See what reviewers are saying

Rated 4 out of 5 stars

Heb het gratis boek mogen ontvangen voor het maken van een eigen website. Was heel duidelijk van opzet en gemakkelijk te lezen.

Rated 5 out of 5 stars

15 april 2025 Ik heb erg veel plezier en nut gehad van de handleiding Wordpress van Tim Gerrits. Voor het eerst mocht ik een website maken. Van kennissen en collega's had ik de afgelopen jaren we... See more

Company details

1. Internet marketing service

Written by the company

Nolimit Webdesign is een gratis informatie website voor beginners en ondernemers. Het belangrijkste doel van deze website is het delen van tips, reviews, handleidingen, cursussen en nog veel meer, zodat jij zelf jouw eigen website of webshop kunt maken.

Contact info

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 5 out of 5 stars

Ik zocht een nieuwe hosting provider

Ik zocht een nieuwe hosting provider, maar zag door de bomen het bos niet meer. Met advies van Tim kon ik een gerichte, goede keuze maken. Blij mee, scheelt een hoop stress.

15 August 2025

Reply from Nolimit Webdesign

Fijn om te horen dat ik je heb kunnen helpen Joyce!

Rated 5 out of 5 stars

Met uitgebreide handleiding en video's kun je gegarandeerd zelf je website bouwen

Met de uitgebreide handleiding om een website te bouwen en de handleiding om deze goed te beveiligen met daarnaast ook de uitlegvideo's was ik in staat om goede en verstandige keuzes te maken qua webhost, thema, plugins, onderhoud en beveiliging waardoor ik nu een lekker draaiende website heb. Ik heb genoten van het proces om mijn eigen website te bouwen en ben in staat om zelf mijn aanpassingen of toevoegingen te verrrichten. Helemaal top en blij mee. Wat ik ook nog wil toevoegen, is dat de uitlegvideo's van Tim echt supergoed zijn. Een echte aanrader om die aan te schaffen en zo stap voor stap te gaan bouwen.

4 July 2025

Reply from Nolimit Webdesign

Super bedankt voor de 5 sterren beoordeling Els! Fijn om te horen dat je wat aan de handleidingen en video’s hebt gehad!

Rated 5 out of 5 stars

Tim weet waar hij het over heeft

Tim weet waar hij het over heeft! Bezit erg veel vakkennis hiervan. Goede duidelijke uitleg en juist de problematiek wordt aangepakt. Je kunt alles uit de handleiding halen waar jouw probleem zit. Zeer nuttig en heldere handleiding. Moet je met een lampje zoeken. In één woord FANTASTISCH!

21 March 2025

Reply from Nolimit Webdesign

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling Jan! Super fijn om te horen dat de WordPress handleiding je heeft geholpen!

15 april 2025

15 april 2025
Voor het eerst mocht ik een website maken. Van kennissen en collega's had ik de afgelopen jaren wel wat termen en beelden meegekregen, maar ik zocht naar het concrete proces: hoe en waar begin je, welke componenten zijn van belang, wat is het 'mechanisme' achter een website en wat zijn de stappen om een website te realiseren.
De handleiding van Tim heeft mij houvast gegeven en concreet geholpen mijn eerste website te realiseren. Hij werkt als een trein en de belanghebbenden zijn er enthousiast over!

15 April 2025

Reply from Nolimit Webdesign

Bedankt voor je review Kees! Ik vind het fijn om te horen dat ik je met de WordPress handleiding heb kunnen helpen!

Prima service

6 March 2024

Reply from Nolimit Webdesign

Bedankt voor de 5 sterren beoordeling Henk! Goed om te horen dat de WordPress handleiding bevalt.

Een aanrader

Het boek: "Handleiding WordPress website maken", geschreven door Tim van Nolimit Webdesign vind ik een aanrader om aan te schaffen.
Ik vind het boek goed en duidelijk beschreven, hoe je stap voor stap een eigen website kan maken. Daarnaast wordt het up to date gehouden.

18 March 2024

Reply from Nolimit Webdesign

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling Aad! Fijn om te horen dat de uitgebreide WordPress handleiding je bevalt.

Rated 5 out of 5 stars

Ik ben er uiterst tevreden over!

