See what reviewers are saying

Rated 2 out of 5 stars

Odense Kommune har taget en VoiceBot i brug. Jeg vil IKKE tale med robotter! Jeg ringer for at få hjælp til en henvendelse fra deres medarbejdere og ikke en AI der læser op fra hjemmeside, hvilket je... See more

Company details

1. Cultural tours provider

Information provided by various external sources

Velkommen til Odense. En moderne storby med eventyrlige oplevelser og mod på fremtiden. Få nemt og hurtigt klaret dine ærinder med kommunen online.

2.0

3-star
2-star
1-star

Føj for sat.

Føj, for en elendig by, alle veje er sku snart spæret, der er ingen fremkommelig hed, alt går så langsomt, og de lænser folk for pengene til parkering og bøder, hold jer væk derfra, føj for sat.

27 February 2026
Rated 2 out of 5 stars

Odense Kommune har taget en VoiceBot i…

Odense Kommune har taget en VoiceBot i brug.
Jeg vil IKKE tale med robotter! Jeg ringer for at få hjælp til en henvendelse fra deres medarbejdere og ikke en AI der læser op fra hjemmeside, hvilket jeg godt selv kan. Robotten satte mig dog hurtigt i rette kø, så det er mere princippet ved det. Jeg vil hellere, at der er omstillingen, hvor man for valgmulighederne, tryk 1 for, tryk 2 osv.

12 November 2025
Rated 1 out of 5 stars

Meget svært at komme i kontakt med en…

Meget svært at komme i kontakt med en kompetent medarbejder.

Har siddet i kø i telefonen i 45 min, for at få kontakt med folkeregisteret, da jeg har meldt flytning for min mand, da han er flyttet på plejehjem.

Jeg har en bekræftelse på flytningen, med et sagsnummer, men ingen af dem jeg talte med , kan se jeg har meldt flytning.

Folkeregistret kan jeg ikke få kontakt med, har fået besked på at de vil kontakte mig i dag eller imorgen.

Meget dårlig behandling af mig , som borger.

Under al kritik, at man ikke kan få kontakt med en kompetent medarbejder

30 September 2025

Odense kommune bil nr 166

Var ude og køre bil ,skulle hente min søn , da jeg kommer op til Ørbækvej , der kom Odense kommune bil. nr 166 med meget høj fast og presset mig ,det var meget ubehageligt for hun forsatte med det ,mens hun snakkede i mobil . Det forsatte hun med , Det er godt at i Odense Kommune må man køre forstærkt og snakke i mobil og presse andre billister når man er på arbejde ,det er sku flot . Den unge kvinde kunne ikke se over rettet .

5 August 2025
Rated 5 out of 5 stars

Har lige haft et forebyggende hjemme…

Har lige haft et forebyggende hjemme besøg når jeg er blevet 70 år havde mine tvivl om det men en flink rar dame og snakke med og lyttet når man fortalte hvordan man klarer sig i hverdagen og holder sin lejlighed pæn og ren og holder sig i god form og ikke bare sidder hjemme og keder sig rigtig positiv oplevelse og have det besøg og fået som kontakt person hvis der sker noget.

31 July 2025

Velkommen hjem

Jeg kom til byen med alle papirer klar til førtidspensionsansøgning. Udfærdiget af Ringkøbing Skjern kommune. Det var ikke godt nok til Odense. Vi kender dig jo ikke her. Vi starter helt forfra. Laaangt nyt forløb på 1 år ..helt nye vurderinger og lægeattester. Sørme om ikke fagfolkene nåede frem til samme vurdering som Ringkøbing Skjern. Førtidspension bevilget ...men nu med endnu mere stress. Tak for det spark i r... Odense og velkommen til byen.

28 February 2025

Odense kommune rykker opkrævning

Odense kommune har 2 gange opkræver rykkere for mit barns vuggestue betaling uden at udsende betalingskort, når de selv har afmeldt den fungerende PBS aftale der i et halvt år har betalt perfekt. De er nogle møgsvin!

28 May 2025
Rated 1 out of 5 stars

STORBY!! Vor Herre bevares. Landsby er det rette.

