Written by the company
Hos Mymed er vi specialister i produktion af rengøringsprodukter, desinfektion og personlig pleje. Vores produkter bærer præg af god kvalitet med de rette certificeringer som rygdækning. Samtidig har vi et af danmarks måske billigste prisniveau, på hele vores produktsortiment.
Springstrup 7, 4300, Holbæk, Denmark
- Info@mymed.dk
- mymed.dk

Reply from Mymed
Her handler jeg gerne en anden gang.
Kunne ikke finde varen billigere andre steder og super hurtig og god kundeservice!

Reply from Mymed
Hurtig levering og gode produkter
Altid hurtig levering. Alle produkter har været det bedste vi har haft. Vi bestiller kun fra Mymed.

Reply from Mymed
God service, gode priser og hurtig levering
Jeg købte en stor dunk håndsprit og håndsæbe. Pakken blev sendt dagen efter og prisen var rigtig fin. Jeg kontaktede Mymeds chatservice på en søndag formiddag for at spørge til råds om produkterne og fik god vejledning. Top service.

Reply from Mymed
Hurtig levering og god information
Hurtig levering og god information. Produktet OK
VH Jan

Reply from Mymed
Hurtig service og gode produkter til…
Hurtig service og gode produkter til den rigtige pris

Sløj levering
Hurtig levering, meeeen…. 5 liter håndsprit, der er blevet placeret inde i opgangen, ved hoveddøren til gaden uden, at der er kommer en besked fra pakke leverandøren eller firmaet, det er dovent ikke at sætte det foran døren til lejligheden og banke på, dårlig service heller ikke at modtage besked fra mymed om at varen er på vej.

Reply from Mymed
Super service og hurtig levering.
Jeg bruger deres overfladedesinfektion. Produktet lever 100 % op til mine forventninger.