Mormors Reviews 45

TrustScore 2.5 out of 5

2.3

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Dejlig og hyggeligt sted med gode sandwich, juice, kaffe og kager. Hyggelig atmosfære og et pusterum i hverdagen. Har været her flere gange og kommer gerne igen snart. Til jer der giver dårlig anmel... See more

Rated 1 out of 5 stars

Sagsøger andre firma for at få rettighed på navnet mormor Firmaer der er mange 100 km væk. Du må have fået storhedsvanvid. Usmageligt ootræden. Vil ALDRIG NIGENSINDE STØTTE SÅDAN ET STED. FØJ.... See more

Rated 1 out of 5 stars

Rigtig dårlig oplevelse! Sur ældre dame med 0 sans for service! Spurgte venligt om jeg kunne oplade min mobil efter jeg havde bestilt og fik et surt og spidst svar, det koster 10 kr! Aldrig har... See more

Rated 1 out of 5 stars

Jeg har aldrig været på mormors, så har bestemt ingen holdning til hverken mad, lokaler eller betjening Men jeg synes det er småligt når de pudser advokat på en lille café i Jylland som også har ka... See more

Company details

1. Cafe
  2. Restaurant

Information provided by various external sources

MORMORS cafe, et lille helle i københavn. Blomstret tapet, fred og ro, i stedet for stress og jag. Kærlighed til hjemmebag, god kaffe og lækre sandwich.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Endnu en gang en fantastisk hyggelig…

Endnu en gang en fantastisk hyggelig oplevelse på Mormors.
Skøn kaffe, scones og deres træstammer er fuldstændig fantastiske og kæmpe store MUMS. De hyggelige og nostalgiske omgivelser sender tankerne tilbage til ens egen mormor, Vi kommer helt sikkert igen

24 July 2022

Elendig service

Ingen dialog fra ejeren - istedet går hun direkte til advokattrusler mod en sagesløs mormor helt ovre i Jylland. Kan kun anbefale folk at holde sig langt væk.

23 July 2022

Jeg har kun været hos jer 1 gang

Jeg har kun været hos jer 1 gang, det var ok god kaffe og en god kage.
Men jeg kommer ALDRIG igen.
En anmeldelse skal være ret og fair, men i er alt andet end det og dermed kommer jeg aldrig igen.

Prøv at læse hvad i selv skriver……

22 July 2022

Usmageligt spisested!

Hold jer væk, med mindre i vil støtte en latterlig lille hipster-sandwichbar i København, der har hyret advokater til true Restaurant Mormor på Strandvejen i Tornby, til at ændre navn.
Det er så usmageligt, at det er svært at forstå!

Storhedsvanvid

Utrolig dårlig stil, at kræve ordet Mormor slettet fra andre cafeer, som ligger flere 100 kilometer væk. Som om i har intentioner om at blive landsdækkende.
Kommer aldrig til at sætte mine fødder i jeres café.

Storhedsvanvid??

Virkelig klamt at tage patent på betegnelsen Mormor, og derefter true andre med Mormor i deres navn med bål og brand hvis de ikke skifter. Går I også efter folk der hedder det samme til efternavn som jer selv? Efter folk der også kalder en gaffel for en gaffel?? FY FOR F.....

Klam virksomhed

Det her er en virksomhed som har valgt at sende trusselbreve via en overivrig advokat, imod andre virksomhed over hele Danmark anvender ordet "mormor" i deres navn. Til TRODS for så godt som intet i deres menu er noget man forbinder med mormormad. Deres argument er de har brugt navnet MORMOR (ikke mormor) i 18 år.

Mon ikke andre virksomheder har brugt ord som cafe og restaurant før MORMORS, så jeg håber på de får tilsvarende overfald fra andre virksomheder, der har brugt de betegnelser 19+ år.

Og så MORMORS passende sagsøge deres advokat, for at være med til få dem i den VELFORTJENTE shitstorm de nu står i.

20 July 2022

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look