Melissa's bilvask Reviews 110

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft et længere og rigtig godt samarbejde med Melissasbilvask.dk, og vi kan varmt anbefale Mišel en sand mester i sit fag! Uanset vind, regn eller sne, og uanset om vi er i København, o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde fået anbefalet Misel og man må sige at han levede fuldstændig op til vores forventninger. Vi havde købt en brugt bil, som trængte til en kærlig hånd både udvendigt og indvendigt, og efter 3 t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Misel har gjort et rigtig fint stykke arbejde. Bilen er skinnende og der er ikke et støvfnug eller beskidt plet at finde nogen steder hverken ude eller inde. Der er hurtigt svar ved henvendelse mhp.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, kommunikation og oplevelse. Misel går ikke på kompromis, og leverer en service til topkarakter. Vi skulle have ordnet vores stationcar indvendigt og udvendigt. Jeg skrev e... See more

Company details

1. Valeting service
  2. Car Wash

Written by the company

Trænger din bil til en kærlig hånd så er Melissa's bilvask altid klar til at hjælpe dig ✌️

4.9

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

Jeg vil klart anbefale Melissabilvask!

Jeg vil klart anbefale Melissabilvask!. Fik poleret min bil i dag, super flot resultat. Hvis jeg kunne giv 10 stjerner ville jeg haver gjort det. Melissabilvask gør arbejdet med hjertet.

8 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Melissa bilvask er en klar anbefaling…

Melissa bilvask er en klar anbefaling herfra!!
Jeg havde en beskidt malerbil, som jeg aldrig havde forestillet mig kunne komme til at se så god ud igen!!
Samtidigt blev jeg mødt at en flink fyr og yderst god service.
Jeg har fundet min bilvask 👍👍

13 September 2024
Rated 5 out of 5 stars

Har lige fået rengjort min bil indvendig, og hold da op hvor blev den flot.
Misel var super sød og hjælpsom da jeg ringede for tilbud.
Prisen er også rimelig.
Jeg vil varmt anbefale dette firma.

8 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg kan varmt anbefale at booke her.

Jeg kan varmt anbefale at booke her.
Misel er bare så flink og dygtig og meget grundig, og kom med forslag til en behandling, som vil gøre min lille vogn ekstra flot.
Udvendig og indvendig rengøring for 699 kr. Jeg er meget tilfreds, super service.

1 August 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg fik en yderst dygtig og grundig…

Jeg fik en yderst dygtig og grundig service, da jeg bestilte indvendig rengøring af min bil. Bilen står som spritny, selvom den er 10 år, ikke er blevet rengjort i et halvt år og er beskidt fra børn.

Jeg havde valgt firmaet ud fra Trustpilot, og selvom man ofte bliver skuffet, når man bestiller rengøring, så overraskede resultatet mig for engangs skyld positivt, for alt var fuldstændig gennemrenset.

Her blev kun kigget på kvalitet, og så måtte arbejdet tage den tid, det tog. Der blev brugt langt mere tid på opgaven, end man kan forvente, da sådanne nogle jobs typisk er timebaseret.

Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger! Jeg har fundet mit rengøringsfirma.

8 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Kundeservice og kvalitet i topklasse

Jeg fik idag gjort min bil ren indvendig og udvendig, top klasse af Misel og Melissas bilvask.

Tog telefonisk henvendelse til dem og de svarede hurtigt. Vi fik aftalt tid idag, og han ankommer endda før tid 😊

Super service og kundeorienteret. Vi gennemgår bilen før start, og han sætter igang efterfølgende. Når bilen er færdig gennemgår vi den sammen igen, hvor han forklarer og uddyber hvad der er lavet - så fint og professionelt.

Har prøvet en del firmaer med bilvask, og må sige det sku noget af det bedste jeg har set. Kan varmt anbefalede Misel.

Top klasse! - Misel skal jeg i den grad bruge igen.

7 May 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har prøvet forskellige der kom ud…

Jeg har prøvet forskellige der kom ud og vaske mine biler gennem tiden men aldrig bedømt før nu, jeg fandt melissas bilvask tilfældigt da jeg mente det var dovenskaben der overvandt mig og bookede en tid til totalrengøring af interiør/udvendig på min e350 avantgarde . . Misel som kom til min parkering og modtog nøglen, virkede professionel var venlig , imødekommend og varmhjertet person , vi fik os en lille sludder og jeg følte mig straks tryg med at efterlade ham bilen. Dernæst kastede han sig ud i at varetage sin opgave jeg bestilte hjem til . Normalt når man vil have lavet noget ordentligt . Så skal man gøre det selv , ikke i dette tilfælde melissas efterlod min bil super stand! Vil klart anbefale Melissa til at vaske din bil hvis behovet er , jeg har allerede booket min næste tid . ✌️🇵🇸

