NIELSENs Reviews 9,184

TrustScore 4.5 out of 5

4.7

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Great experience - Pants arrived on time good condition and were not too expensive + shipping was free

Company replied

1. Clothing Shop

About NIELSENs

Written by the company

Fri fragt på ordrer over 399 kroner

Vælger du at få leveret til en pakkeshop nær dig, får du gratis levering på alle ordrer over 399 kroner.

Optjen point i Club NIELSENs

Som medlem af Club NIELSENs har du mulighed for at optjene 3% af dit køb ved hver eneste ordre. Dine point kan bruges i vores forretninger såvel som online.

Returner eller byt dine varer i alle NIELSENs butikker

Alle køb foretaget på NIELSENs.dk kan returneres og byttes i alle vores butikker – du skal blot kunne fremvise din ordrebekræftelse.

Hurtig og sikker levering

Når du bestiller hos NIELSENs.dk, afsender vi din pakke inden for 1-3 hverdage.

Nem og billig retur hos NIELSENs

Ønsker du pengene retur på din ordre fra NIELSENs, skal du blot oprette en retursag på nielsens.dk/pages/retur. Du får herefter tilsendt en QR-kode, der skal fremvises hos GLS. Så printer de en returlabel ud for dig. Vi behandler alle retursager inden for 10 hverdage, når vi har modtaget din pakke.

Fuld returret i 30 dage

Fuld returret i 30 dage Har du fortrudt dit køb, kan du i op til 30 dage efter, du har modtaget dine varer, sende dem retur og få pengene tilbage.

Om NIELSENs

NIELSENs er en moderne familieejet virksomhed, der siden 1961 har solgt kvalitetstøj fra en lang række brands. Herunder NIELSENs egne mærker som Therese, vakker og KANTT samt populære mærker som SELECTED, Part Two og 2-BIZ. Hos NIELSENs danner de familiære værdier og tillid rammen for både webshoppen og kædens 16 butikker, og en personlig service sikrer, at du får en god oplevelse, når du handler hos os - uanset om du besøger vores butikker eller vores webshop.

Kontakt os

1-star

Super service!!!

6 December 2021

Hej Brian

Mange tak for de fem stjerner! Hvor er det da bare skønt at høre, at du har fået en super service hos os 😊 Det er vi så glade for. Jeg håber, du er blevet glad for dit køb, og at du har lyst til at handle hos os igen en anden gang.

Hav en dejlig dag 😊

Fin levering

30 November 2021

Hej Hanne

Tusind tak for at give os fem stjerner her på Trustpilot 😊 Det er dejligt at høre, at din pakke fandt godt frem til dig, og jeg håber, at du har lyst til at kigge forbi igen en anden gang.

Hav en god dag!

Hej Jens Arne

Vi siger tusind tak for de fem fine stjerner - vi er glade for hver og en af dem 😊 Det er skønt at høre, at vores ekspedition kunne leve op til dine forventninger! Du er naturligvis altid velkommen til at handle hos os igen en anden dag.

Hav en rigtig god dag 😊

Quality products

Quality products , fast shipping

1 September 2021

Reply from NIELSENs

Thank you for your nice review. We appreciate it!

Best regards,
Mie, NIELSENs kundeservice

Hej Bodil

Tusind tak for de fem flotte stjerner - dem er vi da bare megaglade for! Det er så skønt at læse, at din pakke blev leveret hurtigt, og at din vare er i en god kvalitet. Jeg håber, du vil få en masse glæde af dit køb, og naturligvis også at vi kan få lov til at byde dig velkommen igen en anden gang 😊

Hav en dejlig dag 😊

Hej Betina

Tusind tak for de fem fine stjerner her på Trustpilot. Det glæder mig at høre, at du synes, at vi er et fint sted at handle - det er altid dejligt at høre, når vores kunder har nogle gode oplevelser hos os 😊 Jeg håber, du er blevet glad for dit køb, og at du har lyst til at kigge forbi igen en anden gang.

Hav en rigtig god dag 😊

Super fin service.

16 August 2021

Hejsa

Tak for de fem stjerner 😊 God service er noget af det, der er allervigtigst for os, så det er så dejligt at høre, at du har fået en fin service hos os!

Hav en fantastisk dag 😊

Rated 1 out of 5 stars

12 August 2021

Hej Lena

Mange tak for din anmeldelse 😊 Det er bare så skønt at høre, at du har oplevet god service hos os. Du er selvfølgelig altid velkommen til at kigge forbi igen en anden dag!

Du må have en dejlig dag 😊

Rated 5 out of 5 stars

Det er et godt sted at handle

Det er et godt sted at handle. Fine varer, og god service.

5 August 2021

Hej Conni

Tusind tak for anmeldelsen! Hvor er jeg bare glad for at høre, at du synes, at NIELSENs er et godt sted at handle 😊 Og dejligt, at både vores varer og service kunne leve op til alle dine forventninger! Jeg håber, du er blevet glad for dit køb, og at du har lyst til at kigge forbi igen en anden gang 😊

Hav en skøn dag 😊

Super god oplevede

17 June 2021

Hej Katja

Tusind tak for at give os fem stjerner her på Trustpilot. Det er bare så dejligt at høre, at du har haft en god oplevelse med at handle her hos os - og jeg håber, at du har lyst til at kigge forbi igen en anden gang.

Hi Tariq

Thank you for the five stars. I'm glad to hear that you're happy with your purchase from NIELSENs :)

Have a nice day :)

Sincerely

Anna, NIELSENs customer service

28 May 2021

Hej Karina

Tusind tak for din anmeldelse! God service er noget af det, vi vægter allerhøjst, så det er bare så godt at høre, at din oplevelse hos os kunne leve op til dine forventninger. Du er altid velkommen forbi igen en anden gang :)

Rated 4 out of 5 stars

Fin levering

26 May 2021

Hej Niels

Mange tak for anmeldelsen - den sætter vi rigtig meget pris på :) Det er bare så godt at høre, at leveringen kunne leve op til dine forventninger.

Hav en rigtig god dag :)

Hej Pia

Tusind tak for at give os fem stjerner her på Trustpilot. Vi bestræber os altid på at få sendt vores pakker afsted så hurtigt som muligt, så det er så godt at høre, at din pakke kom frem til dig hurtigt :)

Rated 3 out of 5 stars

Hej Mette

Mange tak for din anmeldelse af os her på Trustpilot. Jeg er ked af, at du har oplevet lang leveringstid. Grundet den nuværende situation løber både vi og vores uddelere lidt ekstra stærkt i øjeblikket, hvilket desværre kan betyde forlænget leveringstid. Men jeg håber, at du er blevet glad for dine varer fra os af, og at du har lyst til at kigge forbi en anden gang :)

Take a closer look