Jeg ringede i dag til Odense Kommunes beskæftigelsesydelser, hvor jeg ventede i 43 minutter og 56 sekunder, hvor jeg var nummer 2 på linjen!!
Efter den lange ventetid lykkedes det mig så, langt om længe, at komme i kontakt med Steffen, en medarbejder på området.
Jeg satte ham ind i de spørgsmål jeg havde. Han kunne imidlertid IKKE hjælpe mig med mit forehavende. Det kan være han ikke er færdiguddannet på lige netop dette område, men kunne oplyse mig om, at jeg ville blive kontaktet af en anden medarbejder i morgen (fredag) mellem klokken 08-10. Så må jeg da håbe, jeg har tid til, at sidde og vente de to timer!
Nu er jeg næppe den eneste der har haft den oplevelse med Odense Kommune.
Vores Borgmester, Socialdemokraten Peter Rahbæk ynder, at kalde Odense for STORBY. Det rette må vel være landsby.
Jeg vil arbejde for, at der efter næste byrådsvalg, bliver skiftet den digitale chat ud med RIGTIGE MENNESKER, der tager telefonen og siger; Odense kommune, du taler med Karen, hvad kan jeg hjælpe med. Og som derefter stiller om til PRÆCIS den medarbejder man skal tale med.
Disse "telefonoperatører" kan være Seniorer ansat på 20-25 timer.
For som det er nu er mit spørgsmål; hvor længe vil borgerne finde sig i det.
Giv gerne et svar Odense Kommune, hvorfor det forholder sig pt. som det gør?
Kan se, at Odense Kommune ligger på en rate på kun 1,8, så er det ikke på tide, kommunen kommer ud over rampen?

30 January 2025
Rated 1 out of 5 stars

Jeg er så skuffet jeg havde møde med…

Jeg er så skuffet jeg havde møde med Martin Jørgensen og to andre fra odense kommune jeg bor på thornbjerggård og jeg havde i sidste uge fordi jeg nu havde boet på thornbjerggård i 3 måneder jeg sagde til Martin Jørgensen at jeg ville i et bosted som jeg selv havde valgt det var for besværet at jeg ville på et bostede og det var større arbejde for Martin Jørgensen og han spurgte om jeg ikke ville ha den lejlighed på Thornbjerggård så sagde at det det KU det måske godt være og Martin var så glad for nu var han ikke nød til at arbejde med et nyt bosted men jeg sagde at så skulle lederne Tina at nu skulle hun vise at hun var lederen og snakke med personale at de skal behandle mig godt men jeg Tina har ikke lært at skulle træde i karakter overfor hendes personale derfor vil jeg sige ril Martin at jeg vil på et bosted jeg selv har valgt han bliver nok ikke glad for nu skal han jo arbejde

1 December 2024

Løkkehus Børnehjem/Familiehuset

Løkkehus Børnehjem/Familiehuset
laver individuelle regler “efter den enkelte families behov” - i vores tilfælde blev reglerne til disse:
- få tidsbegrænset og overvåget besøg.
- det er ikke i barnets tarv at se sine bedsteforældre. “Barnet kan danne relationer til dem, når han kommer ud herfra.”
- Aftaler uden for hjemmet skal aftales med pædagogerne, og man skal være tilbage på klokkeslæt, ellers ringes man op og får skældud for at komme for sent “hjem”.
- “Børn har ikke godt af at køre bil!”, så nej familien måtte ikke forlade hjemmet for at besøge bedsteforældrene.
- Man vækkes om natten med ordene; “skal lige se, om I sover.”
- En forælder fik ikke lov til at tage med sit barn til lægeundersøgelse på OUH, hvilket er et brud på forældreansvarsloven.
- At få besøgstilladelse kan tage op til 48 timer, for den ene pædagog kan ikke svare og en anden ikke tage stilling: “det må du tage med din kontaktperson!”, som så ikke har vagt den eller den næste dag…
- At komme i kontakt med afdelingslederen er umuligt! Der svares ikke på hverken opkald eller mail.
- At få aktindsigt i egen sag på stedet er omtrent lige så vanskeligt, som at finde en der kan træffe en selvstændig beslutning!! Aktindsigten er ikke udleveret endnu her en uge efter anmodningen.
Og sådan kunne listen fortsættes med negative oplevelser.
Man forstår jo godt, hvorfor navnet Løkkehus staves med “ø”. Man får jo lyst til at hænge sig i frustration over et familieophold derinde!

27 October 2024

Christoffer rådmanden i sygdagpenge

Har snakket med Rådmanden i sygdagpenge i Odense kommune , om det kan være rigtig at sygdagpengene stiger og falder fra 12500-16-17000 udebetalt om det kan være så mange penge , og han siger at han ikke vil udtale sig om det så , så jeg skulle snakke med min sagsbehandler om det . Derefter siger han meget sur om 12000 ikke er mange penge , da svare jeg øhh nej , hvor han bliver sur og siger at man kan klare sig for 12000 om måneden med alt betalt . Derefter siger han at jeg snart ryger på kontanthjælp , i stedet for sygdagpenge . Ved ikke hvad jeg skal gøre , men jeg kan se at i Danmark kan vi spare masser af penge , hvis alle i de danske kommuner kun får 12000 om måneden , så hvis vi skal kunne det kan alle det også . Tak Christoffer rådmanden i odense kommune for at fortælle at i alle skal ned i løn .

