nordjyskemuseer.dk Reviews 3

3-star
2-star
1-star

Rated 2 out of 5 stars

Frigivelse af billetter i dag

Jeg har så mange andre ønsket at få billetter. Jeg fik oplyst at i dag den 24. maj kl 10.00, vil I frigive billetter igen.
Jeg gøre klar og tænder min computer 09.58. Hvad erfarer jeg???
Jeg er nummer 2000 i køen!!!!! ?????Hvordan i alverden kan det lade sig gøre, når I først skal åbne for billetsalg klokken 10.00?? Aner ikke om jeg får nogle billetter nu ☹️ Uprofessionelt og unfair …

24 May 2023
Unprompted review
Rated 1 out of 5 stars

Virkelig dårlig service & information

Jeg er selv guide på et andet af landets koldkrigsmuseer og har derfor spændt ventet på Regan Vest skulle åbne for offentligheden.

I november skriver jeg til museet omkring jeg vil samle en gruppe medinteresserede og tage til det nordjyske i maj måned.
De ringer tilbage til mig indenfor nogle dage og vi aftaler, at jeg skulle vende tilbage medio marts, med antal deltagere og så ville der blive sat det antal gruppeture op, som nødvending.
Et par dage inden min tilmeldingsfrist for deltagelse i turen, ringer jeg museet op igen, for lige at bekræfte vores aftale, samt evt aftale tider for rundvisning.

Men til stor undren og skuffelse, blev jeg oplyst, at de ikke havde skrevet det i kalenderen eller noteret noget og nu er alt udsolgt.
Det er meget langt fra hvordan vi selv behandler forespørgsler på vores museum eller i det hele taget langt fra god kundeservice.
Her står jeg med en stor gruppe mennesker som har taget fri fra arbejde og glædet sig til vi skulle se bunkeren.

Det eneste jeg fik, var en undskyldning for de ikke havde været 180% klare i deres kommunikation!!

Kære Nordjyske museum, I har ikke engang været 1% klar i jeres kommunikation, så havde I jo oplyst mig om, at jeg skulle bestille på forhånd eller en anden løsning.
Aftalen var klart, at jeg skulle vende tilbage medio marts og så ville der blive lavet det/de hold som var nødvending!

Skrevet på vegne af en stor gruppe meget skuffede historieinteresserede!

17 March 2023
Unprompted review