Nustreamen Reviews 7

3-star
2-star
1-star

How this company uses Trustpilot

See how their reviews and ratings are sourced, scored, and moderated.

Rated 1 out of 5 stars

Trap hier a.u.b niet in!

Trap hier a.u.b. niet in mensen! Er worden artikelen aangeboden onder valse afbeeldingen. Je besteld een artikel waarbij een Chromecast van Google aangeboden wordt maar krijgt een compleet ander C-merk in huis. Sterker nog, de afstandbediening is niet eens te koppelen en je kunt er dus helemaal niks mee

6 February 2026
Rated 1 out of 5 stars

Een Mortal q2s straeming box google tv…

Een Mortal q2s straeming box google tv dongel met afstandsbediening besteld voor 65 euro. Veel te duur, al gezien voor 30 euro elders. Ingebouwde chromecast aanwezig die via Google Home niet is te koppelen, is niet te vinden in mijn netwerk. Er zit een gebruiksaanwijzi g bij voor een kastje Androidtv waar ik dus niets aan heb.Twee keer geprobeerd te bellen, telkens voicemail. Geen reactie op mail. Pure oplichting.

19 December 2025

Chromecast besteld

Heb diverse uittreksels gekocht via kvk. Eigenaar blijkt ene Stefan Snijtsheuvel te zijn. Overigens weet ik niet of Stefan als voornaam klopt. Het kan ook Djino, Lee-roy, Tino of geronimo Snijtsheuvel zijn. Andere handelsnamen zijn fastlifemedia.nl
Tino Snijtsheuvel & Zonen komt dus ook voorbij.

SBI-code: 73120 - Handel in advertentieruimte en -tijd
SBI-code: 73110 - Activiteiten van reclamebureaus
SBI-code: 90110 - Literaire creatie en compositie van muziek

Chromecast besteld, nooit wat ontvangen. Melding gemaakt bij de politie en adresgegevens doorgestuurd.

10 December 2025

Bijna oplichting

Het product voldoet niet en is waardeloos.
Neemt telefoon niet op.
Heeft daarnaast algemene voorwaarden die in strijd zijn met het consumentenrecht.
Ene Stefan neemt het ten slotte niet zo nauw met algeheel kopersrecht.
Ik zal het artikel maar terugsturen zonder instructie.

10 October 2025

Sleche klantenservice …

Tv stick besteld voor netflix en youtube. Op de site stonden beiden onder de onder de mogelijkheden.
Na installatie gaf tv stick aan dat deze niet compatibel was met netflix.up date van de app was onmogelijk. Op beide 06 nummers onder openingstijden gelijk de voicemail. Op E-mail werd pas gereageerd nadat 5 werkdagen na hulpvraag de aankoop wegens dwaling was ontbonden. Geen retourneren volgens hun retourbeleid.moest t zelf regelen. Geen reactie dat tv stick retour ontvangen was of dat ze betaling geannuleerd hadden. Gelukkig via paypal betaald met kopersbescherming... of producht niet voldoen kan geen opmerkingen. De klantenservice is met 1 woord :schandalig.

12 September 2025

Artikel ontvangen

Artikel ontvangen, maar wil ‘m retourneren. Hij is ongeopend. Ik heb een mail gestuurd, gebeld naar twee verschillende nummers maar geen reactie. Beide nummers zijn ook niet bereikbaar.

Waardeloze service dit.

15 September 2025

Is this your company?

Get free account

The Trustpilot Experience

Learn more about other kinds of reviews.

Take a closer look