NORDERM Privatklinik Reviews 60

TrustScore 5 out of 5

4.8

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Meli var Så sød og imødekommende. jeg følte mig i rette hænder og er så glad for resultatet!!!♥️ Kæmpe anbefaling!!!😍

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk godt sted, hvor man bliver mødt af professionelle og kompetente medarbejdere. Jeg fik lavet ansigtsbehandling med frugtsyre og er såååå glad for resultatet efter bare den første behandling.... See more

Rated 5 out of 5 stars

Jeg har ingen ord der beskriver denne klinik eller de 2 dejligeste mennekse jeg nogen sinde har mødt ♥️ Og fået ind i mit liv Jeg anbefaler dem med hele mit hjerte og deres dygtige sygeplejers... See more

Rated 5 out of 5 stars

Bedste oplevelse til dato! Jeg skulle have filler i læberne, da et andet sted havde lavet det meget grimt og “ødelagt” dem! Deres smukke sygeplejerske gav den rareste og sødeste behandling! Jeg... See more

1. Specialised Clinic
  2. Skin care clinic

Written by the company

NORDERM Privatklinik udfører følgende kosmetiske behandlinger: - BOTOX behandlinger. - Filler behandlinger m. - Microneedling - Profhilo - Profhilo Structura - Laserbehandlinger for Permanenthårfjerning. - PRP/ PRF -Laser Tattoo fjernelse. Vi sætter en ære i tryghed, høj faglighed og de bedste kundeoplevelser. Alle behandlinger udføres af dygtige sygeplejerskere, som følger dig trygt igennem dit forløb. Vi er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed, og har klinikansvarlige læger tilknyttet.

4.8

3-star
2-star
1-star

Bedste klinik og behandler

Jeg er super glad for, at komme hos Norderm. Jeg har efterhånden fået alle mine behandlinger hos Meli den dygtigste kosmetiske sygeplejerske. Jeg har fået botox, filler, microneedeling og butlift. Min mand skal snart have prp mod hårtab derinde, og vi vil ikke vælge en anden klinik end norderm. Meli har en stille og rolig tilgang til kunderne, og det er altid med en professionel vejledning. Hun er ærlig, hvis ikke hun tænker man skal have flere behandlinger eksempelvis mere filler, da vi som kunder kan se os blindt på filler behandlinger. Super dygtig til sit job og jeg får altid ros for mine læber og min botox, som bare virker ! Virkelig og overlommelige priser i forhold til andre klinikker. Faktisk næsten alt for billigt!

11 December 2024

Fantastisk oplevelse med PRP-behandling hos Norderm

Jeg har fået PRP-hårbehandling hos Norderm, og jeg er simpelthen så tilfreds med både processen og resultatet. Fra start til slut var personalet professionelle, venlige og utrolig imødekommende.

Behandlingen blev udført i trygge og hygiejniske omgivelser, og jeg følte mig hele tiden i gode hænder. Personalet tog sig tid til at forklare behandlingsforløbet og svare på alle mine spørgsmål, hvilket gjorde mig tryg og godt informeret.

Efter et par behandlinger kan jeg allerede se en forbedring i hårkvaliteten, og jeg glæder mig til at se de langsigtede resultater. Jeg kan varmt anbefale Norderm til alle, der overvejer PRP-behandling – det er virkelig en investering værd!

6 January 2025
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har lavet mine læber forskellige…

Jeg har lavet mine læber forskellige steder, og jeg endte med at fjerne alt, da jeg ikke var tilfreds. Så kom jeg hen til Norderm Privatklinik, og de blev perfekte allerede ved første omgang. Det vil jeg aldrig bytte ud, Meli Seker har gjort det så perfekt. Vil altid fortsætte derinde, så jeg vil klart anbefale Norderm!⭐️
Jeg har fået rigtig mange komplimenter siden jeg fik mine læber lavet derinde. ❤️‍🔥

23 October 2024
Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk og professionel behandling…

Fantastisk og professionel behandling hver gang. Her er kunden i centrum, og man tager sig den tid det tager for, at få det bedste resultat. Priserne er ovenikøbet konkurrencedygtige, hvilket gør Norderm absolut anbefalelsesværdig.

9 December 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har haft en fantastisk oplevelse…

Jeg har haft en fantastisk oplevelse hos NORDERM! Fra det øjeblik, jeg trådte ind, blev jeg mødt af et imødekommende og professionelt team, der virkelig tog sig tid til at lytte og forstå mine behov. Behandlingen var både grundig og effektiv, og jeg følte mig tryg og i gode hænder gennem hele forløbet. Personalet er utrolig dygtige og engagerede, hvilket gjorde hele forskellen. Jeg kan varmt anbefale NORDERM til alle, der søger kompetent behandling

5 December 2024

Virkelig god oplevelse!

Virkelig god oplevelse!

