Company details

1. Events & Entertainment

Information provided by various external sources

Støvsugerposer sendes fragtfri i Danmark, Kæmpe udvalg til Lave priser og det er nemt at bestille. Vi har helt sikkert posen til din støvsuger model ellers spørg os.

4.2

3-star
2-star
1-star

Rated 5 out of 5 stars

God service og hurtig levering

Skrev til kundeservice fordi jeg var i tvivl om hvilke støvsugerposer jeg skulle bestille. Blev ringet op en time senere. Blev hjulpet og jeg fik bestilt. Allerede dagen efter blev de leveret. God service og hurtig levering. Allerbedst er det at der er fri fragt.

1 May 2025
Rated 2 out of 5 stars

Bestilte min vare og fik den men der er…

Bestilte min vare og fik den men der er ikke det i som der står på posen... Det drejer sig om 4 stk poser hvor der tydeligt står der medfølger et filter som jeg faktisk skal bruge da jeg har en støvsuger hvor man skal skifte dette ved motoren en gang i mellem. De sagde at de var gået væk fra det da der åbenbart er kommet et nyere system hvilket er under alt kritik for jeg har det lidt sådan at jeg har sku betalt for en vare hvor noget mangler uanset hvad svarer lidt til og købe 5 bananer på tilbud men der var lige en som havde spist den ene så du går kun 4 men betaler for 5 sådan er det bare( Det er jo ikke alle der ejer det nyeste nye i forhold til støvsugere) syntes sku de burde sende mig et filter uanset hvad da jeg har betalt for det.
Der bør jo oplyses om at du ikke får det hele i din vare når du handler her er sku ret skuffende oplevelse at man på den måde skal blive snydt for noget man skal bruge.

9 April 2024

Hold da op

Hold da op, jeg bestilte igår og fik støvsuge poserne idag, det er da helt vildt, tak, så hurtig service har jeg ikke oplevet tidligere🌹

22 February 2024
Rated 5 out of 5 stars

købte poser i januar 2017 og har lige…

købte poser i januar 2017 og har lige genbestilt igen i dag - Faktura og visit kort lå i emballagen da jeg tog den sidste poser.
Der kan jeg se hvor og hvad jeg har købt tidliger - så det var bare ind på nypose.dk og søge på samme varenummer. Prisen var 5 øre billigere end i 2017. Det man man kalde stabile priser. Så jeg har slet ikke ledt andre steder, bare bestilt her igen.

4 November 2023
Rated 3 out of 5 stars

Hjemmeside ikke optimal

Har ikke tal på, hvor mange år jeg snart har handlet støvsugerposer til skiftende støvsugere hos nypose.dk.
I lige så mange år har hjemmesiden været den samme, mere eller mindre, og på ingen måde optimeret til mobilskærme. Det er især et problem, når der skal betales, hvor skærmen flimrer, og der er problemer med overhovedet at kunne komme til at betale.
Jeg har denne gang benyttet mig af det gode tilbud om tyve poser til en billig penge. Så går der lang tid, inden jeg skal besøge siden igen, og så håber jeg at ovenstående er bragt i orden. Jeg vil nødig finde nye græsgange, for det er, nej ikke nemt i øjeblikket, men hurtigt - i hvertfald på leveringen...

1 July 2023

Fantastisk service.

Fantastisk service.
Bestilte en vare lige før påske. Blev ringet op at varen desværre var i restordre og først kunne leveres efter påske. Jeg havde slet ikke forventet andet. Alligevel får jeg besked om at varen leveres påske lørdag. Se det er god service. Kan varmt anbefale at handle der.

23 April 2022
Rated 4 out of 5 stars

Rigtig god service

Rigtig god service. Fik forkert del til Miele støvsuger, men fik uden ekstra besvær og unødigt tidsforbrug rettet op på fejlen og tilsendt korrekt del.

16 December 2018
Rated 1 out of 5 stars

Betalingsløsningen er kritisabel

Betalingsvinduet åbner i et nyt vindue på siden, hvor det er umuligt at kontrollere om forbindelsen er krypteret, da browseren kontrolrutiner kun virker på hovedsiden, som i hvert fald ikke er krypteret.
Et certificat koster ikke det helt store og kan faktisk fås gratis fra Let's Encrypt, så der er ingen grund til ikke at kryptere alle forbindelser til siden helt fra starten af.

25 January 2017
Rated 1 out of 5 stars

Ikke modtaget

Efter 7 dage og flere henvendelser har jeg stadig ikke modtaget mine poser.

12 August 2016
Nypose logo

Reply from Nypose

Hej Heidi

Vi kontaktede dig da du ikke havde udfyldt dine leveringsdata korrekt ve bestilling, derefter sendte vi samme dag din pakke.
At den ikke kom efter nogle dage er desværre fordi Post Danmark har ændret i deres leveringsbetingelser, så man kan forvente op til 5 hverdage før de leverer.

Da vi talte sammen omkring manglende levering, sendte vi dig en ny pakke og fik den anden efterlyst. Vi har efterfølgende indtalt en besked på din telefon og skrevet til dig for at følge op på leveringen, men intet hørt fra dig. Så vi går ud fra at du har modtaget pakken og mener vi har gjort hvad vi kunne i denne sag.

Hilsen
Janne

Super butik

Denne butik skal have de varmeste anbefalinger herfra. Levering kan vel næppe gå hurtigere, og så endda på helligdage. Bestilte varer juleaften, email besked besked om afsendelse anden juledag, modtog varerne dagen efter.

27 December 2012

PERFEKT

Bestilte fredag aften kl. 18. Modtog mine varer mandag morgen. Gratis levering og gode priser er jo også et plus!!

5 November 2011

Take a closer look