Usla kläder, usel kundservice, usel hantering av precis allt. Försöker hävda att jag behöver betala returfrakt för en reklamation, gör allt för att undkomma full återbetalning.
See what reviewers are saying
Kan man sätta 0 stjärnor!? Dom säger snabb och bra service o leverans! Bara en massa strunt snack. Över en månad leverans, ”skulle ta 3-5 dagar”. Skickat 10 mail utan dom svarar. Sedan kom shor... See more
Det absolut sämsta företaget i världen. De skyltar med 50% rabatt på varorna. Tex 500kr istället för 1000kr. Borde vara 99% rabatt då värdet oftast är 1%. Tex reklam för vinter skor skinn för 500 inte... See more
No history of asking for reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
People also looked at
Får inte beställd och betalad vara
Får inte beställd och betalad vara! Vilket bluff-företag!
————Bluff
————Bluff, skickade efter en skjorta, såg så fin ut på bilden. Men en helt annan kvalitet när jag fick den. Sååå ful. Nu har jag skickat flera mail till företaget, men har ännu inte fått något svar. Varning skicka inte efter något från den här firman😵💫
Köp inga skor härifrån då allt kommer…
Köp inga skor härifrån då allt kommer från Kina. Storlekarna är ett skämt. Returen skickar du själv till Kina!!!! Fick lite i retur men skorna är slängda. Varning !! Trodde Nilssongroup var seriösa men nej då.
Akta er för NilssonStockholm
Beställde en blus. Färgen, modell och kvalitet stämde inte med bilden. Att få en returadress var inte lätt tog flera veckor. Nä aldrig mer akta för dolda kinaföretag under svenskt namn. Det tråkiga är att de ingår i Klarna. Trodde Klarna kollade sina samarbetspartners
Varning!
Varning!! Returnerade en vara i Januari. Nu i april har jag ännu inte fått pengarna återbetalade via Klarna. Det hade enligt Klarna gått för lång tid så de kunde inte hjälpa mig när jag tog kontakt för några veckor sedan. I mail konversation med Alfie, som troligen är AI, får jag hela tiden samma svar, först erbjudande om att behålla varan och få 50% tillbaka. Trots att jag tre gånger skrivit att jag redan returnerat. Får även samma fråga flera gånger om att skicka sändnummer osv. Det har jag skickat fyra gånger, samt konversation med Postnord att paketet är uthämtat i Kina. Får ändå fråga igen om att skicka sändnummer. Suck! Never ending story. Stor varning för detta företag.
Kan bara hålla med föregående omdömen
Kan bara hålla med föregående omdömen. BLUFFÖRETAG som utger sig för att sälja kvalitetskängor till halva priset. Skiten skickas från Kina utan vettig returmöjlighet sen erbjuds man först 10% avdrag på priset därefter 20% !! Finns inget seriöst där. Tråkigt att KLARNA krattar manegen för såna BLUFFÖRETAG genom att ta över faktureringen.
Jag gav upp till slut efter att KLARNA genom sin sk kundtjänst/ AI-robot
tyckte att Nilsson Stockholm agerat okej betalade 80% direkt till bedragarna. Men jag anmälde till Konsumentverket. Dyrköpt erfarenhet
Handla inte här !!
Kan bara instämma med alla andra som köpt vinterstövlar för 590 kr ett stort skämt ….!! Vilken bluff!
Plastskor !?
Nästan omöjligt returnera, många mejl med Alfie, erbjudande om 10 / 20% ers. om behåller skorna. Får till slut adr. i Kina. (Porto 159kr) Uppskov hos Klarna med fakturan. Efter ca 2 mån. meddelar Klarna, måste betala, företaget påstår att jag fått ersättning, i form av kupong!!!!
Bluff!!! Mejl till Alfie, efterlyser återbetalning. Två dgr senare nytt mejl fr Klarna, köpet avbrutet, !?fakturan makulerad.
Har anmält till Konsumentverket!
Jag har ännu inte fått ersättningsvaran…
Jag har ännu inte fått ersättningsvaran till varan som jag beställde i december och betalade, uteblev.
Får inga svar på mail så nu blir det en anmälan mot detta kalle anka-företag!!
Vilket skämt till företag riktigt kina…
Vilket skämt till företag riktigt kina skräp dom skickar hem ett par skor i ren plast som inte går att brukar och 590kr skulle de va värda!
Ingen hjälp från klarna iheller då man tror att det är seriösa då de säljer via dem! Hoppas verkligen att ni stoppar försäljningen från detta bluff företag så inte fler blir lidande!
Varning!
