super fast delivery
One star for price. Mobile holder costs 100 kr less in mytrendyphone.But they dont have it pa lager.

Reply from Mobilholder
Hej Viliam
Mange tak for din fine anmeldelse.
Godt at hører, at leveringen foregik hurtigt. Det er netop også en af de ting, vi gør meget for.
Vi er godt klar over at der er nogle varer, hvor der kan være andre der er lidt billigere, som i dit tilfælde hvor holderen er 85 kr. billigere hos konkurrenten.
Men som du selv siger, så har de ikke varen på lager, hvilket vi havde.
Omvendt er der også en del varer hvor vi er billigere.
Hvor nogle af vores konkurrenter køber hos den tyske Brodit grossist, så handler vi hos den danske grossist.
Det gør godt nok at vi giver lidt mere for varerne, men tilgengæld får vi varer fra Brodit hver eneste dag. Så oftest sendes en varer, der ikke var på lager hos os, allerede næste dag.
Derfor har vi 1-3 hverdage på varer der ikke er på lager hos os, mens alle lagervarer sendes samme dag, ved bestilling inden kl. 17.30.
Så vi har valgt at vi hellere vil købe hos den danske grossist, selvom der så engang i mellem er varer hvor en konkurrent kan sælge varen lidt billigere.
Tilgengæld har vi væsentligt hurtigere leveringstid og har nye modeller inden for 1-2 dage efter de udkommer, hvor konkurrenterne oftest først har dem nogle uger efter.
Ligeledes behandles en eventuel reklamation samme dag, i stedet for det ville tage en 1-2 uger fordi det skulle igennem den tyske grossist.
Så fordi vi handler hos den danske grossist og lagerfører største delen af de nyere holdere, så kan det ske at nogle varer er en smule dyre, men tilgengæld så er leveringen hurtig hos os.
Endnu engang tak for din anmeldelse og for handlen.
God dag.
Jim Jensen