Melissa's bilvask Reviews 110

TrustScore 5 out of 5

4.9

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har haft et længere og rigtig godt samarbejde med Melissasbilvask.dk, og vi kan varmt anbefale Mišel en sand mester i sit fag! Uanset vind, regn eller sne, og uanset om vi er i København, o... See more

Rated 5 out of 5 stars

Vi havde fået anbefalet Misel og man må sige at han levede fuldstændig op til vores forventninger. Vi havde købt en brugt bil, som trængte til en kærlig hånd både udvendigt og indvendigt, og efter 3 t... See more

Rated 5 out of 5 stars

Misel har gjort et rigtig fint stykke arbejde. Bilen er skinnende og der er ikke et støvfnug eller beskidt plet at finde nogen steder hverken ude eller inde. Der er hurtigt svar ved henvendelse mhp.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service, kommunikation og oplevelse. Misel går ikke på kompromis, og leverer en service til topkarakter. Vi skulle have ordnet vores stationcar indvendigt og udvendigt. Jeg skrev e... See more

Company details

1. Valeting service
  2. Car Wash

Written by the company

Trænger din bil til en kærlig hånd så er Melissa's bilvask altid klar til at hjælpe dig ✌️

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Virkelig fin service!

Virkelig fin service!
Meget venlig og imødekommende - super fin bil! Taget (hvid bil) var smurt ind i noget, som bilvasken ikke kunne tage. Det kunne Misel!
Min bil er meget fin igen - kan varmt anbefale Misel.

22 January 2023
Rated 5 out of 5 stars

Skal du / i have en ren bil

Skal du / i have en ren bil, så er det melissa i skal ringe til, man afleverer en gammel bil,og får nærmest en ny tilbage, virkelig flot arbejde og jeg har givet 5 stjerner, melissa klargøring får 5 mere ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

15 November 2022

Fantastisk arbejde

Fantastisk arbejde, og super god service, kan helt klart anbefale Melissa’s Bilvask. Jeg har allerede tastede deres tlf.nr. i min telefon til næste gang, min bil trænger til en omgang.

4 October 2022

Super flot arbejde

Super flot arbejde. Vores bil står knivskarpt både ind- og udvendigt.
Selv de inderste kroge bag dørhængslerne, der ellers altid er beskidte, står skinnende rent.
Alle aftaler overholdt til tiden.
Kan kun anbefales herfra!

29 June 2022

Super god service!

Super god service!
Nem online booking, sms med estimeret ankomst, super behagelig person og utrolig flot rengjort bil.
Jeg bruger helt sikkert igen, når bilen igen skal rengøres!

7 May 2022

Super service

Afleverede en bil med pletter på sæderne, og havde aldrig drømt om at den ville blive som ny.
Jeg kan kun anbefale Melissa´s bilpleje

2 May 2022

Fantastisk service

Fantastisk service, og helt igennem en fantastisk rengøring.
Jeg er så glad for det pæne resultat der er blevet leveret.

Jeg vil til en hver tid anbefale Melissa's bilvask til andre

2 March 2022

5 stjerner *****

Fik idag ordnet min bil, og jeg er så tilfreds på alle måder ! Virkelig godt resultat. Jeg er meget imponeret , det er som en helt ny bil .
Kæmpe anbefaling herfra . :-)

23 February 2022

Super service

Super service. Professionel ned til den mindste detalje, intet blir overset, altid en følelse af ny bil, efter hver eneste endt behandling..... Meget anbefalelsesværdig.

17 February 2022

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look