Jeg har fået botox i to områder i panden. Fra start har jeg følt mig i trygge hænder, og jeg er virkelig tilfreds med behandlingen.
Jeg kan klart anbefale stedet til andre, der skulle have lyst til at forkæle sig selv lidt. Virkelig sød og kompetent sygeplejerske.

28 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har gået ved NORDERM i godt et år…

Jeg har gået ved NORDERM i godt et år og allerede da jeg var til forundersøgelse føle jeg mig 100 % tryg Meli er så professionel virkelig god til og fortælle hvad hun gør før og imens man får sin behandling 💉
Bestemt alle ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️ stjerne vær

8 December 2023

Fantastisk oplevelse hos norderm

Fantastisk oplevelse hos norderm

Jeg har netop besøgt norderm for en filler-behandling, og jeg kan ikke anbefale dem nok! Fra det øjeblik jeg trådte ind ad døren, blev jeg mødt af en varm og professionel atmosfære. Personalet er ekstremt imødekommende og dygtige, og de tog sig tid til at besvare alle mine spørgsmål med stor tålmodighed.

Behandleren var yderst kompetent og skabte en tryg stemning under hele processen. De lavede en grundig konsultation og sikrede, at behandlingen blev tilpasset præcis mine behov og ønsker. Resultatet er helt naturligt og præcist, hvad jeg drømte om – en subtil forbedring, der fremhæver mine bedste træk.

Det er tydeligt, at norderm prioriterer kvalitet og sikkerhed, hvilket gav mig fuld tillid gennem hele forløbet. Jeg vil helt sikkert komme igen og anbefale stedet til alle, der overvejer filler-behandlinger. Fem stjerner herfra! ⭐⭐⭐⭐⭐

19 November 2024
Rated 5 out of 5 stars

Så sød sygeplejerske der virkelig er…

Så sød sygeplejerske der virkelig er tilstede under hele behandligen og gør så du føler dig 100% sikker. Virkelig god sted til at få lavet behandlinger første gang, de tilbyder man kan sende billeder af det behandlede område (i mit tilfælde filler i læber) i de første 24 timer hvilket virkelig gør at man føler sig sikker og tryg under hele processen. Med den behandling jeg har fået som kunde gør at jeg ihvertfald kommer tilbage uden tvivl!

13 November 2024

Rigtig god service

Rigtig god service, søde og rar mennesker - lytter altid til hvad, du har og siger og kommer med god råd. Du starter altid med en læge konsultation - hvor du kan spøger om alt mellem himmel og jord - giver dig en god tryghed inden du skal starte på behandling - herefter kommer du ind til en uddannet sygeplejsk, som har en masse erfaring og kurser inden for området. Man er altid i gode hænder ved nordderm. Opstå der komplikationer kan man altid skrive og de vil hjælpe dig, de er også gode til at følge op på hvordan det gå med en.

12 November 2024

SÅ SÅ FLOT

SÅ SÅ FLOT! En mega dygtig og sød behandler som fortæller alt hvad hun gør under behandlingen så man føler sig tryg! Vi ses ihvertfald!

28 March 2024

lipfiler

de er så imødekommende og tager så godt imod en! virkelig en god oplevelse! super god kundeservice! man kan virkelig høre hos norderm er det kundes oplevelse der vigtigt! i hver fald ikke sidste gang jeg er der!! de tog deres tid og forklarede alt til mig indtil jeg blev rolig! stor kærlighed til dem! 🥰🥰

12 March 2024

Bedste oplevelse til dato

Deres smukke sygeplejerske gav den rareste og sødeste behandling!
Jeg var nervøs som altid, fordi at få lavet læber gør møj ondt! Men hun formåede at berolige mig og gør det så behageligt!!

10 stjerner herfra! Der lægger jeg gerne mine penge igen og min tillid!!💞💞
Dejlig ren og minimalistisk klink også!

4 December 2023

Strålende behandling

Når man kommer ind i klinikken bliver man altid taget godt imod. Signe er super rar og god til at forklare diverse processer, så det er til at forstå. Derudover føler man sig tryk og vigtigst af alt, så ses tydelige forbedringer kort tid efter hver behandling.

28 April 2021
Rated 5 out of 5 stars

Har idag været inde for at købe…

Har idag været inde for at købe produkter og Signe sygeplejersken vejledte mig i den rigtige pleje og var yderst professionel og lavede en hurtig hudanalyse. Kan ikke vente med at booke en microneedling behandling snart! Stor anbefaling herfra!

8 April 2021
Rated 5 out of 5 stars

Jeg har ingen ord der beskriver denne…

Jeg anbefaler dem med hele mit hjerte og deres dygtige sygeplejerske der udføre behandlingerne.

Så loyale for deres kunder ♥️

Ville aldrig komme andre steder end hos dem ♥️

25 December 2020

Take a closer look