Geen respect voor klanten
Allereerst wil ik benadrukken dat we het verkoopteam van MSC Cruises niets kwalijk nemen, deze ervaring betreft alleen het MSC Customer Care Team, oftewel Clientenservice, en met name Veronique Bauwens die ons niet helpt maar liegt en ons bedriegt door ons met een fooitje af te schepen. We hebben al 20 jaar lang mooie cruises gemaakt met MSC Cruises, en nu eindelijk onze vrienden overtuigd om een keer mee te gaan. Alles moest kloppen, maar omdat ik me zorgen maakte doordat er bij onze laatste cruise een aantal zaken waren misgegaan, heb ik dat bij MSC Cruises neergelegd.
BELOFTE: Die begreep dat en gaf ons een boordkrediet van maar liefst 100 euro voor de cruise met onze vrienden, zie hieronder de officiële toekenning. Wij waardeerden dit zeer en gingen met een gerust gevoel op vakantie met onze vrienden én met een leuk extraatje op zak. Aan boord bleek het krediet niet zichtbaar, de Guest Services aan boord kon niets voor ons doen, dus vroegen we na thuiskomst opheldering bij MSC Cruises. Die kwamen met een verrassende verklaring: “Het krediet bestond uit een voucher en die hadden wij voor vertrek moeten activeren” Plotseling was de waardering als Gold-lid weg, evenals de coulance, er werden allerlei regeltjes tevoorschijn getoverd die nooit eerder met ons waren gecommuniceerd, er was ook geen alternatief, het krediet was nog anderhalf jaar geldig. Ik heb begrip én opheldering gevraagd bij een supervisor, waarop Veronique Bauwens ons een ‘tegemoetkoming’ aanbood van een bedrag waar je nog geen postzegel voor kunt kopen, we dachten aan een grap, maar mevrouw Bauwens meende het serieus, we voelen ons geschoffeerd. Volgens haar hebben we aan boord niet meer besteed, maar dit is pertinent niet waar, het is EEN LEUGEN, ze weet er niks van want heeft onze boordrekening nooit bekeken, het blijkt dat ze onze kwestie totaal niet serieus heeft genomen, ze roept maar wat om er vanaf te zijn.
Officiële toekenning boordkrediet door MSC Cruises:
Helaas kunnen wij geen commerciële tegemoetkoming aanbieden voor de wijziging van de route. Om echter onze waardering voor u als Gold-lid te tonen en uit blijk van goede wil, willen wij u graag een boordkrediet van €50 per persoon aanbieden, te gebruiken tijdens uw volgende cruise. Wij hopen dat dit gebaar een deel van het gemis van uw cadeau kan compenseren en dat het bijdraagt aan een prettige ervaring bij uw volgende reis met ons.