Nordicbyg Aps  Reviews 12

TrustScore 3 out of 5

3.1

1. Carpenter

Written by the company

Nordic Byg//Montage favner bredt indenfor samtlige tømrer og snedker opgaver. Vi har 20 års erfaring. Vi er kvalitetsbevidst og har seriøse samarbejdes partner. Vi sætter en ære i at levere en gennemtænkt løsning af høj kvalitet, uanset opgaven størrelse. Nordic Byg//Montage bestræber sig på at være på forkant med byggeriets intense udvikling, vi bliver hele tide opdateret på nye produkter og tiltag i faget. Desuden har vi også mange års erfaring med opbygning af butikker i indland og udlandet.

3.1

3-star
2-star
1-star

Rated 1 out of 5 stars

Mit hus er faldet sammen nu

Mit hus er faldet sammen nu, hans søn er også et elendigt menneske

9 January 2023

Kære Dig

Vi har netop set din anmeldelse og vil gerne understrege, at vi ikke har udført noget arbejde på dit hus, og vi har ikke haft noget samarbejde med dig. Vi tager sådanne påstande meget seriøst, da de ikke er retfærdige hverken over for vores virksomhed eller vores omdømme.

Vi opfordrer dig til at fjerne anmeldelsen, da den er falsk og ikke relaterer sig til vores arbejde på nogen måde. Hvis du har spørgsmål eller bekymringer, er du altid velkommen til at kontakte os direkte, så vi kan få afklaret eventuelle misforståelser.

Vi værdsætter ærlige og retfærdige anmeldelser og ønsker at opretholde en respektfuld og professionel dialog.

Med venlig hilsen,
Peter Mondrup Hagemann
Tømrerfirmaet NordicByg

Rated 5 out of 5 stars

Nyt skur og tag på carport

Vi har fået lavet nyt skur skiftet tag på carporten, og det har været et hurtigt og godt forløb. Der har været en fin dialog, hvor Peter har været optaget af, at vi blev tilfredse med resultatet. Det er vi :-) og vi kan varmt anbefale firmaet.

19 November 2022
Rated 5 out of 5 stars

Ødelagt garage så god som ny igen

Jeg var så uheldig at en ung mand kørte direkte ind i min garage og smadrede denne til ukendelighed :(
Til gengæld var jeg så heldig at det blev Nordic Byg der kom til at stå for genopbygningen, for mage til effektiv håndværker skal man lede længe efter.
Jeg frygtede lange ventetider, men Peter tog hånd om sagen og fik arrangeret både sikring, oprydning, containere, aftaler med øvrige håndværkere og montage af port og dør på ingen tid.
Jeg er nu igen den lykkelige ejer af en garage og kan kun anbefale dette firma til andre, jeg har ikke på noget tidspunkt oplevet aftaler eller deadlines der ikke blev overholdt og finder det forfriskende at møde mennesker med en positiv tilgang til tingene.
Jeg er meget taknemmelig for at denne stressende tid blev så kort som den blev og er super tilfreds med det endelige resultat, fem stjerner herfra!!!!!

9 July 2022

Reply from Nordicbyg Aps

En dejlig anmeldelse at gå på ferie med😊
Håber du får glæde af din nye garage

Et virkelig godt forløb!

Peter og hans lærling, William, har gået den sidste uges tid og hjulpet os med at bygge hestestalden så godt som færdigt. Det er HELT utroligt hvor meget de to nåede indenfor det relativt snævre budget vi gav dem, og de har været super gode til at vejlede og sikre at vi endte med løsninger der var langt bedre end vi nogensinde selv ville have fundet på. Og så er det altså en fornøjelse at se hvordan Peter lærer fra sig med respekt og masser af gode råd - både overfor lærningen, men i allerhøjeste grad også overfor mig som var medbygger en del af tiden. Jeg kan virkelig på det varmeste anbefale Nordic Byg!

3 February 2022

Alletiders kolonihavehus

Nordic byg har bygget vores kolonihavehus efter tegninger fra arkitektfirmaet FEM. Kvaliteten af tømrerarbejdet har været i top og kommunikationen mellem os og firmaet har været åben og ligefrem - hvilket vi satte stor pris på. Alle aftaler blev overholdt.
Marianne & Kaspar

27 September 2021

Hej Kaspar
Mange tak for den fine anmeldelse😊
Mvh Peter

Enormt flot stykke arbejde

Vi har netop fået lagt et spritnyt gulv i vores lejlighed og til trods for svære arbejdsbetingelser, har Peter gjort et enormt flot stykke arbejde. Gulvet står knivskarp og overgår alle vores forventninger og tømreren Peter var igennem hele processen utrolig behagelig og professionel. Tak!

5 September 2021

Hej Kasper
Dejligt med en go anbefaling😊

Rated 5 out of 5 stars

Super godt stykke arbejde.

Super godt stykke arbejde.
Havde Nordic Byg til at udskifte døre/vinduer, en terrasse på 1 sal. Og renovering af et rum.
Super god vejledning og et godt stykke arbejde. Peter holder hvad han lover og går meget op i at levere et god service.
Kan kun anbefale firmaet, det bliver ikke sidste gang vi bruger dem.

26 August 2021

Hej Hans
Mange tak for den fine anmeldelse

Køkken med flot finish

Peter har monteret vores nye køkken - en delvis udskiftning af det gamle. Peter havde blik for, hvor der kunne laves bedre/pænere løsninger end dem, der var i det gamle, og resultatet fremstår mere “færdigt” nu end tidligere. Godt håndværk og desuden en meget behagelig personlighed. Desuden har Peter for 8 år siden installeret solpaneler på taget - også der med sans for, at det fremstod med rene linjer.

16 January 2021

Reply from Nordicbyg Aps

Mange tak for den fine anmeldelse🤗

Perfekt udført arbejde.

Fra start til slut var det et godt, og flot stykke arbejde. Det blev endda bedre end vi havde regnet med fordi Peter foreslog os at sætte en automatisk styring i vinduet ifht. regn og temeratur. Det nyder vi så meget.

5 December 2020
Rated 5 out of 5 stars

Nyt tag - kvalitet og håndværk i topklasse

Vi har lige fået udskiftet vores gamle mørnede tag til et virkelig flot og lækkert nyt tag.
Nordic Byg//Montage har leveret super stykke kvalitetsarbejde, hvor der ikke er gået på kompromis med noget - excellent håndværk.
Hele vejen gennem processen har vi fået en super faglig vejledning og har haft en god dialog med teamet.
Teamet har virkelig knoklet på og overholdt alle deadlines, og vi har nu et fremtidssikret tag med de bedste løsninger fra inderst til yderst.
Tak for indsatsen!!!

12 November 2020