Company replied
Bra bemötande. Noggrann mätning. Professionella snickare. Städning efteråt.
Company replied
Vi säljer nyckelfärdiga fönster- och dörrbyten. Vi byter både för privatpersoner och Fastigheter/BRF:er.
Nya Tanneforsvägen 45, 582 42, Linköping, Tannefors, Sweden
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 48 hours
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Bra bemötande. Noggrann mätning. Professionella snickare. Städning efteråt.

Reply from Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping
Hembesök innan, bra info. Mycket duktiga montörer av fönster och dörr.

Reply from Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping
Ett professionellt och trevligt bemötande från början till slut.
Vilket gör att man känner sig nöjd med beslutet att köpa mockfjärds

Reply from Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping
Trevliga och duktiga. Problemlösare i kniviga vinklar. Det är inte lätt i gamla hus. Snabba och kunniga.

Reply from Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping
Bytte 11 fönster och en balkongdörr. 2 duktiga killar gjorde jobbet på 2 dagar, plus lite finputsning några dagar senare. Artiga och trevliga och snabba, tog inte ens raster utan bara jobbade på. Vi är mycket nöjda från början till slut. Precis lagom innan kylan kom till vårt tidigare dragiga hus och fönster. Tack Johan, Dennis och grabbarna, från Tjällmo

Reply from Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping
Mycket kompetent hantverkare som genomförde installationen av tre nya fönster på ett proffsigt sätt. Duktig på att hantera lösningar som behövs i ett trähus byggt 1929. Jag är mycket nöjd och har redan beställt en ytterdörr också. Jag kan varmt rekommendera Mockfjärds !

Reply from Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping
Så himla proffsiga från början till slut..en trevlig och kunnig säljare och väldigt duktiga och skickliga montörer!

Reply from Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping
Själva fönstren var bra. Plankorna som är uppbyggt inne runt fönstren av snickarna, är det skador i på många ställen. Snickarna har lagat dessa och man kan se det. Jag tycker att gör man en skada som snickare ska man erkänna det och be företaget om mer material, och göra om det. Man kan likna det med att köpa en ny bil. Är det någon som godtar en spacklad skada på en nyköpt bil innan de själva använt bilen.
Mvh Britt-Marie

Reply from Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping
Tog 4 månader att få allt klart och säljaren lyste med sin frånvaro när han väl sålt in fönsterbytet. Väldigt mycket fel bla slets våtrumsmattan bort en stor flik på ,sen sattes för liten list dit så det syntes. Magneterna till persiennen skruvades direkt på fönstret så några cm saknades mellan persienn och fästen. Det spacklade bara i. Fönsterbrädan
( 2st) var ca 1.5cm från vägg och det lades bara i silikon som en smet. Bilder finns att se för den som är intresserad.Även mer skador fanns Ingen goodwill alls i ersättning. Väldigt dåligt utfört arbete men fönstren i sig är bra!

Reply from Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping
Köpte fönster och altandörrar till hela villan.. Skulle ta 3 dagar att montera. Nu är vi inne på månad 6 och ni är lååångt ifrån klara. Katastrofalt och väldigt slarvigt monterat.
Alla dessa dåliga omdömen är tydligen sanna. Aldrig varit med om sådan här dålig service. Sämst återkoppling.

Reply from Mockfjärds Fönster AB - Mockfjärds Fönster Linköping
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.