Super kundeservice. Min pakke forsvandt, men jeg fik hurtigt fat i kundeservice og de sendte en ny med det samme. Selve produktet og prisen er fin.
See what reviewers are saying
Company replied
Fik leveret saunatæppe hurtigt og problemfrit. hjemmesiden var nem at navigere på, fandt hurtigt det vi skulle bruge. Sauna tæppet lever op til vores forventninger og kvalitet. Vi havde nogle spør... See more
Written by the company
Kvalitets wellnessudstyr med fokus på velvære sundhed, og skønhed.
Hvidemosevej 15, 4070, Kr Hyllinge, Denmark
- kontakt@nordiczen.dk
- nordiczen.dk
Super kundeservice.
Selve produktet og prisen er fin.
Pålidelig & Super kundeservice
Pålidelig & Super kundeservice
Super kundeservice.
Bestilte en kølende “kramme” pude d.14 januar 2026. En sød medarbejder ringer samme dag og spørger om jeg vil bestille et pudebetræk med ( det havde jeg glemt ) så de får det sendt afsted sammen.
Hurtig sending af ordre, super sød medarbejder og service.
Ikke sidste gang jeg handler her.
Kan klart anbefales :)
Body pillow 🌟
Saunatæppe og rejsebælte
Jeg er ny i forhold til infrarød teknologi, men til gengæld meget erfaren med daglige smerter efter 25+ år med både fibromyalgi, hormonrelaterede smerter samt gigt. Jeg har prøvet mangt og meget uden varige resultater, og var da derfor også naturligt skeptisk, da jeg hørte om det infrarøde saunatæppe. Hos Toni fik jeg en prøvetime inden, jeg besluttede mig for et køb, og virkningen udeblev ikke allerede efter første behandling. Positivt overrasket oplevede jeg en lindring og en lethed i kroppen, som stod i skarp kontrast til den blytunge betonfornemmelse, jeg efterhånden har vænnet mig til at leve med. Det varede ca. 14 timer. Selvfølgelig ønskede jeg at fortsætte med behandlinger hjemme – præcis når jeg har tid og behov for det. Efter blot en uge har jeg oplevet en bedring, som dog endnu ikke er permanent, men som giver håb om at vedvarende hyppige behandlinger kan skabe ”den gode cirkel” af bedring og dermed blive selvforstærkende. Især om morgenen kan jeg være meget smerteplaget, og finder lindring ved at starte dagen med ”en tur i posen”. Derved har jeg desuden kunne skære lidt ned på smertestillende medicin. Jeg investerede også i det infrarøde rejsebælte, som jeg let kan bringe med mig, og som er et rigtig godt supplement til saunatæppet, især for mine kroniske lændesmerter.
Toni skal især have stor ros for sin vejledning, imødekommenhed og udstrakte kundeservice. Kunder kan roligt være trygge i hans hænder.
God service, hurtig afhandling. Jeg havde ikke bestilt pudebetræk til puden til min gravide kone, men ejeren var så venlig at kontakte mig og minde mig om det, så betrækket kunne komme med i samme ordre.
Bedste kundeservice
Toni yder en kundeservice udover det sædvanlige.
De produkter jeg har prøvet/købt er af høj kvalitet - kan kun anbefale Nordiczen
Anmeldelse af Infrarød Travel Bælte
Anmeldelse af Infrarød Travel Bælte
Jeg havde faktisk ikke de store forventninger, da jeg købte det infrarøde Travel bælte – men hold nu op, hvor har det hjulpet! Jeg har døjet med lændesmerter i lang tid, især når jeg sidder meget ned eller kører bil. Bæltet giver en virkelig behagelig varme, der går dybt ind og lindrer smerterne på en måde, jeg ikke har oplevet før. Det er nemt at tage med overalt, og jeg bruger det nu næsten dagligt. Det føles som en lille pause til kroppen – og det har virkelig gjort en forskel for mig.
5/5 pude
5/5 pude
Jeg har brugt deres store pude, som er i super kvalitet. Den er praktisk, da man kan fylde fyld i og tage fyld ud, hvis man ønsker det
Købte en luksus PEMF måtte i gave til…
Købte en luksus PEMF måtte i gave til min mor. Der var rigtig hurtig levering på kun 2 dage. Og fik god og uddybende hjælp og information efterfølgende.
Kæmpe anbefaling!
Jeg har købt en ‘body pillow’ og sover nu meget bedre! Den aflaster min krop de rigtige steder, og er også brugbar når man f.eks. sidder op ad den i forskellige stillinger. Fantastisk service og vejledning ved spørgsmål, og jeg følte mig værdsat som kunde.
Super fleksibel løsning / produkt
Super produkt, kvalitet. Kan bruges i rigtig mange sammenhænge. Super service/dialog, god pris og hurtig levering. 1000 TAK
Aldrig har en online oplevelse været så god
Nordic Zen leverer en helt uovertruffen service, på et niveau vi endnu ikke har oplevet andre steder i Danmark. Det har været så forfriskende at købe hos en webshop, som faktisk gør en indsats for at yde en personlig betjening! Jeg kan ikke beskrive nok hvor godt vi føler os behandlet og vi kan ikke anbefale Nordic Zen nok, hvis I falder over et produkt på deres hjemmeside. De er et pragteksemplar på, hvordan alt online handel burde foregå i Danmark.

