Nordisk e-handel Reviews

TrustScore 4.5 out of 5

4.5

See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Jag vill på alla sätt och vis rekommendera det här företaget då min upplevelse i min kontakt med dem är 100% positiv De är hjälpsamma, trevliga, stöttande. förstående och de vet verkligen vad de gör... See more

Rated 4 out of 5 stars

Som egenföretagare bedriver vårt företag USV inomhusmiljö AB idag enbart e-handel, företaget har haft god hjälp av Nordisk ehandel genom deras plattform. Den har utvecklats genom tiden som är till för... See more

Rated 5 out of 5 stars

Välfungerande nätbutik som skäddarsyddes för vårt behov och som är kopplad till Specters affärssystem. Vår nätbutik är en B to B butik med både huvuvdprodukter med bilder och reservdelar som visa... See more

Rated 3 out of 5 stars

Det lämnar lite att önska. Mycket blir rätt tungjobbat och tar tid då man som användare inte får tillgång till vissa funktioner man behöver vid diverse integrationer och liknande och man behöver därfö... See more

Company details

1. Ecommerce solution provider
  2. DNS Provider
  3. E - Commerce Agency
  4. Web hosting company

Written by the company

Nordisk e-handel, Made in Skåne, är det självklara valet för dig som vill starta webbutik på nolltid med alla funktioner och integrationer som krävs för att bygga en framgångsrik e-handel. Anpassa e-handelslösningen helt efter dina behov med full flexibilitet som ger dig alla förutsättningar att växa utan att byta plattform.

Contact info

4-star
3-star
2-star
1-star

No recent history of asking for reviews

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

All reviews

0 reviews in the last 12 months

Write a review

Rated 5 out of 5 stars

Global ehandel för våra behov...

Nordisk e-handel har varit vår plattform de senaste drygt två åren och hjälpt oss att nå ut till en global marknad.

9 June 2020

Reply from Nordisk e-handel

Tack för det fina omdömet Gustaf.

Rated 4 out of 5 stars

Ett smidigt och bra verktyg som fungerar!

Ett smidigt och bra verktyg som fungerar!

Vi har varit kunder hos Nordisk E-handel i många år och det är en plattform som fungerat och gör det den är till för, skapa en smidig och bra e-handelslösning. Som kunder är vi mycket nöjda med support och med bra kontaktpersoner. Det som finns att önska i nuläget är en bättre design-editor/livepagebuilder för att lättare hantera design, block osv. Detta känns lite tungrott och lite daterat som det är nu.

6 May 2020
Rated 3 out of 5 stars

Ett antal steg framåt...

Vi har varit kunder hos Nordisk e-handel sedan årsskiftet 2014-15. I början fick vi betala för utveckling som från början lät som att det ingick men sedan inte gjorde det vilket ledde till en situation med växande missnöje och vi var på gränsen att byta leverantör. Men sedan lite drygt ett år tillbaka finns ett antal nya medarbetare som är mer införstådda med att de säljer en tjänst och vi har tagit ett antal steg framåt.
Mvh Robert Kos
Stierna Equestrian Sportswear AB

24 April 2020

Hej Robert

Tack för din ärliga recension. Vi har helt klart mycket att ta igen från hur saker har hanterats tidigare, men det är skönt att höra att även du tycker vi är på rätt väg.
Jag hoppas att vi snart kan förtjäna ett rungade 5/5 så du har den leverantören vi vill vara.

Med vänlig hälsning,
Filip Broman, Produkt- & Projektchef Nordisk e-handel

Rated 2 out of 5 stars

Tungrott och i vissa läge osmidig…

Tungrott och i vissa läge osmidig hantering.

23 April 2020

Reply from Nordisk e-handel

Tack för omdömet. Du får gärna dela med dig om vad du tycker kunde varit bättre och hur hanteringen kunde blivit smidigare. Vi vill alltid bli bättre och tar gärna emot feedback från våra kunder som kan hjälpa oss att förbättra vår tjänst.

Rated 4 out of 5 stars

Stark plattform med många designmöjligheter

Riktigt bra plattform med många möjligheter, saknar lite enklare verktyg för att sortera in produkter i kategorier och att sortera produkterna i kategorierna med simpel drag and drop.

Har blivit mycket bättre senaste året så ser fram emot kommande år

21 April 2020

Reply from Nordisk e-handel

Tack för du delade dina synpunkter med oss Staffan. Vi tar vidare dina önskemål och använder dem i utvecklingssyfte för Nordisk E-handel.
Önskar dig en trevlig måndag!

Emma är en pärla

Emma är en pärla, grym hjälp för oss som inte kan allt om IT.

20 April 2020

Reply from Nordisk e-handel

Tack för det fina orden. Det ska jag föra vidare till henne :)

Bra och enkelt.

I grund och botten ett bra verktyg. Något enkelt dock och vissa basala funktioner saknas. Men på det hela lättanvänt och enkelt.

20 April 2020

Reply from Nordisk e-handel

Hej Henrik, tack för ditt omdöme.
Vi tar jättegärna emot feedback och förslag på funktioner som saknas om det är något speciellt du tänker på. Mejla in det till oss så kollar vi igenom det och tar med oss det vidare i utvecklingssyfte för Nordisk E-handel.

Snabbt

Snabb service

Reply from Nordisk e-handel

Tack för det fina omdömet.
//Johanna

Bra och modernt

Bra och modernt. Möjligtvis finns förbättringsmöjligheter för hanteringen i admin

Reply from Nordisk e-handel

Tack för ditt trevliga omdöme. Vi jobbar ständigt med att förbättra vår tjänst och strävar hela tiden efter att bli bättre.
Är det något speciellt du tänker kring förbättringsmöjligheter för Nordisk E-handel och hanteringen i admin så får du gärna mejla in de till oss så vi kan ta del av det och använda punkterna i utvecklingssyfte.
Önskar dig en trevlig dag!

Superbra service!

Superbra service!
Löser det mesta och snabba återkopplingar.
Nöjd!

Reply from Nordisk e-handel

Tack för det trevliga omdömet!

Rated 5 out of 5 stars

Nöjd kund sedan många år

Petite Charlie har använt sig av Nordisk e-handel under många år. Vi är mycket nöjda - alltid snabb och proffsig hjälp i kombination med trevligt bemötande. Camilla/Petite Charlie - personliga posters online

Reply from Nordisk e-handel

Tack för du tog dig tid att dela dessa fina orden med oss. Så kul att ni är nöjda med vår tjänst. Det är ett stort nöje från vår sida att få jobba tillsammans med er.

Rated 5 out of 5 stars

En fantastisk E-handelsplattform med en…

En fantastisk E-handelsplattform med en mängd möjligheter. Supporten är underbar, snabba svar och enkla förklaringar till oss som inte lever i en datavärld. /Butik PS AB

22 July 2019

Reply from Nordisk e-handel

Stort tack för de fina orden! De tar vi gladeligen vidare till våra medarbetare på supporten.

The Trustpilot Experience

Learn about Trustpilot’s review process.

Here are 8 tips for writing great reviews.

Take a closer look