Super fijn dat er duidelijke beschrijving van de kleding te vinden is. Daar wordt tijd en energie in gestoken! De meeste winkels zetten het online en klaar. Deze webshop neemt de moeite om alle... See more
Company replied
Goedemorgen ik zag modebyjoy voorbijkomen om insta. Ik heb een joggerjurk en spijkerbroek gekocht. De prijs kwaliteit en maat zijn top.ik had ff een vraagje en kreeg via whatsapp gelijk heel vriendeli... See more
Company replied
Erg onprofessioneel bedrijf. Gaan ontzettend slordig om met bestellingen. Verkeerde product geleverd, levering pas na een week. Producten van erg slechte Chinese polyester kwaliteit. Weigeren om geld... See more
Door toedoen van de bezorger heb ik mijn pakket nooit ontvangen.Daardoor ontstonden er twijfels over de webshop,maar uiteindelijk heeft Joy alles netjes opgelost. Top ,dankjewel !
Company replied
Mode met een glimlach: Ontdek jouw unieke stijl bij Mode by Joy Bij Mode by Joy geloven we dat mode een verlengstuk is van jouw persoonlijkheid. Onze collectie is zorgvuldig samengesteld om jou te laten stralen, ongeacht de gelegenheid. Of je nu op zoek bent naar een tijdloze klassieker of een trendy outfit, bij ons vind je kleding die niet alleen stijlvol is, maar ook comfort en kwaliteit biedt. Met passie voor mode en oog voor detail staan we klaar om je te helpen jouw perfecte look te vinden. Stap binnen in de wereld van Mode by Joy, waar elke dag een modieuze verrassing wacht!
Dorpsstraat 12, 4711NG, Sint Willebrord, Netherlands
Replied to 42% of negative reviews
Typically replies within 1 week
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Voor het eerst besteld.Bij twijfel over de maat nog even app contact gehad,kreeg snel antwoord en informatie.Pakketje werd snel verzonden en bezorgd.Ik ben heel tevreden,ik ga zeker vaker bestellen
webshop,maar uiteindelijk heeft Joy alles netjes opgelost. Top ,dankjewel !

Reply from Modebyjoy
Super leuke kleding en een hele snelle reactie bij vragen!!

Reply from Modebyjoy
Vlug op post en goed advies en met appen meteen antwoord

Reply from Modebyjoy
Had een jurkje besteld moest ik 7.95 verzendkosten betalen vondt hem niet mooi retour gedaan weer 7.95 betaald ben al €16.00 euro kwijt en heb nog niks dit heb ik nog nooit meegemaakt normaal krijg je geld +verzendkosten terug en retournerings kosten zijn voor jezelf vindt dit echt slecht

Reply from Modebyjoy
Leuke jurk voor een leuke prijs.
Afbeelding klopt precies met het ontvangen product!

Reply from Modebyjoy
Ze heeft hele leuke kleding die je niet overal ziet. De website werkt goed, is duidelijk en overzichtelijk. Ze is heel goed bereikbaar via whatsapp voor vragen of advies. Er ging wat mis met versturen van mijn bestelling en dat heeft ze supergoed en snel opgepakt en ik kreeg daarna nog een kortingscode. Goede service!

Reply from Modebyjoy
Super fijn dat er duidelijke beschrijving van de kleding te vinden is.
Daar wordt tijd en energie in gestoken!
De meeste winkels zetten het online en klaar.
Deze webshop neemt de moeite om alles duidelijk te omschrijven waardoor miskopen worden voorkomen.
Zouden meer webshops moeten doen.
Ook reageert ze snel op Instagram berichten!
Snel geleverd, leuke aparte kleding (niet wat je ook op de markt vindt) dus echt aan te raden en ik ga er vaker kopen!

Reply from Modebyjoy
Een dikke 10, het lukte eerst niet om de 10 procent toe te passen maar is door hun zelf zo aangepast
Echt heel netjes, waar maak je dat nog mee.

Reply from Modebyjoy
Dit is een geweldig bedrijf.
Ze hebbennme super geholpen een dikke 10

Reply from Modebyjoy
Heel snelle levering , jurk was prachtig maar omdat het een maat was echt veel te groot terwijl ik normaal een xl draag vermeld het bij het artikel

Reply from Modebyjoy
Learn more about other kinds of reviews.