Ik ben er uiterst tevreden over. Ik wist niks van Wordpress toen ik ermee begon. Nu heb ik het gevoel dat ik het begijp.
Ik heb de cursus met twee schermen naast elkaar gedaan. Een om de cursusvideo te volgen, en de andere om gelijk met hem mee te doen. Dit ging prima.
Ook heb ik het gevoel dat alle onderwerpen aan bod komen, en heb ik het gevoel dat Tim een professioneel is die weet waar hij het over heeft!
Ga zo door!

26 February 2024

Reply from Nolimit Webdesign

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling Ross! Goed om te horen dat je door de WordPress cursus begrijpt hoe WordPress werkt! Mocht je toch vragen hebben of problemen ervaren, dan kun je altijd op het ledenforum terecht!

Rated 5 out of 5 stars

Als volwaardige 'dummy' toch een website kunnen bouwen.

Met het oprichten van een VZW had ik een websitebouwer nodig. Helaas een vrijwilliger hiervoor vinden was even moeilijk als het bovenhalen van oesterparels. Ik ben in zee gegaan met Nolimitwebdesign, ondanks dat ik een d'o'mmy ben op dat gebied, mag ik stellen dat mijn website alle verwachtingen overtreft. (zelfs de mijne) dankzij Nolimitwebdesign.
Het is makkelijker dan een Ikeakast in elkaar zetten. Heb je toch een vraag, dan stel je die op het forum en voor je een punt achter je zin hebt geplaatst, heeft Tim al geantwoord. Vijf sterren, dik verdiend.

6 February 2024

Reply from Nolimit Webdesign

Bedankt voor je 5 sterren beoordeling Kris! Goed om te horen dat ik je met de WordPress cursus heb kunnen helpen om je eigen website te maken. Mocht je tegen problemen aanlopen of vragen hebben kun je natuurlijk altijd op het ledenforum terecht!

Rated 5 out of 5 stars

Deze jongen is goud waard!

Tim is een top leraar, super integer, prettig, professioneel, ongelooflijk snel en heel betrouwbaar! Heel lang heb ik getwijfeld of ik die website cursus wel moest doen, maar ik kon niet anders want ik kwam er zelf niet uit. Tim heeft naast de cursus goede adviezen gegeven hoe ik díe extra’s op mijn site kon verwezenlijken, want mijn site is erg ingewikkeld (sociale site als Facebook). Dinsdag kan ik vol trots mijn geweldige site met alles er op en eraan presenteren. Ik raad mensen aan goed de tijd te nemen voor de cursus, want hij vertelt zóveel, dat ik in eerste instantie de helft miste!! Uiteindelijk heb ik nog een uur online één op één online contact gehad en ook daar werd geen seconde verspild!! Alles wat ik in mijn hoofd had verscheen in de kortste keren op de site en binnen het uur was alles klaar!! Alles wat ik door hem deed, klopt perfect!! Je kunt rustig zijn advies volgen.

24 September 2023

Reply from Nolimit Webdesign

Super bedankt voor je review Liesbeth! Ook fijn om te horen dat de online één op één ondersteuning je goed is bevallen! Mocht je in de toekomst nog vragen of problemen hebben weet je me te vinden!

Aanrader

Aanrader! Tim geeft veel uitleg terwijl hij laat zien wat hij doet, hij is vriendelijk en reageert snel op vragen. En inderdaad leer je hoe je snel zelf een website kunt opzetten met sjablonen. Je doet ervaring en basiskennis op als je de cursus doorloopt. Technische kennis is echt niet nodig. Maar voor mij, zonder enige kennis van jargon en geen enkele kennis of ervaring op het gebied van websites maken, is deze cursus wel een uitdaging, maar ook echt een hele leuke! Gelukkig kun je de lessen terugkijken wanneer je wilt. Ik leer veel van jou Tim!

3 July 2023

Reply from Nolimit Webdesign

Super bedankt voor de 5 sterren beoordeling Marion! Overigens ook bedankt voor je mooie woorden over de cursus en de klantenservice die daarbij wordt geleverd. Mocht je in de toekomst vragen hebben weet je me te vinden!

Rated 5 out of 5 stars

Zelf mijn website gemaakt dankzij de videocursus van Tim!

Beste Tim, heel veel dank voor je videocursus! Hiermee heb ik zelf mijn website kunnen maken. En daar ben ik heel blij mee. Ik ga je cursus zeker aanbevelen bij anderen die een website willen maken en net als ik geen ervaring hiermee hebben. Ik ben er wel (veel) uren mee bezig geweest om mijn website te maken, maar het is me gelukt!

