Zamówienie dotarło bardzo szybko, a produkty (czepek jedwabny, krem do loków i pianka do włosów kręconych) rewelka. Długo zastanawiałam się nad zakupem, ale warto było; czepek naprawdę robi robotę, a... See more
See what reviewers are saying
Od niedawna stosuję państwa kosmetyki.Mam cerę wymagającą i muszę uważac na kremy które używam.Już dziś mogę powiedzieć że trafiłam w 10.Cera nawilżona,wypoczęta.Plus to oczywiście naturalne składniki... See more
Oceniam usługę wysoko. Przygotowanie zakupionego produktu do kuriera było bardzo szybkie. Dla osób, które czekają na dany produkt i chcą go jak najszybciej polecam tą firmę
Nutridome to bardzo rzetelna firma. Produkty są świetnej jakości, a przesyłka błyskawiczna. Wszystko jest pięknie zapakowane i zabezpieczone. Kupuję perfumy i suplementy od jakiegoś czasu i jestem w 1... See more
produkty super ,szybka dostawa
produkty super ,szybka dostawa , mily gratis od firmy bardzo polecam
dobre ceny szybka dostawa
Niestety samo super zapakowanie …
Niestety samo super zapakowanie przesyłki nie wystarczy ,ja zakupiłam produkty, które mnie rozczarowały ,zapach cuchnie lizolem,pomadka trzyma się chwilę...no może krem CC ok podsumowując to był mój pierwszy i ostatni zakup.
Polecam korzystanie z oferowanych produktów
Polecam korzystanie z oferowanych produktów Nutridome.
Jestem bardzo zadowolona z zakupionego kremu CC.
Logistyka fantastyczna !!!!
Super polecam
Świetne produkty
Świetne produkty, dostarczone w bardzo starannie zapakowanej paczce. Polecam
Odżywka dotarła bardzo szybko
Odżywka dotarła bardzo szybko, a sam zakup był bardzo prosty i też szybki.
Super szybka wysyłka
Super szybka wysyłka. Ślicznie zapakowany a produkty są doskonałej jakości. Polecam
Kosmetyki są godne polecenia!
Płyn do demakijażu dobrze zmywa twarz po całym dniu pracy. Krem dobrze się wchłania.
👍 polecam
Szybko, bezpiecznie opakowane, pierwszy mój zakup, jestem zadowolona
Wzorowa transakcja
Niezgodny z informacją termin dostawy
Przesyłka dotarła szybko i była bardzo…
Przesyłka dotarła szybko i była bardzo ładnie opakowana
Profesjonalne wykonanie usługi
Mega produkcja!!
Mega produkcja!!! Szybka wysyłka. Jestem bardzo zadowolona. Polecam serdecznie
The Trustpilot Experience
Learn more about other kinds of reviews.
Learn about Trustpilot’s review process.
Here are 8 tips for writing great reviews.