Total fup og fuldstændig umuligt at få…
Total fup og fuldstændig umuligt at få byttet. De bliver ved at tilbyde rabatter men ønsker ikke at oplyse, hvordan man sender retur og får sine penge tilbage.
Hold jer langt væk!
Hold jer langt væk!
De er et fup firma man får ikke den vare man har bestilt og man får bare en rabat kode så du køber mere og så får du en forkert vare igen , de svarer ikke når man gerne vil sende varen retur så man mister sine penge . svindel firma😡
Det er IKKE et lille familiefirma i København.
Jeg modtog en bluse i forkert farve fra Kina. Kvaliteten levede heller ikke op til billedet. Blev tilbudt først 50% på næste køb, derefter 100%, men skulle stadig betale forsendelsen. Jeg afslog at betale mere for en vare, jeg allerede havde betalt for. Så hørte jeg ikke mere.
Kjolen svarede slet ikke til den på billedet. Lignede hør, men var noget glat stof (udefinerbart). Helt uden kvalitet. Ligner noget, man kunne købe hos Shein.
Nordholm København er slet ikke dansk.
Der gik 2 måneder før jeg fik min pakke.
Kan på det kraftigste fraråde at købe hos dem.
Troede jeg bestilte hos et dansk firma, og at tingene var i orden.
Jeg har endnu ikke modtaget mine vare trods det at der er trukket penge fra min konto!!
Har fået besked om at varen er på vej fra Kina kan jeg se !!!!
Hold jer langt væk fra Nordholm
Jeg vil sige nøjagtig ligesom Connie: "FUP FIRMA...
Meget, meget lang sendetid, og da varen endelig kom, var det slet ikke det, jeg havde bestilt! En dårlig Kina efterligning, lige til at smide i skraldespanden! FUP FIRMA...hold jer langt væk!!!"
Kan ikke få byttet hvis man bestiller en størrelse og den er forkert. Man kan beholde den og få 50 % på næste køb det hvad de kan tilbyde Dårlig service PS og man får den samme standard mail tilbage skriver til dem
Kinafirma. Lang lang lang leveringstid. Dårlig kvalitet og størrelse passer ikke .
Meget lang leveringstid. Dårlig kvalitet. Helt anderledes i virkeligheden end på billedet. Ikke samme farve, kvalitet. Størrelsen passer heller ikke.
Køber aldrig noget derfra mere.
ADVARSEL:
Trods meget fin hjemmeside og mange lange fint udformede undskyldninger om forsinkelser hos distributøren, modtog jeg aldrig mine varer. Heller ikke penge retur.
Hop ikke i fælden, som jeg gjorde.