Nu har jeg brugt vandfiltre fra Nordic-Water i omkring 2 år og jeg er stadig ellevild med dem. Jeg har lige akkurat brugt deres filter AYA til bruseren i ca. 6 måneder og mit hår har aldrig føltes... See more
See what reviewers are saying
Company replied
Hasn’t replied to negative reviews
Super glad for mit NOVA Vandhanefilter
Super glad for mit NOVA Vandhanefilter! Vandet smager markant bedre, og det giver en tryghed at vide, at det bliver filtreret grundigt. Installationen var nem, og leveringen var hurtig. Jeg kan klart anbefale NOVA Vandhanefilter til alle, der ønsker rent og velsmagende vand derhjemme.
Virkelig gode vandfiltre
Jeg har lige akkurat brugt deres filter AYA til bruseren i ca. 6 måneder og mit hår har aldrig føltes blødere.
De har super god kundeservice og rådgivning hvis man er i tvivl om hvad man skal købe.
De kan virkelig anbefales!!!
Fedeste firma
Mega fede produkter der gør en stor forskel for mit vand. Skrev til dem fordi jeg havde et par spørgsmål og de har virkelig god kundeservice der svarer hurtigt og fyldestgørende. Kan varmt anbefales:)
Nordic Water laver gode vandfiltre
Nordic Water laver gode vandfiltre, der virker som de skal. De har også rigtig god kundeservice og svarer hurtigt, hvis man har spørgsmål. Leveringen er hurtig og nem. Kan klart anbefales herfra
Hurtigt svar fra kundeservice
Hurtigt svar fra kundeservice - Så god service!🥰
Bestilte for 7 dage siden
Bestilte for 7 dage siden, og har stadig ikke modtaget varen selvom de skriver 1-3 dages levering. Har været i kontakt med kundeservice som siger det er daniserede ha elsker en fejl og glemt at sende en mail ud, men undre mig over der ikke findes et track and trace nummer så man plejer at få sådan en for både sælger og køber til at kan tracke den. Og levering lever heller ikke lige op til den korte tid de reklamer med.. er spændt på om produktet overhovedet dukker op..
5 stjerner for rigtig god service
5 stjerner for rigtig god service, har ikke en professionel vurdering af selve produktet da det vel kræve en del test i et laboratorium og det har jeg ikke haft mulighed for i nu. Men det var 7-14 dage forsinket og de kviterede med 2 gratis filtre. Det sgu meget go service det kan vi godt li her i Jylland 😜
Super nem installation og brugebar…
Super nem installation og brugebar produkt
Nem, god, effektivt og billig
Nem og god . Jeg havde før et fra Mads Bo, det var så langsomt at mine teenagere ikke gad vente på det, desuden kom der kalk med ud, så der var nok også andet der røg igennem der. Vandfiltreret fra Nordic water er en geni streg, det er ikke kun billigt med filtrene, men også en nem og god løsning, kalken er væk fra vandet og smagen er fantastisk. Vandtrykket er helt i top. Jeg har købt en til resten af familien som også sætter stor pris på dem. Desuden er servicen helt i top, desuden er det dansk lille lokalt firma med top service. Så for pengepungens og dit egets ve og vel, køb fra Nordic-Water. Desuden kan det være den perfekte gave til dem du holder af .
Fantastisk kundeservice og skønt produkt
Fantastisk kundeservice, de hjalp mig med alle mine spørgsmål og filteret fungerer perfekt!

Reply from Nordic Water
Nordic Water leverer et super produkt…
Nordic Water leverer et super produkt med nem installation og markant forbedret smag af drikkevand. Leveringen var hurtig, og filteret fungerer effektivt.
Kæmpe anbefaling herfra

Reply from Nordic Water
Genialt koncept og god service
Genialt koncept og god service. Ikke en finger at sætte på købsoplevelsen💪🏼

Reply from Nordic Water
Nova filteret har virkelig forbedret…
Nova filteret har virkelig forbedret smaget på min vand og øget min generelle sundhed ved at drikke vand fra hanen. Før filteret havde mit vand en eftersmag af klor, som nu er blevet fjernet helt af filteret. Kan klart anbefales.

Fantastisk produkt!
Fantastisk produkt!
Utrolig nemt og installere, og virker bare fantastisk. Jeg kan tydeligt mærke en forskel.
Pakken kom rigtig hurtigt.📦

kvalitetsprodukt med god levering
kvalitetsprodukt med god levering. vil helt klart anbefale til venner og familien.

Reply from Nordic Water
Vi har ekstremt meget kalk i Århus
Vi har ekstremt meget kalk i Århus, og gamle rør som gør at vandet kan smage sjovt. Jeg købte et filter og det gjorde det bedre.
Kan anbefales.

Smart produkt
Smart produkt
Lækkert alternativt end andre dyrer produkter man kan tilkøbe til at gøre ens vand rent. Også er det super nemt at montere
Super glad for mit filter
Super glad for mit filter! Vandet smager så meget bedre, og det er skønt at vide, at det bliver filtreret grundigt. Nem installation og hurtigt leveret. Kan virkelig anbefales til dem, der vil være sikker på at have rent vand derhjemme!
Super god service
Super god service, hurtig levering og fint produkt. Godt alternativ til dyre og store løsninger
Fantastisk god og hurtig service
Fantastisk god og hurtig service. Jeg havde spørgsmål vedr. produktet og jeg fik super hurtig svar!