Mediapaleis

Contact info

doe aangifte

als de gene die ook belazerd zijn door dit malafide bedrijf aangiften doen en de aangifte door spelen naar je bank is er kans dat je je geld terug krijgt....heb dit zelf ook gedaan maar sta jammer genoeg nog als enige vermeld op de LMIO register er zijn 3 registraties nodig om de bank aan het werk te zetten dus doe dit en je maakt grote kan om wat terug te krijgen

12 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Koffie machine besteld via deze foute…

Koffie machine besteld via deze foute oplichterssite, nooit geleverd wel geld kwijt. Zoals vele medegedupeerden.
Aangifte gedaan en tros radar ingediend. Hopenlijk doet elke gedupeerde aangifte.
Triest dat dit gebeurd.

5 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

Geld geprobeerd over te maken voor een…

Geld geprobeerd over te maken voor een laptop ABN heeft het gelijk geblokkeerd mijn pas was ook direct geblokkeerd. Heel gedoe om mijn pas weer te deblokkeren.
Wel vreemd bij het overmaken K.Groeneveld naar priverekening terwijl wel een idea logo op staat ABN HEEFT OVERMAKING GEANULEERD.
De site staat ook bij politie fraude.

12 February 2025
Rated 1 out of 5 stars

De moderne en openlijke manier van Webshop Fraude vervolg 2!

Onze bestelling van Mediaplaza365.nl is gewoon exact terug te vinden met dezelfde inloggegevens op Koffietools.nl en uiteindelijk draait nu exact dezelfde website als Mediaplaza365 (inmiddels uit de lucht) op Mediapaleis.com met dezelfde espressomachine aanbieding die dus nooit geleverd gaat worden!
Dus vandaar ook onderstaande review over Mediapaleis.com die eigenlijk gaat over het cartel van websites van meneer K. Groeneveld.

Dus ja, ook wij hebben een espressomachine besteld 2 weken geleden op Mediaplaza365 en nog steeds niets geleverd. Wel opmerkingen dat het vertraagd is, druk is bij de partner van Mediaplaza365, er in 1x geen voorraad is terwijl dat totdat de website uit de lucht ging gewoon iedere dag als voorraad werd aangeboden en uiteindelijk na een paar zoethoudertjes dat ze nog steeds geen update hebben en dan word het stil.
En als je dan 26 e-mails stuurt en ook parallel daaraan het contactformulier invult en ook het whatsapp nummer gebruikt voor berichten dan kom je er achter dat het niet gaat om leveren maar een moderne manier van openlijk geld stelen!

Want deze meneer K. Groeneveld die hierachter zit heeft gewoon 4 BV’s (met een beetje Google werk vind je die zo waar dan weer een ander adres bij staat die voor alle 4 hetzelfde is) waaronder Groeneveld installatie BV en Groeneveld software services BV die worden misbruikt om websites als Mediaplaza365.nl / Koffietools.nl / Mediapaleis.com aan te linken waar iedere keer dezelfde website online komt. Bijvoorbeeld met het account van Mediaplaza365 kun je ook inloggen op Koffietools.nl en dan krijg je dezelfde bestelling en factuur te zien. Dus dat Mediaplaza365 op deze pagina aangeeft dat de server is gecrasht is complete onzin. En dat je je geld terug krijgt op termijn is ook een zoethouder die nooit zal uitkomen. Want meneer Groeneveld weet dondersgoed wie wat besteld heeft en hoeft geen backups na te pluizen om mensen hun geld terug te geven want alle gegevens zijn beschikbaar op Koffietools.nl

Dus het is de bedoeling van meneer K. Groeneveld om mensen zoveel mogelijk geld afhandig te maken en dan gewoon de website op te heffen en ergens anders opnieuw te beginnen. Dezelfde espressomachine die 2 weken geleden op Mediaplaza365 werd aangeboden in de aanbieding staat nu exact hetzelfde ook weer op Mediapaleis.nl!

En blijkbaar kun je dan gewoon bij iedere nieuwe website ook een Trustpilot pagina openen waar je dan louter positieve reviews op kunt laten zetten om alvast je eerste slachtoffers van webshop fraude te maken en als het dan helemaal uit de hand loopt dan hef je de website gewoon op en begin je overnieuw. Ja, er zijn allerlei screenshot gemaakt dus ontkennen heeft geen zin.

Dus beste K. Groeneveld van die 4 BV’s en die 3 websites (en hoeveel nieuwe websites er nog gaan komen die je uiteindelijke opheft nadat er zoveel mogelijk fraude slachtoffers zijn gemaakt) , je kunt ook gewoon een keer doen wat je zegt.

Maar goed inmiddels is deze casus juridisch overgenomen, dus daar kan meneer K. Groeneveld actie en reactie van verwachten!

Blijkbaar kun je als webshop ook reviews (over mensen die opgelicht worden) ook rapporteren en dan zijn de reviews in 1x niet meer leesbaar maar in deze review staan geen schadelijke of illegale inhoud! Uiteindelijk komen al deze reviews na beoordeling van het integrity team van Trustpilot gewoon weer online maar dan zijn de slachtoffers al gemaakt. Dus wie heeft hier nu de macht op Trustpilot de “webshop” of de “consument”?

Update 11-02-2025:
Vrijwel direct na deze review heeft meneer K. Groeneveld er snel voor gezorgd dat je niet meer met je account gegevens van Mediaplaza365 (website inmiddels uit de lucht) kunt inloggen op Koffietools.nl. Dus dat bevestigt ook het verhaal hierboven over de werkwijze van meneer Groeneveld!

Update 12-02-2025:
En zoals wel te verwachten heeft meneer K. Groeneveld na 20 minuten de review laten blokkeren door hem als schadelijk en illegaal te melden. Dit keer duurde het nog geen dag en toen stond hij weer online. Dus hiervoor heeft meneer Groeneveld wel tijd maar reageren op e-mails, contactformulieren, whatsapp nummers etc wordt gewoon genegeerd en het uiteindelijk leveren wordt niet belangrijk gevonden en dus gewoon niet gedaan!

Nou, zoals te verwachten is dan nu ook deze avond Mediapaleis.com niet meer te vinden en dus opgeheven door de heer Groeneveld. En wat schets de verbazing. Koffietools.nl ook! Wat voorspelbaar weer.

11 February 2025

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look