Bo serverer mad og yder service i absolut verdensklasse!
Bo og hans søde kollega Charlotte serverede en uforglemmelig middag for mine 20 gæster hjemme i min lejlighed. Som værtinde har jeg ALDRIG oplevet at slappe så meget af! Det var virkelig fantastisk - jeg kunne rent faktisk nyde min egen fødselsdagsfest.
Bo havde forinden sammensat en menu, der indfriede alle mine ønsker. Han kom i god tid inden middagen, medbragte alle tallerkner og forberedte alting i god tid inden gæsterne ankom, og han efterlod mit køkken mere rent, end da han kom - alt var ryddet og skinnende rent, og al service var sat i opvaskemaskinen!
Maden, som bestod af snacks samt 4 retter, var fantastisk, og Bo fik SÅ meget ros af mine gæster - de var virkelig imponerede. Derudover var Bo simpelthen så rolig og rar, og man kunne bare mærke, at han havde TOTAL styr på slagets gang - retterne blev serveret med passende intervaller og præsenteret for gæsterne, og derudover hjalp både Bo og Charlotte med at sætte vin på bordet og fylde vandkarafler.
Vælg Bo fordi du kan stole på ham og have tillid til, at han har styr på det hele, fordi han er utrolig rar og betænksom, og fordi han laver mad i verdensklasse:)
Sidst men bestemt ikke mindt - man får virkelig kvalitet for prisen, som er yderst rimelig.
Bo får derfor min absolut varmeste anbefaling!!! TAK BO!
20 April 2024
Unprompted review