SCAM !!!
Jeg bestilte og betalte et par UGG Tasman den 11. december. Jeg modtog en ordrebekræftelse, men siden da har jeg intet hørt.
På hjemmesiden lover virksomheden levering inden for 1–3 arbejdsdage, men det løfte er på ingen måde blevet overholdt.
Det er nu længe siden bestillingen, og varen er stadig ikke leveret. Endnu værre er det, at tracking ikke er blevet opdateret, selvom jeg har betalt ekstra for tracking. Det er helt uacceptabelt at tage betaling for en service, som tydeligvis ikke bliver leveret.
Jeg har hverken modtaget reel information, statusopdateringer eller forklaring på forsinkelsen. Manglen på kommunikation og ansvar vidner om meget dårlig kundeservice og giver et stærkt indtryk af manglende professionalisme.
At reklamere med hurtig levering og derefter hverken overholde leveringstiden eller holde kunden informeret er vildledende og skaber stor frustration – især når der er tale om en julebestilling.
Jeg kan på ingen måde anbefale at handle her og vil fraråde andre kunder at stole på de leveringsløfter, der gives. Hvis situationen ikke bliver løst straks, forventer jeg naturligvis fuld refundering.
Meget skuffende oplevelse.