Muurvochtverwijdering.nl Reviews 13

Company details

1. Waterproofing company
  2. Hardware Shop

Written by the company

Last van vocht in huis? Muurvochtverwijdering is specialist in het structureel verwijderen van optrekkend en doorslaand muurvocht. Geen hak- en breekwerk of injecteren.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

LEES DIT voor je erin trapt!

Het bedrijf is in december 2024 door de rechtbank failliet verklaard. De (ex-oplichter) eigenaar stoort zich nergens aan en gebruikt nog steeds deze website van dit failliete bedrijf. Adres en veel meer klopt niet meer, want hij verblijft in een kantorencomplex Beatrixpark in Winterswijk. Zie ook faillissementsdossier
Hij gaat door op nattemuren.nl en zal daar vermoedelijke ook vanuit functioneren en factureren.
Al die praatjes en goede reviews .... geloof het niet! Product deugt niet en een van zijn (ex) cliënten heeft zijn faillissement aangevraagd en zijn recht gekregen! Maar de directeur/eigenaar ...... laat zich failliet verklaren en laat vele gedeputeerden achter. Kan alleen maar zeggen dat de curator ook weinig of geen grip op deze man heeft. HOE IS HET MOGELIJK!
Laat je niet oplichten door muurvochtverwijdering of nattemuren ........ trap er niet in met "het vertrouwen" dat hij probeert te wekken! Er staat genoeg op internet en ook op trust!

Inmiddels is bekend dat hij met nattemuren.nl een doorstart probeerde te maken, maar dit mislukt. De website van nattemuren.nl is off-line terwijl de website van het failliete muurvochtverwijdering.nl onbegrijpelijk nog wel on-line is??????? faillissementdossier.nl geeft meer inzicht en informatie over deze kansloze pogingen.
Binnenkort is het (bedrijfs)adres in Winterswijk ook niet meer van toepassing en pas op voor (niet bestaande) nieuwe fake adressen. Het/hij is zonder vaste woon-of verblijfplaats.

1 January 2025

Waardeloos bedrijf

Waardeloos bedrijf.
Ik zou mijn geld terugkrijgen als het niet werkte. Het werkte niet.
Ik confronteerde de man en vervolgens bedreigde hij me met een boormachine. Hij wist niet hoe snel hij weg moest komen. Liet zelfs zijn bril liggen

2 September 2025

Wees voorzichtig

Wij hebben een kastje gekocht maar deze werkte niet. Naar aanleiding hiervan hebben wij gebeld en binnen no time stond hij met nog iemand anders om het kastje op te halen! Achteraf gezien met voorbedachte rade want hierna is hij failliet verklaard en wij horen of zien niets meer. Als je hem belt, krijg je een grote mond of hij hangt op.
Waardeloos bedrijf met een nog waardeloze eigenaar

5 June 2025

DELTA

De eigenaar van muurvochtverwijdering.nl schudt de schulden van zich af en (denkt door te ) gaan met zijn handel onder nattemuren.bv
Dit KAN NIET WAAR ZIJN en er moeten kennelijk nog meer (financiële) slachtoffers worden gemaakt!
U bent gewaarschuwd, doe geen zaken met deze man van nattemuren.nl en (voorheen) muurvochtverwijdering.nl

18 February 2025
Rated 5 out of 5 stars

goed product

25-09-2023, is er bij mij een Delta apparaat geplaatst.
De eigenaar zelf heeft het apparaat geplaatst omdat de monteur ziek was.
Het eerste gesprek in begin september verliep prima Er werd goed naar mij gefluisterd. Rustige/Prettige man. Na metingen heb ik besloten een Delta apparaat te laten plaatsen. Nu een halfjaar verder is er resultaat te zien. De plekken in mijn woonkamer zijn nagenoeg droog. Ik ben dus zeer tevreden.
Nog een paar maanden wachten en ik kan mijn muren opnieuw laten stucen.
Freddy Arensma omgeving Bedum

25 September 2023

Reply from Muurvochtverwijdering.nl

Hartelijk dank meneer Arensma voor uw positieve review en u mag ervan uitgaan dat u nog heel lang plezier zult hebben van de geplaatste Delta Muurvochtverwijdering unit. We houden contact.

Rated 5 out of 5 stars

Muurvocht verwijdering

Als opzichter dagelijks onderhoud bij een coöperatie diverse keren optrekkend vocht in een woning laten behandelen door deze partij. Altijd met het gewenste resultaat, goede nazorg en altijd een duidelijk verhaal.

Super tevreden!

4 July 2023

Objectief onderzoek van 2 jaar toont aan: het werkt niet

Na een gedetailleerd objectief onderzoek van ruim 2 jaar naar de achtergrond, werking en effectiviteit van de methode van Muurvochtverwijdering.nl, inclusief uitgebreide metingen aan een installatie, is de belangrijkste conclusie: de methode werkt niet en er is geen enkel argument te vinden waarom het ueberhaupt zou kunnen werken. De onderzoeksdetails zijn gepubliceerd in het blad Skepter jaargang 35.3 (2022) en te vinden op skepsis.nl zoekterm 'muurvocht'.

30-3-2023; aanvulling op bovenstaande review na het antwoord van Muurvochtverwijdering.nl van 22 maart:
- In het genoemde onderzoek wordt aangegeven dat het is gedaan omdat Muurvochtverwijdering.nl geen enkel objectief onafhankelijk onderzoek van derden kon tonen waarin de methode wordt gevalideerd.
- Kritiek op de methode wordt door Muurvochtverwijdering.nl duidelijk niet gepareerd met deugdelijke inhoudelijke argumenten maar met subjectieve of niet te traceren referenties dan wel met beledigingen aan het adres van degene die kritiek levert. Een zichzelf respecterend professioneel bedrijf zou zich hier ver van moeten houden.
- Een verwijzing naar Univ/Leiden, ''de TU'' en ''een hoogleraar'' geeft zonder verdere details geen enkele zinvolle referentie; in het genoemde onderzoek worden de door Muurvochtverwijderen.nl gegeven referenties (voor zover traceerbaar) gechecked en objectief gediskwalificeerd. Het feit dat iemand de methode gebruikt wil niet zeggen dat het werkt en/of dat die persoon er tevreden mee is.
- Totdat via objectief onafhankelijk onderzoek (bijvoorbeeld TNO of een TU) wordt aangetoond dat de methode werkt blijft de beweerde werking op z'n zachtst gezegd speculatief.

22 August 2022

Beste meneer Hans,

Dit is weer zo een verhaal van uw kant wat nergens op slaat. Wij werken er al meer dan 25 jaar mee in Nederland en onze collega's in Duitsland net zo. Het gros van de woningcorporaties werkt er mee en er hangen diverse Delta units in Leidse Universiteit en de TU kent het project ook alsmede een Hoogleraar renovatie techniek van de TU maakt er gebruik. Ophouden met die jaloerse kletskoek van uw kant.

Oplichting

Agressieve benadering voor aanschaf van een product voor optrekkend vocht in muren. Wat ik al vermoedde, bleek juist: oplichting. Zie ook het recente onderzoek naar het apparaat van dit malafide bedrijf op Skepsis onder de zoekterm ‘muurvocht’.

Dat het bedrijf reageert met ‘we kennen Olivier Klünder niet’ is geestig; ingaan op de klacht was professioneler geweest. Nb. Olivier Klünder is een pseudoniem - we hebben hier onder mijn eigen naam contact over gehad.

4 September 2022

Reply from Muurvochtverwijdering.nl

Olivier Klunder kennen wij helemaal niet. Een vreemde reactie aldus.

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look