - Personliga presenter på nätet

Stor tack för din fina recension, det värmer att du uppskattar vår service, hantering och vara.
// Medgravyr

snabb leverans

Snabb mailkontakt och snabb leverans som var till annan adress. Personen som fick flaskan i present var jättenöjd både med presenten och det snygga trycket på.

17 March 2024

Jättefint kvalitet

Jättefint kvalitet, snabb leverans och super övveraskning med hjärta reflex till dotter 👌. Prisvärde, varmt rekommenderar !!!

7 November 2023

Reply from medgravyr.se - Personliga presenter på nätet

Tack Märta för ditt fina omdöme, det värmer verkligen!

Rated 5 out of 5 stars

Helt otroligt snabb leverans och…

Helt otroligt snabb leverans och välgjort arbete utfört.
Beställde två cavaglas med gravyr på
Definitivt inte sista gången jag köper från Med gravyr.

19 May 2023

Hej Pia.

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme! Vi är glada att höra att du är nöjd med den snabba leveransen och det välgjorda arbetet på dina cavaglas med gravyr. Det betyder mycket för oss att veta att du är så nöjd med din shoppingupplevelse hos oss. Vi ser fram emot att få förmånen att betjäna dig igen i framtiden. Tack för att du valde Medgravyr .se och för att du tog dig tid att dela din positiva feedback!

Snusdosa med gravyr

Beställde en till snusdosa med gravyr åt min man. Fint med en personlig present. Och han blev så överaskad o glad.Så snabb leverans.
Har även ställt lite frågor som jag undrat över och fått så snabba svar. Verkligen bra service .Så rekomenderar er varmt till andra 😊

8 March 2023

Reply from medgravyr.se - Personliga presenter på nätet

Tack så mycket för ditt fantastiska omdöme och de fem stjärnorna! Det gläder oss att höra att snusdosan med gravyr blev en uppskattad present för din man. Vi strävar alltid efter att leverera snabbt och erbjuda bästa möjliga kundservice, och vi är glada att höra att du har haft en positiv upplevelse med oss.

Om du någonsin har fler frågor eller om det är något annat vi kan hjälpa dig med, tveka inte att höra av dig. Det är vårt mål att göra varje kund nöjd, och din rekommendation betyder mycket för oss. Tack för att du valde oss och för att du delade din positiva erfarenhet!

Rated 5 out of 5 stars

Supersnabbt svar och toppen service

Supersnabbt svar och toppen service! Jag gjorde två nyckelringar, varav den ena inte riktigt blev som jag tänkt mig, men de fixade en ny, supersnabbt som jag visserligen betalade för, men det gör mig inget, båda blev fina och jag är supernöjd! Inga stora summor i det stora hela. Kan varmt rekommendera!

9 February 2023

Hej Petra

Tack så mycket för ditt underbara omdöme och de fina orden! Vi är glada att du uppskattar vår snabba respons och service. Att höra att du är nöjd med resultatet av dina nyckelringar glädjer oss mycket.

Vi tackar dig för att du valde oss och för att du rekommenderar oss varmt. Om det är något annat vi kan göra för dig i framtiden är du alltid välkommen att höra av dig. Vi ser fram emot att betjäna dig igen! 😊

Rated 5 out of 5 stars

Mycket bra bemötande och service

Fick en Orrefors-karaff i present vilken hade en ful luftbubbla ovanför inskriptionen. Hörde av mig till Medgravyr för att reklamera men ändå i tron att det kanske inte skulle lösa sig. De löste det efter lite mailkorrespondens med att jag ska få en ny karaff med inskription hemsänd till mig. Bästa möjliga bemötande, om även bara via mail.

19 January 2023

Hej Roger

Tack så mycket för ditt fina omdöme och de fem stjärnorna!

Vi beklagar att din Orrefors-karaff hade en luftbubbla ovanför inskriptionen, men det glädjer oss att höra att vi kunde lösa problemet åt dig genom att skicka en ny karaff med inskription. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och vi är glada att vi kunde leverera bästa möjliga lösning för dig.

Om det är något annat vi kan hjälpa dig med i framtiden, tveka inte att kontakta oss. Tack för att du valde Medgravyr och för att du delade din positiva erfarenhet med oss!

Underbara badlakan

Underbara badlakan. Snabb leverans. Jag är SÅ nöjd

6 October 2022

Reply from medgravyr.se - Personliga presenter på nätet

Tack så mycket, Tina, för ditt fantastiska omdöme och de fem stjärnorna! Vi är så glada att höra att du är nöjd med våra badlakan och att du upplevde en snabb leverans. Kundnöjdhet är vår högsta prioritet, och det gläder oss att vi har kunnat uppfylla dina förväntningar.

Mvh
Teamet på medgravyr.se

Suveränt

Fick ett glas med felaktig gravyr, påpekade detta i ett mail på eftermiddagen, fick svar på kvällen och morgonen efter så skickar de ett nytt glas med rätt gravyr! Extremt snabba svar på kundtjänst, otroligt bra service och kundbemötande! Stor eloge till Micke på kundtjänst! Rekommenderas å de varmaste!

24 March 2021
Rated 4 out of 5 stars

Bra kavilté!

Köpte en snusdosa känns som gediget material och bra kvalité dock får det bara en 4:a för locket är så svårt att få upp. Borde varit någon urgröpning eller liknande så man fick något grepp att öppna den.

26 December 2020
Rated 5 out of 5 stars

Brukar inte skriva recensioner men…

Brukar inte skriva recensioner men tuckte de va konstigt att de näst intill bara hadde 5 stjärnor här. Men efter att jag köpt en julklapp till min bror sista sekunden och fick varan samma vecka som jul var jag tvungen och sätta en 5 a också ; ) snabba smidiga bra kvalite rekomenderar starkt. sen så får vi ju såklart se om varan håller bra i såna fall kommer jag och gör om mitt omdöme ;)

23 December 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look