Vill varna för detta företag som går ut med falsk marknadsföring om sina varor. Köpte en kofta som bland annat utlovades vara i sidenmaterial. Emottog en kofta som är i mestadels polyester och lite bomull. Tillverkad i Kina och varken färg, passform eller material överensstämmer. Har haft kontakt många gånger med företaget som bara ger bristfälliga svar om kompensation som aldrig sker..
Har också drivit tvist via Klarna betaltjänst som tyvärr ställer sig bakom företaget, vilket tyvärr ger en förtroendebrist. Så tråkigt att råka ut för denna typ av företag..
Mycket missnöjd med skor som jag ville…
Mycket missnöjd med skor som jag ville returnera men de skulle skickas till Kina och frakten var dyr. Detta framkom inte när jag beställde, trodde det var en svensk firma. Varnar för att beställa från denna firma
Nilson-stockholm.com
Vilket blufföretag på ren svenska. Lägger ut kängor läder med fårskinnsfoder och hem kommer plastkängor med sulor som också är av plast. Skickar man mail får man en adress på säkert 15 rader i Kina och för att få pengarna tillbaka måste man också skriva i ett särskilt formulär. Dom är också såå generösa, om man vill behålla denna skitvara så kan man få 10%, så snällt!! Köp inget !!!
VARNING FÖR NILSSON
Varning, köp ingenting från dem!!!
Den vattentäta stövlarna Lilian beställdes i början av december men var inte vad jag väntade mig när de äntligen kom i början av januari. De kändes plastiga inte användbara för utomhusbruk vintertid. Jag meddela kundtjänst att de inte passade och fick kontakt med kundtjänst och en Alfie". När jag inte fick svar så sände jag tillbaka dem till avsändaren som stod på adresslappen. Jag vill inte köpa onödiga och dålig produkter och var mån om att göra det så snart som möjligt. Porto 110kr, betalade jag själv. Alfie svarade till slut att jag skulle ha skickat dem till deras lager i Kina? Han erbjöd sig att betala tillbaka 10%. Men jag förstod inte om det var 10% av portot eller vad stövlarna kostade (509kr)?
Mitt råd är: KÖP INGENTING FRÅN NILSSON ni blir bara besvikna och lurade på pengarna.
Idagsläget torsdagen den 24/1 har jag inte fått svar om återbetalning av vare sig portot eller stövlarna.
Jag är så förbannad att jag kokar!
Jag är så förbannad att jag kokar!
Skitstövlar i löjligt dålig kvalite !!!!! Ska man gå med plastsula som vinterskor ?? Livsfarligt !
Dessutom är storleken helt galen - alldeles för små!
Var finns adress och returinfo ? Stoppa detta företag är någon snäll !
Varning för blufföretag!
Vill varna för detta företag. Tröjan jag beställde var av usel kvalitet och saknade upplysningar om material samt tvättråd. Dålig passform. Högt pris fast det angavs som ordentligt nedsatt. Känner mig svårt lurad. Inga upplysningar om hur varan kan återsändas och pengarna betalas tillbaka.
Handla inte från detta företag!
Även jag har blivit lurad
Även jag har blivit lurad! Vinterskorna som jag har beställt motsvarar inte alls beskrivningen, går knappt att använda som skor och definitivt inte på vinter.
Skrattretande returvillkor
Kan ingen stoppa den här bluffirman
Kan ingen stoppa den här bluffirman. Har också fått en bluffvara. Läste alla andras omdömen för sent tyvärr😡Nån slags plaststövel typ. Usch och fy
Köp ingenting från den firman!
Det var en chock när jag fick paketet: mina önskade och förväntade stövlar kom in i ett paket i postbrevlådan (lillian-vattentata-stovlar-med-ullfoder).
När jag öppnade paketet trodde att jag fick en fel vara. Kollade en gång till bilderna och video på firman website. Otroligt! Det är inte sant. Fick rätt storlek (jämfört med er, andra). Dålig kvalitet (jag skäms att ha på mig, jag är rädd att jag kan ramla om jag går ut med dem ...). Jag rekommenderar inte den firman som jag tycker att de bara lurar folk med deras aggressiv reklam och inga korrekta information ang var måste man returnera produkten (blev lurad tidigare på samma sätt: retur till en lång adress till Kina kostade mig mer men jag var så arg då att ville lämna bara tillbaka den som upplevde bara som skräp).
Jag har anmält till Konsumentverket och även informerat Klarna om min erfarenhet med den firman. Jag hoppas bara inga andra hamnar i min situation.
Tack för era omdömen och Trustpilot! (det var för sent för mig att läsa men ... ska göra i framtiden!).
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.