Perfekt, just den tjänsten jag behöver! Enkelt och smidigt att bara kunna skicka in sin gamla telefon, få hela processen skött åt sig och sen få pengen in på kontot. En tjänst som kräver väldigt l... See more
Company replied
Sålde min Samsung med skada på, inga konstigheter. Köpte den nya modellen och mellanskillnaden vart löjligt låg jämfört med det "vanliga" sättet. Detta bör definitivt fler använda sig av och hoppa... See more
Kunde inte vara mer nöjd. Att skicka in min gamla mobil var hur enkelt som helst. Sen fick jag mer än dubbelt så mycket betalt för den än om jag skulle ha skickat in till Telia. Hade tänkt köpa en hel... See more
Company replied
Den första mobilen ni skicka mig fungerade inte (den accepterade inte lösenordet till mitt WiFi). När jag påtalade det fick jag omedelbart en annan mobil i utbyte. Den fungerar utan problem och den fö... See more
Company replied
Moobil är en förmedlingstjänst anpassat för både privatpersoner och företag. Skicka mobilen till oss och vi gör resten. När mobilen är såld får du pengarna på kontot. - Vi raderar allt tidigare innehåll. - Vi diagnostiserar mobilen in- och utvändigt. - Vi fotograferar, betygsätter och värderar. - Vi säljer på moobil.se och i vår egen Tradera-butik.
Okvistavägen 14, 18640, Vallentuna, Sweden
Jag är skitnöjd ! Snabb leverans , mobilen som nytt (på riktigt) och stylig packning. Kommer aldrig att köpa nytt efter moobil upplevelse.

Reply from moobil
Väldigt enkelt. Bara att tömma mobilen och skicka in den i paketet jag fick. Efter några dagar så fick jag pengarna på mitt konto.

Reply from moobil
Vänligt bemötande av trevlig personal och som dessutom finns på telefon

Reply from moobil
Jättenöjd med försäljningen. Äntligen finns det ett bra alternativ när man vill sälja android!

Reply from moobil
Så grymt bra service och snabbt går det. Rekommenderas starkt.

Reply from moobil
Försäljningen tog något längre tid än förväntat men utbetalningen gick fort. Som helhet utmärkt

Reply from moobil
Perfekt, just den tjänsten jag behöver!
En tjänst som kräver väldigt lite i gengäld, och som jag kommer fortsätta använda och rekommendera till alla jag känner!

Reply from moobil
Otroligt smidigt och enkelt! Jag är supernöjd.

Reply from moobil
Snabb leverans och beskrivningen av telefonen och skicket stämde väl överens med annonsen.

Reply from moobil
Väldigt imponerad av kvaliteten....de stämde med graden av slitage jag köpte....

Reply from moobil
Allt gick hur bra som hels var så smidigt. Är supernöjd

Reply from moobil
Snabb leverans, varan exakt som utlovat! Mycket nöjd!

Reply from moobil
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.