LUK JERES konto her. Findes der et mere elendigt spilsite i verden? NEJ, må svaret være. Driftsproblemer, login problemer, "tag pengene funktion" der virker lidt som et blinklys ude af drift. Forstår... See more
See what reviewers are saying
Kunne jeg give nul stjerner, havde jeg gjort det. Danske spil har ekstremt mange nedbrud på deres side, noget jeg aldrig oplever hos eks. Unibet og Bet365, her fungere alting. Jeg kan på det kraf... See more
Ringere eller mere ustabil side skal man da lede længe efter. Hvis overhovedet muligheden for spil er til stede, så åbner og lukker de for spil hver andet sekund. Det er helt umuligt på livebet... See more
Jeres oddset app kører konstant i baggrunden, selv når man har slået den fra! Afinstalleret & skal fanme ikke bruges igen. Hvorfor fa'en skal jeres app gøre min mobil langsommere fordi app-en hele tid... See more
- Betting agency
- Casino
- Gambling Service
- Lottery vendor
- Online Casino or Bookmaker
- Online Sports Betting Vendor
Information provided by various external sources
Danske Spil er hele Danmarks spilselskab. Der er både Lotto, Bingo og Quick, Oddset, Tips, Poker og Casino. Noget for enhver smag.
Korsdalsvej 135, 2605, Brøndby, Denmark
- oddset.dk
VÆRSTE SCAMM SVINDEL opleves her på…
VÆRSTE SCAMM SVINDEL opleves her på jeres vidunderlige ggpoker min bare..og jeres svar er vel fra en studenterhjælper med autosvar..se nederst!!!???
Hvor er jeg dog træt af jeres uduelighed. som her på sitet tydeliggøres med så alt for mange negative!!!??
Spilmyndighed er da lige til at s..de i også.
Vi er kede af at høre at dette holder dig fra at spille Poker hos os.
Vores nye Poker platform er en international platform som spillere fra mange steder i verden har adgang til.
Venlig hilsen,
Danske Spil
Utroligt som alt er bedre ved Betano
Utroligt som alt er bedre ved Betano - de er først og fremmest ikke kriminelle som Danske Spil og heller ikke fulde af løgn - odds er meget bedre - kundeservice er normale mennesker - alt virker modsat Danske Spils ækle kriminelle svindelforetagende og deres ansatte.
Man kan ikke logge ind
Scam
Dårlig side at spille på, jeg manglede 1 mål for at vinde 10 tusind og jeg ku ik trække mine penge ud#boycodanskespil
Bet365 hele vejen
tag pengene
Det er da utroligt så tit man ikke kan…
Det er da utroligt så tit man ikke kan logge på med mit id på oddset. Lotto derimod er der ingen problemer med. Tag pengene kommer og går,så live betting er noget rigtig møg. Desuden kan man ikke komme ind at se afsluttede spiæ hvis man ikke har nok(50kr) på kontoen. Det bliver blokeret af en boks der popper op og siger :indsæt penge. Og den forsvinder ikke før man har betalt.
Livestream er dog de ringeste nogensinde
Hvis man fx kigger en basketkampe hakker det og man mister forbindelsen konstant. Hopper man over på en anden hjemmeside er der ingen problemer. Det er total ubrugeligt.
Det nye som er lavet til mobil hvor man kan vende mobilen er da osse elendig. Mange gange får man ik muligheden for at trykke på krydsent hvis man ikke vil se stor skærm og derved kan man ikke se alle oddsene. Prøv da lige og test det inden man sender sådan noget ud
Umuligt at logge ind
Kan gentagende gange ikke logge på min Blå Konto, og får fejlmeddelser om udbetalinger
Hvorfor kan jeg ikke placere mine…
Hvorfor kan jeg ikke placere mine væddemål? Det er efterhånden et tilbagevendende problem.
Hvorfor beder i folk om mit id,når man…
Hvorfor beder i folk om mit id,når man skal have penge udbetalt,i har jo fået dette en gang ved log in!!!!!!!,
Mangler stadig udbetaling af gevinst…
Mangler stadig udbetaling af gevinst kuponer efter 2 dage og det er til danske spils blå konto hvor gevinster går ind. Hvordan kan det være nede med gevinst udbetalingen til blåkonto, men der er ingen problemer i at indbetale til blå konto?
Jeg er blevet spist af med at de har problemer med udbetaling af visse kampe for fredag aften og at de ville være der ingen for 20-30 min og nu 48 timer efter stadig ingen eller retur svar!
Den virker ikke som sædvanlig
Den virker ikke som sædvanlig, d13/12 25👎👎👎👎👎👎
Sådan et stort selskab,og man kan ikke…
Sådan et stort selskab,og man kan ikke logge ind gang på gang,så nu bliver der spillet hos andre,det er lidt for plat med jer.
Utrolig dårlig,kan ikke logge ind.
Utrolig dårlig,kan ikke logge ind.
Førtidz udbetaling er væk hele tiden
Ringere eller mere ustabil side skal…
Ringere eller mere ustabil side skal man da lede længe efter.
Det er helt umuligt på livebet
Tak for nu, det er simpelthen for generende at tingene ikke virker
Altid udfordringer og problemer
Hver gang man skal spille, skal man geninstaller appen på grund af fejl på MIT-ID😡...kan ikke log ind under profil - seneste ville jeg i kontakt med Danske Spil - ventet i en evighed og blev tilbudt at man ville ring mig op senere, hvilke aldrig sket....I guder jeg er træt af jeres service
Dato for oplevelsen: jamen det er sket er sted i mellem 35 og 50 gange, ikke kun en enkel dato.
Vær nu sød og få fjernet E sport fra…
Vær nu sød og få fjernet E sport fra fodbolden, det er så træls og skal glo E sporten igennem når man trykker på fodbold, lav da en kategori til den for sig selv, Hva skal det gå ud over os andre for
pas på dette hjemme side snyder…
pas på dette hjemme side snyder befolkningen i håb og at vinde i kan nenlig lukke jers odds til fordel for ders profit jeg råder alt andet en danskespil.
Snyd!
Hej
Jeh spillede søndag en kupon på 5 kampe og den sidste kamp sad jeg og prøvede at lukke den, men i det nedtælling rammer 1 scorer modstander holdet og da kupon så kører igennem får jeg udbetalt 345 men jeg trykkede og lukkede den til 27**, jeg synes det er snyd og håber seriøst på at i vil ringe mig op, med en forklaring. Indtil da får I 1 sløj stjerne.
Mvh Simon
Ringeste app i verden
Ringeste app i verden, hvor man skal bruge utallige forsøg med Mitid for at komme ind. Derudover er deres notifikationer med målscore forkerte i tide og utide. Verden suverænt langsommeste og mest upålidelige app.