Midt Factoring A/S Reviews 6

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Vi var lige ved at ryge til RKI!

Mit firma har bestilt en opgave fra en leverandør, og Midt Factoring har sendt regningen til min gamle private Yahoo-mail – som jeg tjekker 2 gange om året!

Vi modtager et par tusind regninger om året, så jeg havde helt glemt alt om den faktura. Seks måneder senere blev der sendt to rykkere og en trussel om at blive meldt til RKI på min Yahoo mail ?!!!

Det er fuldstændig uacceptabelt og dybt uprofessionelt, at man ikke bruger den samme e-mailadresse, som blev anvendt ved bestillingen – eller i det mindste ringer og taler med det firma, som pengene opkræves fra.

20 May 2025

Fasar, fusk og inkassotrusler

Sender rykkere ud EFTER regninger er betalt, hvor poststempler afslører at de også fifler med datoerne på deres breve. De svarer ikke på henvendelser og sender én direkte til inkasso.
Har dokumentation for to eksempler og har betalt uberettiget rykker, som de heller ikke har refunderet

14 December 2024
Rated 1 out of 5 stars

Midt Factoring "Vi holder af Gebyrer"

Jeg handler hos et firma, den 11. Oktober 2022 og venter spændt på en faktura, så jeg kan betale, tiden går, jeg tænker de har travlt med andet, og jeg er gammel kunde, så alt er godt.
Jeg tjekker begge mine e-mail adresser
(Privat og erhverv) efter en uge for at se om der er kommet en regning, men næææ.
Jeg venter, helt fint.
Og nu i aften kl. 23:21 den 31 Oktober
får jeg en mail fra "Midt Factoring" med
"Følg bevægelserne på jeres konto"
Her kan jeg så logge ind, og se at regningen er på 456,80.-
Med betalingsdato d. 13. Oktober, og forfald d. 27 Oktober. (altså 5 dage siden jeg skulle have betalt)
Så nu kan jeg gå og vente på en regning med rykker gebyr på 100.-
Fuldstændig lige som sidst.

Virkelig ringe firma, og jeg komme ikke til at handle hos min yndlings lyd firma igen, før de har skiftet "Midt Factoring" ud med noget andet.
Ævbæv.

31 October 2022
Rated 1 out of 5 stars

denne virksomhed har ikke styr på noget…

denne virksomhed har ikke styr på noget de er meget fikseret på at kræve penge ind de sender faktura ud inden varen er leveret og sender så rykker og gebyrer på efter 10 dage som loven foreskriver men sender man faktura med post nord og dette tager 8 dage ja så har man svært ved at nå at skrive en indsigelse om at man ikke kan betale da man jo ikke har fået varen !
ringer man til dem og er uenige med deres måde at drive penge ind på ja så afbryder de bare samtalen
så sider man der
så hvis du som firma vil bruge factoring så find et andet dette firma er ikke godt for dit firma !!!

7 January 2021

Is this your company?