Wygrana ograniczona do 5x bonusu
Limit wygranej 5x bonus jest schowany w punkcie 14 i zabrał większość tego, co uzbierałem.
No recent history of asking for reviews
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Moje szczęście nie skończyło się na grze. Menu było przejrzyste, bonusy umiarkowane. Wypłata dotarła dziś rano. Jestem pewien, że to najlepsze kasyna internetowe, w których wszystko działa bez zarzutu.
Strona jest dobra, korzystam z niej czasami, ale informacje nie zawsze są aktualne. Ostatnia aktualizacja miała miejsce 17 listopada 2025 r., czyli około miesiąc temu.
Patrzyłem na dział z kasynami mobilnymi i, szczerze mówiąc, nie sądziłem, że faktycznie będzie to miało znaczenie. Odpaliłem jedno z rekomendowanych na swoim iPhonie i byłem zaskoczony — wszystko działało płynnie, żadnych lagów, a płatność Blikiem przeszła od razu. U większości innych operatorów zawsze coś się wieszało, a tutaj pierwszy raz zero problemów.
Mega spoko strona, serio. Szukałem kasyna z szybka wypłatą i znalazłem w 5 min, zero kombinacji. Bonusik tez wpadł, nie musiałem nic kombinowac. Polecam w ciemno 👍
Niezła strona, ale nie najlepsza. Wpłata jest wygodna, to na plus. Z wypłatą się ociągali, pieniądze przyszły, ale zdążyłem się zmartwić. Dlatego mam mieszane wrażenia
Patrzyłem na sekcję z kasynami mobilnymi – szczerze mówiąc, nie spodziewałem się że to zrobi różnicę. Wszedłem na jedno z polecanych na iPhonie i działało bez zacinek, nawet Blik przeszedł od razu. U innych miałem z tym zawsze problem.

Reply from Najlepsze Wypłaty Kasyn
Mają listę gier z polskimi krupierami. Myślałem, że to bajer, a włączam ruletkę i typ normalnie mówi po polsku jak w prawdziwym kasynie.

Reply from Najlepsze Wypłaty Kasyn
W dziale z automatami zobaczyłem Gates of Olympus… no i przepadłem. Opisali tam te całe mnożniki, a ja myślałem, że to tylko ozdoba na ekranie.

Reply from Najlepsze Wypłaty Kasyn
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.