19 June 2023

Reply from Nolimit Webdesign

Super bedankt voor de 5 sterren beoordeling Magda! Fijn om te horen dat ik je met de online WordPress cursus heb kunnen helpen. Het maken van een website kost inderdaad wat tijd, maar daar krijg je uiteindelijk ook een hoop voor terug! Mocht je later nog vragen hebben kun je altijd op het ledenforum terecht!

Rated 5 out of 5 stars

Goede duidelijke WordPress cursus!

Super duidelijke cursus die je gemakkelijk erdoor heen leid. Heel blij met de aanschaf van deze cursus!

1 June 2023

Reply from Nolimit Webdesign

Super bedankt voor de 5 sterren beoordeling Nc Sa! Bedankt voor je mooie woorden over de WordPress cursus en fijn om te horen dat je er wat aan hebt gehad!

Rated 5 out of 5 stars

Mooie start voor het maken en beheren van een website

Ik heb geen ervaring met WordPress maar ben lerende.
Ik probeer een site te beheren die al bestaat. Daarvoor ben ik me aan het oriënteren.
Zodoende ben ik ook op jouw site terecht gekomen en heb de handleiding binnengehaald.
Ik zal er zeker mijn voordeel mee kunnen doen door veel te lezen over opbouw en inhoud van de pagina's op een site.
Inmiddels heb ik enig begrip gekregen over de opbouw hiervan en ik wil mijn kennis al doende uitbreiden.
Bedankt voor je vele heldere uitleg.

28 April 2023

Reply from Nolimit Webdesign

Super bedankt voor deze 5 sterren beoordeling JoAn! Goed om te horen dat je wat aan de WordPress handleiding hebt!

Een gedetailleerde handleiding.

Een gedetailleerde handleiding wordt gratis ter beschikking gesteld. Een verademing als je een leek bent. Het gebruikelijke ‘veel te veel geld vragen’ in de IT wereld is hier niet aan de orde.

16 April 2023

Reply from Nolimit Webdesign

Super bedankt voor deze 5 sterren beoordeling Ignace! Fijn om te horen dat ik je met de WordPress handleiding heb kunnen helpen!

Wordpress handleiding

Wordpress handleiding met plezier gebruikt. Goede en duidelijke uitleg. Met plezier gebruikt.

14 April 2023

Reply from Nolimit Webdesign

Super bedankt voor deze 5 sterren beoordeling Jan! Fijn om te horen dat je wat aan de WordPress handleiding hebt gehad!

Rated 5 out of 5 stars

Tim Gerrits heeft mij enorm geholpen…

Tim Gerrits heeft mij enorm geholpen met de handleiding "WordPress website maken".

Deze handleiding hielp mij (zonder enige ervaring op dit gebied) om in een keer een Wordpress website te lanceren.

8 July 2022

Reply from Nolimit Webdesign

Super bedankt voor deze 5 sterren beoordeling Klant! Fijn om te horen dat ik je met de WordPress handleiding heb kunnen helpen!

Gratis een website maken

Heb het gratis boek mogen ontvangen voor het maken van een eigen website.
Was heel duidelijk van opzet en gemakkelijk te lezen.

11 March 2023

Reply from Nolimit Webdesign

Bedankt voor de 4 sterren beoordeling Jochem! Bedankt voor de mooie woorden!

Rated 4 out of 5 stars

Zeker ook voor een beginneling heel erg handig

Als totale leek op het gebied van bouwen van websites is het een verademing dingen in begrijpelijke taal te kunnen lezen. Hierdoor ben ik, hoewel ik nog veel moet leren en uitzoeken, in staat stap voor stap tot een werkbare website te komen.

14 April 2023

Reply from Nolimit Webdesign

Bedankt voor de 4 sterren beoordeling Hub! Fijn om te horen dat de handleiding je heeft geholpen om jouw eigen website te maken!

Rated 4 out of 5 stars

De Handleiding Wordpress Website maken…

De Handleiding Wordpress Website maken was voor mij een duidelijke stap voor stap uitleg waardoor ik mede mijn website kon maken.
Met kijken op andere websites en gebruik van Google kom je een heel eind.

24 March 2023

Reply from Nolimit Webdesign

Bedankt voor de 4 sterren beoordeling Ron! Fijn om te horen dat het met de handleiding is gelukt om jouw eigen website te maken!

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look