De varmeste anbefalinger herfra
De varmeste anbefalinger herfra. God service og hurtig levering af det skønne saunatæppe. Det er nemt at betjene, varmer hurtigt op og nemt at pakke væk igen. Det er som et varmt kram af hele kroppen….. om man fryser eller har spænding i kroppen, så giver det en skøn afslappende effekt. Har anbefalet det til flere allerede her en måned efter mit køb.

Reply from Nordiczen
Min bodypillow fra Nordiczen er…
Min bodypillow fra Nordiczen er fantastisk til støtte, især når man slapper af på sofaen. Den aflaster hofter og ryg, giver ekstra komfort og gør det nemt at finde en behagelig position, især for dem, der ligger på siden. Et must have😀

Reply from Nordiczen
Kan man virkelig få så god service?
Kan man virkelig få så god service?
Ligger med et akut lændehold og de har tilbudt at komme ud på min adresse og levere en madres.
Da de ikke havde det ønskede produkt på lager lige nu, låner jeg et andet infrarød produkt indtil da.
Vender tilbage med anmeldelse-virkning af produkt.
Er det lige så godt som deres service, er der ikke noget at sætte en finger på.

Fantastisk hjælp mod smerter og vægttab
Fantastisk hjælp mod smerter og vægttab
Jeg har prøvet flere forskellige saunatæpper, men må ærligt tilstå, at kvaliteten her er en helt anden. Jeg har haft smerter i kroppen, især på grund af overvægt, hvilket har gjort det svært for mig at bevæge mig. Efter at have prøvet NordicZen.dk's saunatæppe, er jeg virkelig imponeret over, hvor meget det har hjulpet mig – især over tid. Ikke kun har tæppet hjulpet med at lindre mine smerter, men det har også bidraget til, at jeg kan forbrænde kalorier, selv når jeg ikke kan være fysisk aktiv.
Det er blevet en fast del af min hverdag, og jeg føler virkelig, at det giver mig en mulighed for at gøre noget godt for min krop, selv når jeg ikke har energi eller mulighed for at træne. Jeg kan varmt anbefale det til alle, der søger en effektiv måde at håndtere smerter og støtte deres vægttabsrejse!

Reply from Nordiczen
Jeg er virkelig imponeret over mit…
Jeg er virkelig imponeret over mit saunatæppe! Det er super nemt at bruge, varmer hurtigt op, og jeg føler mig helt afslappet efter hver session. Perfekt til at få en svedetur og samtidig afstresse. Jeg kan klart mærke, at min hud bliver blødere, og jeg føler mig lettere bagefter. Kan varmt anbefale det til alle, der vil have en spa-oplevelse derhjemme!

Reply from Nordiczen
God service og fint produkt
Rigtig god kundeservice fra start - da jeg manglede at få mail på forsendelsen, skrev jeg til dem, og blev hurtigt ringet op og fik senere en besked med tracking nr.
Jeg købte deres aeroplus 360 styler, som jeg synes fungerer rigtig godt. Den kommer desuden i en mega fed æske til at have den i. Jeg har bølget/krøllet hår, og købte den primært for at få en god løsning til at glatte og tørre det værste, så jeg ikke skal bruge lang tid på at style mine krøller eller glatte hår.
Jeg er ret tilfreds med hvordan den glatter håret, det ser mere naturligt ud, end når man bruger et glattejern, og det bliver ikke ligeså tyndt og fladt heller :D

Aroniasaft var god:)
Saften gjorde det virkelig godt i forhold til at rense ud i
systemet

Reply from Nordiczen
PEMF måtten er virkelig et hit
PEMF måtten er virkelig et hit. Det bedste er bare at ligge en sommer aften på terrassen med varme og infrarød
behandling👌 Søde folk hos NordicZen😄