Nystrøm & Krabbe A/S Reviews 112

TrustScore 3 out of 5

3.0

See what reviewers are saying

Rated 1 out of 5 stars

Jeg fik monteret forreste kikkert baser på min riffel i midten af marts og kom af med 1250 dkr for det. Det er 2 skruer og locktite hullerne og gevind var der i forvejen. Efter ca 20 skud faldt d... See more

Rated 3 out of 5 stars

Fik leveret jakker af samme mærke og størrelse, men forskellige modeller. Til trods var der stor forskel på størrelsen. I den situation savner man returlabel og info på at sende retur, som mange andre... See more

Rated 5 out of 5 stars

Fantastisk og venlig personale som har været sød og guide os gennem købet af en haglgevær til vores søn. Valgte gratis at gennemgå en haglgevær, som vi havde købt hos Hunter Training Academy - og kun... See more

Rated 3 out of 5 stars

Jeg har haft fornøjelsen af at købe 2 sæt jagttøj, 2 par støvler, 2 skydestokke, min riffel, ammo, en masse diverse jagtartikler, og været en del i biografen. I alle tilfælde var betjeningen god, ven... See more

Company replied

4-star
3-star
2-star
1-star

Hasn’t replied to negative reviews

Mangler produkt søgning

Der mangler mulighed for at kunne søge på de enkelte produkter og artikler

Nystrøm & Krabbe A/S logo

Reply from Nystrøm & Krabbe A/S

Hej Finn

Går ud fra det er vores hjemmeside du tænker på her.
da den stadig er ny er alt feedback god feedback.
Som den er nu er der et søgefelt i øverst højre hjørne, som dog kun virker til søgning af produkt/kategori søgning. Vi optimere hele tiden så dette skulle gerne blive meget bedre på sigt.

Mvh. Nystrøm & Krabbe A/S

Rated 4 out of 5 stars

N&K er MIN jagtforretning.

Forretningen giver en god personlig betjening, og viser interesse for mig som kunde i vores fælles passion: Jagt.
Synes det var på tide at hjemmesiden blev opdateret, og her skal N&K fremadrettet være mere synlige - altså markedsføre sig via diverse medier for at få tag i den yngre generation af jægere, der har midlerne og ambitionerne om at "udstyret går man ikke ned på".

Rated 5 out of 5 stars

Seriøs,faglig og god servic.

Har altid handlet hos Nystrøm og Krabbe . De stiller aldrig dumme spørgsmål ved mit valg af våben. De vejleder blot, men akseptere mit valg , også hvis det er mærkeligt.
Har altid fået en rigtig god servic, også på værkstedet. Har haft en reklamation op en kigget , der var der ingen problemer med, de byttede straks til en ny .
Syntes altid jeg er tilfreds når jeg er gået der fra. om det er for at købe et par strømper eller en riffel til 45000 kr jeg har købt er der den samme høje servic.
Er altid til at handle med , når jeg har villet have et nyt våben.
Har været fast kunde hos dem i 22 år.

Forskel på folk

Jeg er normalt ikke manden som brokker mig, men at komme ind i en butik hvor der er åbenlys forskel på kunder, er ikke lige mig. Kommer ind i butikken i mit almindelige tøj og går lidt rundt uden at nogen af dem fra personalet henvender sig, der står 2 bag kassen og snakker. Ca 5 minutter efter kommer der en kunde ind i jakkesæt hvor efter begge ekspedienter går over og spørger ham om de kan hjælpe med noget og først da han spørger om det jeg får hjælp, kommer den ene over til mig. Dette ligger et par måneder tilbage, og jeg valgte at handle et andet sted, for der var jo ingen som kunne se hvad jeg havde tænkt mig at bruge af penge ;(

Rated 4 out of 5 stars

Godt håndværk og viden i top

Hver gang jeg har haft brug for rep eller service af mine våben, har de altid vært klar til at modtage mig med det samme, og arbejdet er til UG, også ved spec opgaver. På samme tid til en skarp pris.

skuffende

Jeg har altid handlet med virksomheden, men jeg må sige, det er ikke det samme som da det var de tidligere indehaver, der var meget mere service på dengang, det nye personale lever ikke op til deres standard.De unge mennesker har meget at lære endnu.

Nystrøm & Krabbe A/S logo

Reply from Nystrøm & Krabbe A/S

Hej Bent.
må jo beklage din oplevelse og det er hermed også taget op til overvejelse. det er korrekt der er kommet nye ansigter her ude. ligeledes er alle de gamle indehaver jo stadig ansat her ude og altid klar på at give dig den samme service som du altid har fået.

Mvh. Nystrøm & Krabbe A/S

mojo critter

Hurtig ekspedition og ingen fragt.
God brugsanvisning medfølger.
Niels Anton Andersen