See what reviewers are saying

Rated 5 out of 5 stars

Vi har købt spisebordstole - Hundevad Baron og fik hele vejen igennem en helt fantastisk service af Kasper!! Lige fra aftalen i hans showroom, til han tillidsfuldt lånte os en med hjem på prøve u.b. B... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantatisk service ! Jeg fik mine 6 bestilte stole leveret, og der var en fejl, som jeg gjorde Ny-stol opmærksom på, og Kasper reagerede straks, og fik iværksæt et bytte. Tonen var så fin hele vejen -... See more

Rated 5 out of 5 stars

Kan kun anbefale Ny Stol. Kasper yder en fantastisk god service. Vender altid tilbage som lovet. Købte læderstole der var helt i top.

Rated 5 out of 5 stars

Super god service fra start til slut ! Rigtig fine stole til en god pris :) og MEGET hurtig levering, kan varmt anbefale Ny-stol.dk

1. Living room shop
  2. Children's Furniture Shop
  3. Childrens Shop
  4. Furniture accessories supplier
  5. Lighting Shop
  6. Office Furniture Shop

Written by the company

Hos ny-stol går vi efter at alle vores kunder for en tryg og god oplevelse i deres næste møbel køb. Vi giver den bedste service vi kan og går efter at svare vores kunder så hurtig vi kan. For en god oplevelse starter med en god dialog. Vi har stole og børnemøbler til et hvert behov. Tak for din opmærksomhed.

4.6

1-star

Replied to 100% of negative reviews

Typically replies within 24 hours

hurtig ekspedition

meget hurtig afsendelse, og stolene ser meget fine ud.

6 June 2025

Hej Kis.
Mange tak for din fine kommentar og stjerner. Vi er rigtig glade for din oplevelse hos Ny-stol.dk.

Rigtig god sommer :) VH Kasper

ingen problemer ved retur

ingen problemer da vi ikke syntes farven da stolene kom hjem

8 January 2025

Reply from Ny Stol

Hejsa. Mange tak for jeres anmeldelse :) Håber vi kan hjælpe en anden gang. Vh Kasper

Rated 5 out of 5 stars

Virkelig god betjening og hurtig…

Virkelig god betjening og hurtig levering. Servicen helt i top. Kan varmt anbefale dette firma

13 January 2025

Reply from Ny Stol

Hejsa. Mange tak for de pæne ord, håber jeg kan hjælpe en anden gang. PS Tak for hjælpen med at få sovesofaen ind :)
Vh Kasper Ny-stol

Virkelig god købsoplevelse

Jeg har længe søgt efter swing stolen fra Hundevad & Co.
Naturplank.dk og plankebord.dk har dem til ca. 3200 i rustik brun.
Hos Ny-stol.dk fik jeg dem til ca. 2400 pr. Stk.
Ny-stol er også det eneste sted hvor det var muligt at tilkøbe en pude (for ærligt, den er lidt hård 😁), puder er bestilt, og ankommer snart.
Har talt med Kasper flere gange, og jeg kan kun anbefale Ny-stol.dk

30 September 2024

Hej Jimmy.
Vi er utrolig glade for din oplevelse hos Ny-stol.dk. Vi takker mange gange for din anmeldelse. Rigtig god dag. Kasper

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk service hele vejen.

Fantastisk service hele vejen.
Hurtigt svar, god pris og levering på adressen indenfor 3 dage. Mine varmeste anbefalinger.
Vh. Laila

23 September 2024
Unprompted review

Reply from Ny Stol

Mange tak for de flotte ord.🙂
Håber i bliver rigtig glade for de nye stole.
VH Kasper ny-stol

Fantatisk service !

Fantatisk service !
Jeg fik mine 6 bestilte stole leveret, og der var en fejl, som jeg gjorde Ny-stol opmærksom på, og Kasper reagerede straks, og fik iværksæt et bytte. Tonen var så fin hele vejen - så de største anbefalinger herfra!

26 February 2024

Hej Rikke.
Mange tak for de fine ord og stort tillykke med dine nye stole :)

Take a closer look