Vi har købt spisebordstole - Hundevad Baron og fik hele vejen igennem en helt fantastisk service af Kasper!! Lige fra aftalen i hans showroom, til han tillidsfuldt lånte os en med hjem på prøve u.b. B... See more
Company replied
Fantatisk service ! Jeg fik mine 6 bestilte stole leveret, og der var en fejl, som jeg gjorde Ny-stol opmærksom på, og Kasper reagerede straks, og fik iværksæt et bytte. Tonen var så fin hele vejen -... See more
Company replied
Kan kun anbefale Ny Stol. Kasper yder en fantastisk god service. Vender altid tilbage som lovet. Købte læderstole der var helt i top.
Company replied
Super god service fra start til slut ! Rigtig fine stole til en god pris :) og MEGET hurtig levering, kan varmt anbefale Ny-stol.dk
Company replied
Hos ny-stol går vi efter at alle vores kunder for en tryg og god oplevelse i deres næste møbel køb. Vi giver den bedste service vi kan og går efter at svare vores kunder så hurtig vi kan. For en god oplevelse starter med en god dialog. Vi har stole og børnemøbler til et hvert behov. Tak for din opmærksomhed.
Håndværkervej 8, 6710, ESBJERG V , Denmark
Replied to 100% of negative reviews
Typically replies within 24 hours

Reply from Ny Stol
Hurtig ukompliceret handel og super support over telefonen

Reply from Ny Stol
Virkelig god betjening og hurtig levering. Servicen helt i top. Kan varmt anbefale dette firma

Reply from Ny Stol
Hurtig levering og den virker helt fint som sovesofa.

Reply from Ny Stol
Jeg har længe søgt efter swing stolen fra Hundevad & Co.
Naturplank.dk og plankebord.dk har dem til ca. 3200 i rustik brun.
Hos Ny-stol.dk fik jeg dem til ca. 2400 pr. Stk.
Ny-stol er også det eneste sted hvor det var muligt at tilkøbe en pude (for ærligt, den er lidt hård 😁), puder er bestilt, og ankommer snart.
Har talt med Kasper flere gange, og jeg kan kun anbefale Ny-stol.dk

Reply from Ny Stol
Fantastisk service hele vejen.
Hurtigt svar, god pris og levering på adressen indenfor 3 dage. Mine varmeste anbefalinger.
Vh. Laila

Reply from Ny Stol
Jeg bestilte stole online, og havde dem i løbet af få dage. Så nemt.

Endelig oplevelse god betjening .Kunne ikke være bedere .vh Anne-Marie

Fantatisk service !
Jeg fik mine 6 bestilte stole leveret, og der var en fejl, som jeg gjorde Ny-stol opmærksom på, og Kasper reagerede straks, og fik iværksæt et bytte. Tonen var så fin hele vejen - så de største anbefalinger herfra!

Reply from Ny Stol
Købte kurve til min datter, som hun blev rigtig glad for. Varen kom et par dage efter jeg bestilte. Kan anbefales :-)