See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

De ontvangen patchkabels waren CCA, ipv 100% koper. Dit stond niet in de titel van het product, maar was verstopt in de details. Helaas moet terugsturen op eigen rekening en 20% restock kosten. Hier b... See more

Rated 1 out of 5 stars

2 cat 6a kabels besteld die op voorraad zouden zijn volgens de website. Nu nog geen maand later en heb niks binnen en staat er dat ze nogsteeds aan het wachten zijn op de voorraad van 2 kabeltjes. Heb... See more

Rated 5 out of 5 stars

Omdat we de kabels snel nodig hadden even vantevoren gebeld of de voorraad er ook werkelijk (voldoende) is, zoals bij veel webshops is dat tenslotte niet altijd continu up-to-date wat er op de site st... See more

Company details

1. Electronic spare parts
  2. Mobile Phone Shop
  3. Computer & Accessories store
  4. Computer Shop
  5. Electronics store

Information provided by various external sources

Netwerkkabels ★ netwerk kabel al vanaf € 0,55 ✓ Voordeligste van Nederland. ✓ voor 21:30 besteld is de volgende dag geleverd ✅ Beoordeelt met een 8.9

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Snel en betrouwbaar bedrijf

Ik heb twee keer ethernet kabels gekocht bij Netwerkkabel.eu en beide keren was ik zeer tevreden. Zeer snelle bezorging, goed ingepakt en prijs ook prima. Ik vind hun website ook gebruikersvriendelijk zowel voor het vinden van producten, als het feitelijk bestellen van producten. Een gebruikersvriendelijke website is voor mij een belangrijke dealbreaker. Mocht ik in de toekomst weer ethernet kabels nodig hebben dan zal ik hier zeker weer hier kopen.

5 April 2024
Rated 5 out of 5 stars

Patchpanel en kabels snel geleverd

Ik heb kabels, een patchpanel en keystones besteld op maandag na 19u. Geleverd op woensdag in België. Snelle levering dus.
Alles zat in de doos en goed ingepakt. Niets op aan te merken.

14 June 2023
Rated 1 out of 5 stars

Goede prijzen maar zeer slechte…

Goede prijzen maar zeer slechte services. Lang wachten op zending. Artikel besteld blijkt verkeerde opgestuurd en verkeerd gefactureerd. Moet op eigen kosten de artikelen terug zenden ? Zou ook voor een tweede keer verzendkosten moeten betalen voor het juiste artikel. Wat een geweldige online winkel, nooit meer!

17 May 2022

Klantvriendelijkheid nihil

Ik heb enkele kabels en een switch besteld via deze website met de belofte dat de levering de volgende dag in huis zou zijn. Heb hier ook €6 verzendkosten voor betaald. Blijkt dat de levering helemaal niet de dag nadien geleverd wordt. Wanneer ik contact opneem met de klantenservice zeggen ze enkel dat het soms niet de volgende dag geleverd wordt. Wanneer je €6 euro vraagt aan je klant voor levering de volgende dag en je kan dit niet waarmaken, is het minste wat je kan doen een compensatie aanbieden. Na 1 bericht negeren ze ook de volgende berichten die je naar hen stuurt.

30 April 2021
Rated 3 out of 5 stars

Proces kan beter, wel correct geholpen/opgelost

Een kabel besteld die een levertijd had van ongeveer 4 dagen.
Vervolgens een mail gekregen met excuses dat er verkeerde info op de website stond, dat deze tijdelijk niet leverbaar was en de vraag of ik een ander kleur wilde.
Aangegeven, dat ik geen andere kleur wilde en gezegd, dat ik de genoemde levertijd wilde wachten, maar dat ze ook de keuze hadden om mijn betaling terug te storten. Daarop een mail gekregen, dat ze hem bij een andere leverancier zouden bestellen en dat deze op de afgesproken tijd zou worden geleverd.
Inderdaad de kabel ontvangen, echter één met de verkeerde specificaties. Dus weer een mail gestuurd, waarop een reactie kwam met de mededeling, dat de leverancier een verkeerde kabel had gestuurd en dat deze ongecontroleerd naar mij was doorgestuurd. En met de mededeling, dat de bestelde kabel in die maat op dit moment niet leverbaar was. Tevens het aanbod om een langere kabel met de juiste specificaties te sturen. Hoewel ik niet zat te springen om een langere kabel kon ik daarmee wel uit te voeten, zodat ik daarmee akkoord ging. Daags daarná die kabel ontvangen. Desgevraagd hoefde men de verkeerd gezonden kabel niet terug te hebben.

26 February 2020

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look