VIRKELIG god kundeservice og godt produkt
Jeg købte en ny printer fra Mprint, og fik den dagen efter. Jeg havde nogle spørgsmål til opsætningen og Michael hjalp hurtigt igennem denne, og generelt en ret gnidningsfri oplevelse, så jeg kan kun anbefale!
Hurtig levering, og verdensklasse kundesupport - nu har jeg købt to gang hos M-print fordi vi har været super tilfredse med virksomheden. Michael står altid klar til at hjælpe med de mindste ting der kunne volde problemer!
Er du i panik ? - Køb her !
Det er så skønt at Mprint sender så hurtigt som de gør. Når man som virksomhedsejer er afhængig af at kunne printe pakkelabels og som jeg først opdager jeg er ved at løbe tør når rullen næsten er tom :( - så klikker jeg i kurv og de er her næste dag - når ikke engang at tænke over hvornår de mon kommer, skønt - tusind tak !
Gode priser & service!
Gode priser, vejledning og service hver gang vi har været i dialog med jer!
Gode priser
Gode priser, men vigtigst af alt er der super service både ved købet og efterfølgende når man har brug for support.
Super hurtigt og effektiv levering
Super hurtigt og effektiv levering, virkelig god hjemmeside der klart og tydeligt beskriver hvad man køber og nemt at se forskel på "teknisk" svære varer der findes i flere varianter som har små forskelle og kan være svære for "almindelige" altid lige at vide hvad man køber.
Super god og venlig kundeservice - så er helt tryg ved at handle her, når man kan få teknisk hjælp og indsigt - tak til Michael fra mPrint :)
En helt ny printer
En helt ny printer, uåbnet og aldrig brugt. Vil man ikke tage retur, med mindre man var villig til et stor nedslag i prisen. Giver absolut ingen mening.
Elendig kundeservice og forretningsprincip - vil ikke anbefale at handle med sådan en virksomhed.
Dog var manden høflig og rolig at tale med.

Reply from Mprint
Virkelig god service
Virkelig god service! Bestilte en labelprinter hos mPrint, og fik den leveret med det samme. Ringede ind for at få hjælp til opsætning, og det var virkelig en god samtale med tålmodighed og gode forklaringer. Kæmpe anbefaling herfra!
Super hjælpsom & god service.
Super hjælpsom & god service.
Har købt min Zebra labelprinter hos Mprint, og jeg må sige at Michael er helt fantastisk (mere end normalt hjælpsom) og har hjulpet så meget fordi jeg fik rodet rundt med at få printeren på netværk mm. Super dejligt og en af de store fordele ved ikke at købe hos store udenlandske kæder.