Super blij mee nog steeds. Heb in januari besteld en echt veel complimenten gekregen. Aanrader!
See what reviewers are saying
Dit is echt waanzinnig mooi spul 😍. Goede kwaliteit, als een sieraad op je aanrecht. Eindelijk klaar met zo’n rommelige bak spatels. Zelfs manlief (de selfmade chef) is niet negatief over de messen �... See more
Company replied
Helaas heb ik mijn bestelling retour gestuurd. Dit werd goed opgevangen. Terug betaling liep effe niet goed maar ze hebben het goed geregeld zodat dat ik mijn geld retour gestort kreeg. Top gedaan
Company details
Written by the company
Noctis is een merk dat zich richt op het leveren van hoogwaardige en stijlvolle keukenproducten om jouw kookervaring te verbeteren. We streven ernaar om functionaliteit en design te combineren, zodat je niet alleen praktisch, maar ook in stijl kunt koken. Bij Noctis geloven we dat de keuken het hart van het huis is, en onze producten zijn ontworpen om dit centrale deel van je leven mooier en efficiënter te maken. Met een sterke focus op kwaliteit en oog voor detail, zorgen we ervoor dat elk product voldoet aan de verwachtingen van moderne koks en keukenliefhebbers. Onze klantgerichte benadering betekent dat we streven naar een soepele, tevreden klantervaring, van het moment van aankoop tot het gebruik in jouw keuken. Betrouwbaarheid, snelle levering en klanttevredenheid staan voorop in alles wat we doen. Noctis is er trots op een mix te bieden van functionele en mooi ontworpen keukenspullen die passen bij elke keukenstijl. Ons doel is om jou te helpen genieten van elke maaltijd die je bereidt, met producten die zowel esthetisch als duurzaam zijn. We nodigen je uit om je kookervaring te verrijken met ons aanbod.
Contact info
Amsterdam, Netherlands
- +31 6 87267125 (Whatsapp)
- info@noctisessentials.com
- noctisessentials.com
Hasn’t replied to negative reviews
How this company uses Trustpilot
See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.
Super blij mee nog steeds
Bladdert af
Na een aantal maanden badderen zowel het handvat als het mes zelf af. Is niet meer mooi, helaas.
GEWELDIG!!!!
GEWELDIG!!!!
ik ben hier zo blij mee, het ziet niet alleen prachtig uit,maar alles is netjes op orde..
Echt helemaal top!!!
Lekker Compact
Lekker Compact voor op je aanrecht zo heb je alles bij de hand en een opgeruimde lade 😀
Oogkas en het blijft mooi
Echt mooi en goed kwaliteit 😍
Geweldig product
Geweldig product! Goede kwaliteit en ziet er super mooi uit!
Dit is echt waanzinnig mooi spul 😍
Dit is echt waanzinnig mooi spul 😍. Goede kwaliteit, als een sieraad op je aanrecht. Eindelijk klaar met zo’n rommelige bak spatels. Zelfs manlief (de selfmade chef) is niet negatief over de messen 😉
Ik ben heel blij tot ik zag dat er…
Ik ben heel blij tot ik zag dat er gelijk een stukje coating van een mes af was . Heel jammer.
Verder zijn de messen vlijmscherp. Mss de coating coating controleren?
Keukengereedschap mooi verpakt
Het product ziet er fantastisch uit. Gebruiksgemak is grandioos.
Snelle levering en het product is echt…
Snelle levering en het product is echt de moeite waard.
Staat heel chique
Je krijgt wat er beloofd wordt
Je krijgt wat er beloofd wordt. Snelle en correcte levering.
Mooi product.
Cadeautje voor mezelf en ik ben er blij…
Cadeautje voor mezelf en ik ben er blij mee.
Pakket is snel bezorgd en de keukenset zat in een prachtige doos. Het is een mooie set en past mooi op mijn zwarte aanrechtblad.
Messen moet ik nog gaan gebruiken, maar ga ervanuit dat ze goed zijn!
Super mooie set voor in de keuken
Super mooie set voor in de keuken. Snelle verzending en mooie kwaliteit! Heel blij mee
Het product is precies wat ik er van…
Het product is precies wat ik er van verwacht had. Heel blij mee. En snelle
Levering.
Keukenblok met aandachtspunten
Snelle levering. Het blok staat erg mooi en opgeruimd in de keuken. Zwart en goud heeft een luxe uitstraling. Over kwaliteit kan ik nog weinig schrijven. Behalve; de kop van de kwast is los. Volgens de helpdesk is dit een normale eigenschap ivm hygiëne. Op de website lees je hier niets over.
Verder gaat nu al de zwarte lak van het broodmes, terwijl dit mes nog niet zo vaak is gebruikt. Hulpstukken worden met de hand afgewassen omdat ik niet weet of het hout vaatwasmachine bestendig is.

Reply from Noctis
Ik had niet gedacht dat zo snel bezorgd…
Ik had niet gedacht dat zo snel bezorgd zou worden,heel leuk keuken spellen. De snijplank mocht ietjes groter zijn.
Helaas heb ik mijn bestelling retour…
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.