16 April 2024

Jeg har ikke selv bil

Jeg har ikke selv bil, endnu 😂. Men har rigtig mange venner og bekendte der bruger Melissa’s Bilvask ApS, som er så begejstrede og glade for den service og behandling de får af Misel. Jeg har købt et par gavekort og givet i gave og bilejerne har været så taknemmelige for deres gavekort og det de fik ud af det. De har begge valgt at bruge Misel og Melissa’s bilvask aps som deres faste rengøring.
Så en kæmpe anbefaling her fra. Pris, kvalitet og service hænger sammen 👍🏻👌🏻

3 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god service og rengøring af…

Virkelig god service og rengøring af bilen!!

Jeg er meget skeptisk omkring vask af bil da jeg stortset altid finder en fejl eller to eller tænker det kunne jeg havde gjort bedre selv.

Men ligefra booking samt rengøring af bilen ( han kom før tid, som der var fantastisk ) til kommunikation om hvornår bilen vil være klar til betaling og til det færdige resultat!! Altså det fortjener nærmest mere end de her 5 stjerner, jeg er virkelig tilfreds og det er ikke sidste gang at jeg vil bestille hos dem.

4 April 2024

5 stjerner til Melissa’s bilvask

5 stjerner til Melissa’s bilvask. Alger, hundehår og snavs - alt er væk. Som at få en helt ny bil. Ikke sidste sidste gang jeg vil ringe efter Melissa. Meget professionelt arbejde. Jeg er meget tilfreds og glad for min bilvask.

26 February 2024

En sand forvandling!🤩

Mišels har med 2 1/2 times koncentreret arbejdsindsats forvandlet min kaffebespildte pommesfriteslugtende arbejdsbil til en luxus familie skiferiebil. Svigermor kan bare komme an!;) Super tilfreds med resultatet - og til meget rimelig pris. Tak!🤩

19 March 2024
Rated 1 out of 5 stars

Simpelthen den dårligste oplevelse

Simpelthen den dårligste oplevelse.
Har aldrig oplevet sådan en service.
Manden påstod den ekstra beskidt grundet lidt støv i døren og blade og sten på måtten på gulvet.
Han ville ligge pludseligt have 1200 kr og ikke normalt beskidt og ekstra hundehår som jeg havde bestilt. Han påstod den ikke havde været gjort ren i 6 måneder selv om jeg støvsuger og ordner den ca hver måned.
Jeg så sur og skuffet over de ikke vil arbejde for pengene og tror det er en ren bil de skal ordne.

8 March 2024
Melissa's bilvask logo

Reply from Melissa's bilvask

Hej Johannes

Du laver en booking på hjemmesiden, der var du allerede usikker på hvad du skal tilføje at ekstra service, hvor du allerede ved at din bil er EKSTREM beskidt i forvejen hvortil du også skriver at du har 2 hunde.
Du sender mig en mail, med et spørgsmål hvad jeg anbefaler. Derefter ringer jeg dig op, for at være behjælpelig med hvad du skal vælge. Jeg oplyser dig om at hundehår i bilen koster ekstra og ekstra beskidt bil også koster ekstra.

Jeg kom i dag efter aftale, hjem til din mors adresse ca. klokken 15:00, på grund af pladsmangel på din egen adresse.

Vi gik sammen over til din bil, hvor du åbner førerdøren og lukker døren meget hurtigt igen, allerede der kan jeg se, at bilen er EKSTREM beskidt. Du åbner de andre døre i bilen, hvorefter det blev værre og værre.

I de 4 år jeg har arbejdet med klargøring af biler, siger jeg til dig, at jeg aldrig har set en bil så beskidt som din.
Du ønsket en indvendig klargøring.
Du havde en bil som gik under SUV model, og derfor er prisen på denne 649. Der var masser af hundehår - det koster 299, den var EKSTREM beskidt og du fik en pris på 1200 kr for det hele, da jeg skal bruge en del ekstra tid på din bil og da jeg ikke ønsker at arbejde gratis.

Du siger at du ikke vil betale mere end 800 kr. Du ønsket ikke og betale for ekstra beskidt bil, du ville kun betale ekstra for hundehår.
Jeg smilet og hilste på dig, og gik over til min bil..
Jeg er derfor uforstående overfor din anmeldelse på 1 stjerne, da jeg synes jeg har oplyst dig om priserne på både almindelig klargøring, samt på de ekstra services, som du havde behov for til din bil.

Super flot resultat

Super flot resultat. Har aldrig fået rengjort min bil så pænt og ikke mindst grundigt 🤩 rigtig god kommunikation og den største anbefaling herfra!

14 February 2024

Take a closer look