Nettoparts Reviews 12

4-star
3-star
2-star
1-star

No history of asking for reviews

Anbefales ikke.

Bestilte en kaffekværn søndag. Finder efterfølgende ud af, at den kan købes til det halve ved anden virksomhed. Sender hurtigt mail til Nettoparts og annullere min ordre. Mandag kl. 8:50 kontakter jeg kundeservice og spørger ind til om de har modtaget min annullering. De siger varen er sendt hvorfor den ikke kan annulleres. Ser nu ind i fragtomkostninger til både levering og returnering da de påstår den allerede er sendt....

11 May 2026
Rated 1 out of 5 stars

Meget dårlig service og en virkelig…

Meget dårlig service og en virkelig skuffende oplevelse.

Jeg modtog en forkert vare – en hylde til køleskabet, som var for kort og slet ikke passede, selvom varenummeret var korrekt.

Derudover skulle jeg selv betale både for levering og for returnering af en vare, som ikke var den rigtige.

Det er efter min mening ikke acceptabelt. Jeg kan desværre ikke anbefale denne service

Denne service er meget dårlig.

27 April 2026

Helt igennem dårlig oplevelse

Bestilte en reservedel til vaskemaskine d. 9. Maj 2023. På den modtagne ordrebekræftelse stod en lev. tid for lagervarer på 2-3 dage. De oplyste ikke på ordrebekræftelsen, at min bestilling ikke var lagervare, så efter en uges tid, kontakter jeg dem for at høre, hvor min vare blev af.
De oplyser på dette tidspunkt at, min reservedel skal bestilles hos producenten og at de ikke kan oplyse, hvornår Nettoparts.dk vil modtage derfra.
I dag d. 22. Maj 2023 sender jeg en mail til kundeservice kl. 11.41 med en forespørgsel om, min reservedel er modtaget og hvis ikke, hvornår de -Nettoparts.dk har bestilt den hos producenten.
Kl. er nu 17.25 jeg har ikke fået noget svar….. og vi kan stadig ikke vaske vores tøj!
Kommer ikke til at handle med dette firma igen.

22 May 2023

Varokaa tätä puljua

Toimitus tulee milloin tulee. Palautukseen ei kelpaa normaali postipaketti

Vastailu on jäyheää, asiakaspalvelusta ei puhettakaan.

Heille lähetettyä pakettia ei noudeta, rahoja ei palauteta.

Ei missään nimessä täältä mitään hankintoja!!
Varokaa koko puljua

15 March 2021

Dårlig kundeservice

Bestilte den 9/7 en reservedel til en OBH foodprocessor. Ifølge hjemmesiden skulle delen være på lager og derfor modtages nogle sage senere.
Den 21/7 var delen endnu ikke modtaget og jeg kontaktede nettooverskud for at høre hvad der skete. Det kunne de ikke umiddelbart oplyse om men 7 timer senere modtog jeg en mail om at delen desværre var i restordre fra leverandøren og først ville komme hjem omkring den 15/9.
Det er MEGET dårlig service at man ikke får oplyst dette på nogen måde men selv må kontakte firmaet for at få dette oplyst.

21 July 2016

Fantastisk service

Lågen til opsamling af vand i min tørretumbler blev utæt og efter en mail sent om aftenen fik jeg link til den rigtige låge og al den hjælp man kunne ønske sig. Helt utroligt dygtigt personale der går hele vejen for at hjælpe dig til den bedste oplevelse med at bestille online, også når du ikke aner noget om den reservedel,du behøver. Desuden ligger der på deres hjemmeside, videoer der nøje viser dig hvordan du selv skifter delen og sparer 1000vis af kr. 100 % god oplevelse og kan varmt anbefale at handle her.

30 May 2016
Rated 5 out of 5 stars

Super hurtig og professionel forretning.

Jeg har flere gange haft brug for forskellige reservedele til mine hvidevarer pg køkkenmaskiner. De har simpelthen ALT eller også kan de skaffe det! Varerne kommer hurtigt frem og har jeg haft telefonisk kontakt er det de flinkeste og mest hjælpsomme telefonpassere man kan ønske sig. Min allerbedste anbefaling.

8 June 2015

Super service 😊

Ringede igår, den 6. Januar 2015, til deres kundeservice for at få hjælp til en reservedel til en vaskemaskine.

1: Kom hurtigt igennem
2: Fik hurtigt svar på mine spørgsmål /hjælp
3: Bestilte efterfølgende på nettet

HAVDE VAREN I DAG, DAGEN EFTER 👍 😊 👏

Tak for super service, hurtig ekspedition og levering 👍

7 January 2015

Is this your company?