7 May 2024
Rated 1 out of 5 stars

Oplad din elbil og få en…

Oplad din elbil og få en parkeringsbøde.
Jeg ankommer kl. 22.00 til ellader ved Føtex i Odense by og bilen er Tom for strøm.
Bilen oplyser mig at den er færdigladet kl. 0607, så jeg afhenter den kl. 0600 og modtages af en parkeringsbøde i forruden.
Der er 3 timers parkeringsbegrænsning. Ja men bilen har behov for 8 timers opladning ved en 11 kw lader. Den sunde fornuft er gået af fløjten i Odense. Kan ikke anbefale elbilejere at være turist i Odense.

6 April 2024
Rated 1 out of 5 stars

Jeg havde besøg af en mand fra odense…

Jeg havde besøg af en mand fra odense kommune en fra hjemmeplejen jeg sagde min alle dybeste hemmelighed jfor ham jeg har en psykisk lidelse og det udnyttede han på det groveste vi snakke i en time og han gav mig et knus der gik omkring ti minutter efter han var kørt store både politiet og lægen han havde sagt at jeg troede ham med en kniv og det var ikke sandt det viser bare at hjemmeplejen I odense er korrupte de udnytter der position det er jo forfærdeligt at de misbruger deres de kommet aldrig ind i mit hjem mere vh majbritt jeg har prøvet at ringe til odense kommune men de vil ikke oplyse hans navn det fortæller bare
Odense kommune er korrupte de er onde mensker vh majbritt

1 February 2024

Jeg går sygmeldt

Jeg går sygmeldt , men lige meget hvad min læge skriver eller hvad speciallæger siger , ved sagsbehandlerne , og kommune hvad der er galt , de mod siger næsten alt , så man ikke fejler noget .Drejer ens ord mod en selv. Lige meget hvad man fejler skal de nok få en ud i arbejde , og at de ikke taker ansvaret hvis din skalde bliver værrere . Jeg har fået en hjernrystelse og piskesmeld og har tinitus lider også af angest af en arbejdsullykke , og sagde jeg kan holde til ca 2 t 30 min om dagen så er jeg smadret , men fik så at vide at det ville være spildt at deres tid hvis det kun var så lidt om dagen . Odense kommune vil have mig op på 5-7 timer om dagen eller som de sagde jeg kunne bliver på arbejds pladsen i et rum alene der , og måske komme tilbage på arbejde .
Det er sjovt at Kommunen ved mere ind ens egen læge/OUH/speciallægerne siger . Men som de siger ingen sygmeldt så er Odense kommune den bedste .

ps. Jeg vil gerne tilbage , men det skal være efter hvad jeg kan .
En ting man skal gøre er at få alle i kommunen undersøgt ,for om personerne har hjulpet en god ven/familie i samme båd med goder , om de har snydt / løget angående noget angående en sag , og om nogle tager fra en kasse alså penge . Syntes at man skal tjekke dem ud.

18 January 2024
Rated 1 out of 5 stars

Var så inveterert på besøg hos gode…

Var så inveterert på besøg hos gode venner i Odense, så skuffet over at skulle betale så meget for at parkere bilen, selv om det var aften, og der faktisk næsten ingen holder der, så bliver vi sku plukker i hoved og r øv af de fjolser i den by, slut med det fremover at komme der.

13 January 2024
Rated 1 out of 5 stars

Intet direkte nr skal igennem samtlige…

Intet direkte nr skal igennem samtlige menuer i tast selv alle kneb bliver brugt for at undgå personlig kontakt bare fordi man vil melde et lyskryds der er defekt. Giv et tip er en skandale og kræver billeder for at indsende anmeldelse, hvad sker der for dem . Når et lyskryds er defekt er det her og nu.

13 March 2023
Rated 1 out of 5 stars

ODK har kommunens borger som fjender.

ODK. PARK OG VEJ.
Behandler os borger I Kommunen som fjender!
Giv et tip er total til grin, direkte kontakt sidder man overhørig.
Intet virker.
Da jeg adskillige gange har forsøgt kontakt, uden resultat eller lovning om handling året efter, uden det blev til noget,
Min have er ødelagt af enorme træer ved gadekær.
De skygger, de har ødelagt græsplænen - døde grene m.m.
Jeg vil gerne have besøg, så vi sammen kan vurdere hvad der Kommunens pligt/ansvar og hvad der er mit ansvar.
Jeg har et tilbud på rydning der nærmer sig kr. 40.000

Hvorfor skal jeg behandles så dårligt?
I håb om kontakt.
Venligst
Ulrik Lützen
Kærbygade 7 5320 Agedrup
Tlf. 61470880

6 March 2023
Rated 5 out of 5 stars

Efter en lang proces angående fjernelse…

Efter en lang proces angående fjernelse af min elcykel og oprydning i cykelkælderen på Odense banegård har jeg ikke mødt andet end søde medarbejdere, der kun ønskede at hjælpe mig på trods af min uheldige situation.

Der skal lyde en kæmpe tak til kommunen, hittegods og ISÆR Odense Citykorps, som virkelig har gjort en kæmpe indsats.

21 October 2022

Is this your company?