Lidt længe om at levere, men en helt fantastisk service, hurtigt til at svare når man henvender sig, og de gør det pænt og ordentligt, med et smil kan man fornemme.
Om Nordeni Hos Nordeni tror vi på, at online shopping skal være enkelt, trygt og til en fair pris. Derfor udvælger vi nøje produkter, som tilbyder god kvalitet og høj værdi – uden at du skal betale mere end nødvendigt. I stedet for et uoverskueligt udvalg fokuserer vi på et mindre sortiment af produkter, vi selv kan stå inde for. Vi arbejder hver dag på at finde attraktive tilbud, så du kan handle med ro i maven og få mest muligt for pengene. Hos Nordeni handler det om ærlige priser, pålidelige produkter og en nem shoppingoplevelse fra start til slut. Tak fordi du besøger Nordeni – vi håber, du finder noget, du bliver glad for.
Denmark
No recent history of asking for reviews
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 2 weeks
Min pakke var lææænge om at ankomme, derfor skrev jeg en mail for at spørge, hvor den blev af - og sikken en hjælpsomhed fra Olivia. Hun svarede mig hurtigt, henviste mig til PostNord, som jeg ikke kunne få forbindelse til - og vupti ordnede Olivia det - og endelig kunne jeg hente min pakke. Sikken en service 👌
En STOR tak til Olivia👍

Reply from Nordeni
Rigtig god oplevelse, modtog produktet til tiden - alt gik hel smooth. Kan klart anbefales.

Reply from Nordeni
Var kommet til at bestille 2 af de samme tasker ,da det var et tilbud kunne man ikke returnere ..men Olivia sender halvdelen af pengene tilbage og så kan jeg beholde taske nr to …det er da god service

Reply from Nordeni
Endelig kom barberblade og skraber efter mere end 20 dage under vejs. MEN MEN sikke noget skrammel, der er så at sige ikke noget skær på de blade, selv mine gamle brugte Sword blade er skarpere end det der er leveret.
Så hold jer l a ng t væk fra dette produkt.

Reply from Nordeni
Bestilte for mere end 20 dage siden barberblade. Modtog meddelelse om at de var på vej, beløbet trukket på banken :-( efter en uge uden modtagelse af barberblede, en mail afsted: Jo de var på vej men lå lige i et pakkecenter! endnu en uge uden barberblade, ny rykker med svar: "pakken har desværre oplevet en forsinkelse i transit".Endnu en uges ventetid uden, ny rykker og svar: Vi har netop tjekket sporingen på din pakke. Den blev natten til i dag behandlet på et dansk sorteringscenter og er nu klargjort til den videre distribution med DAO.
Når en pakke har denne status, bliver den normalt leveret inden for 1-3 hverdage, afhængigt af DAO's ruteplan i dit område. Der er så gået endnu en uge uden barberblade. 😒😒😒