Motorgaarden Skals Reviews 6

2. ATV repair shop
  3. Motorbike dealer
  4. Motorcycle shop

Written by the company

Hos Motorgaarden Skals reparerer vi din MC/ATV og med erfaring fa branchen siden 2005 er du sikker på en god og fair oplevelse.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Tryghed

Tryghed, stor faglighed og menneskelig .
Kan kun anbefales

16 September 2025

Reply from Motorgaarden Skals

Mange tak for de 5 stjerner, det er vi meget glade for :-)

Rated 5 out of 5 stars

Her går man aldrig galt i byen! 👌🏼

Altid kanon god service hos Morten i Skals!
Jeg har flere gange skulle bruge hjælp, og han har altid tid til at snakke med en og finde en løsning selv om der er tralvt i butikken.
Og så er han samtidig en super dygtig mekaniker med et rigtig lækkert værksted !
De største anbefalinger herfra til Morten og Motorgården Skals 👍🏼

30 June 2023

Hej.
Tusind tak for den fine anmeldelse, det er jeg meget glad for.
Morten, Motorgården Skals.

Rated 5 out of 5 stars

Jeg købte en brugt Yamaha der manglede…

Jeg købte en brugt Yamaha der manglede et stempel i servicebogen, Morten tilbød et gratis service selv om at det kun er 500km siden sidste service.. det er dælme god stil:)

13 June 2023

Reply from Motorgaarden Skals

Tak for den fine anmeldelse, det er jeg meget glad for.
Morten, Motorgården Skals

Super service

Super service på min gamle Honda CX 500. Kan varmt anbefales. Morten kæmper og finder altid en løsning på de problemer der opstår. For mit vedkommende var det tændingen som skulle erstattes, da den ikke kunne købes original mere.

18 July 2022

Reply from Motorgaarden Skals

Tak for den flotte anmeldelse, den er jeg meget glad for. Godt vi fik din CX500 ud og trille igen, håber du nyder det gode vejr på den.
Morten
Motorgården Skals

Tilfreds!

Tilfreds!

Glad kunde her. Intet at sætte en finger på for mit vedkommende

13 May 2022

Reply from Motorgaarden Skals

Tak for den fine anmeldese, den er vi rigtig glad for.
Mvh Morten, Motorgården Skals.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look