Rigtig glad for at være tilknyttet…
Rigtig glad for at være tilknyttet Midtbylægerne i Vejle.
Har prøvet adskillige lægehuse i omegn af Vejle - har ikke oplevet så kort vente tid, som hos Midtbylægerne i Vejle.
Ydermere er der venlig betjening.
Rigtig glad for at være tilknyttet Midtbylægerne i Vejle.
Ydermere er der venlig betjening.
Nu har jeg været ved dem mange gange efterhånden, og de er altid lige så søde og gør deres arbejde godt. De reagere på hvad man siger, istedet for at sige man skal vente og ringe hvis det bliver ved eller lignende.. Kan kun anbefale dette lægehus
Midtbylægerne har et team af dygtige og engagerede læger og lægesekretærer - her bliver man lyttet til og taget alvorligt - de er høflige og respektfulde og integrerer dig i behandlingen, hvor de forklarer situationen og hvorfor de vælger den behandling de giver dig - alting bliver gennemgået grundigt, og de strækker sig for at give dig den bedste behandling og den bedst mulige hjælp, uanset hvad du fejler, og de sørger for at du forlader praksisen med svar på alle dine problemer, om det er fysisk eller psykisk. Jeg mener at midtbylægerne er Vejles bedste lægepraksis og vil klart anbefale dem til alle.
Unik personlig service hos venlige og imødekommende medarbejdere uanset om der er lægen eller sygeplejersken jeg har besøgt har jeg følt mig i trygge hænder.
Virkeligt et rart sted at komme
Kort sagt en pengemaskine.
Virkelig dårlig service.
De tager gerne imod ting som de ved de ikke kan gøre noget ved. Bare for at kunne få penge for en konsultation.
I burde skamme jer.
Kommer op med en hælspore som de vidste var en hælspore.
Alligevel skal jeg tage fri fra job, for at komme op og få at vide at det kan lægen ikke gøre noget ved.
Du skal søge hjælp et andet sted var beskeden. Da jeg spørger om hvor siger sygeplejersken bare "det ved vi da virkelig ikke"
"Måske en fodterapeut eller noget"
Sikken en service, men nå ja i havde jo hævet jeres konsultations penge, så skide vær med patienten.
Jeg fik 3 tider og fra start, og til de 2 første tider vidste de at det min 3 tid handlede om det noget de ikke kunne gøre noget ved.
Føj et misbrug af vores skattekroner skam jer