Flink behandler, forfærdelig kundeservice over telefon
Faktisk meget flink behandler, jeg havde ude. Gav et tilbud, der dog blev faktureret forkert, da jeg fik et beløb givet uden moms på trods af, at jeg er privatperson. Dette endte med, at jeg fik fat i den mest ubehøvlede person bag deres telefon, jeg længe har oplevet, da jeg prøvede at oplyse, at beløbet var forkert og hvorfor. Hun mente ikke, at der var noget forkert, da det var standard-procedure at give beløbet uden moms. Jeg blev også beskyldt for at lyve og prøve at snyde hende, men vedkommende ville aldrig selv ringe og bekræfte det via behandleren, jeg havde ude. Til sidst gav jeg op og endte med at smække røret på, ringe til behandler og få ham til at ringe til hende og rette fejlen.
På trods af at deres middel mod myrer burde holde i omkring 3 måneder, holdte det ca. 3 uger uden regn, hvorefter de kom og behandlede igen (gratis skal det siges). Men efter 2½ uge var der myrer igen. Det er for dyrt i min optik, selvom jeg fik en gratis ekstra gang og opfyldning af depoter gratis. Så har jeg prøvet det. Aldrig igen. Men igen var behandler ordentlig og rar. Håber andre har en bedre oplevelse.